Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyindia wrote:Pisanie jedna reka mnie wykonczy. Wlasnie wszystko skasowwlam
Karmelka wierz mi, ze w tamtym momencie robienie makijazu to byla ostatnia rzecz o jakiej pomyslalam po porodzie. Mize gdyby jie te okolicznosci to kosmetyki by sie przydały. A tak najwasniejsze dla mnie było od razu zoabzcyc mała a nie najpierw sie malowac. Tylko ja bylam w teudnek sytyacji, bo dziecka przy sobie nie mialam
Ale po po kilku dniach tusz sie przydal. Malowalam rzeskia na wyjscie ze szpitala zrobilam nawet pelniejssy makijaż.
-
Szonka, ogromne gratulacje i wielkie całusy dla Was!!! :*:*
Kasionek czekamy na wieści, oby dziś już nikt się nie pomylił i akcja mogła się rozkręcić pełną parą
Paula dobrze, że jesteś pod dobrą opieką
Ja dziś chodzę jak zombee... ledwo spałam, czuję takie wkurzenie wewnętrzne... chyba mam już dość. -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Boże!! My już tuż tuż.. Naprawdę dociera do mnie. Coś bym Małemu kupiła jeszcze fajnego a nie wiem co. Ty jesteś zkupoholiczka forumowa. Co mogę kupic!!?? Chciałabym taka fajne przytulanke kocyk, gdzie mogę coś niwtuzinkowatego? Bo allegro i smyk mnie nie przekonał
www.napiki.pl
www.matuli.pl
www.lullalove.pl
www.ancymonsklep.pl
www.bobolandia.pl
www.fanrykawafelkow.pl
Szukaj w dziale przytulanki lub wyprawkaKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 ja zawsze na następny dzień po cesarce już się malowałam
tak czytam Was, że dieta lekkostrawna po cesarce, że bez picia kilka godzin... kurde ja piłam od razu i to całe 2 dzbanki wody mi położna przyniosła, bo suszyło mnie gorzej niż na kacu... a na obiad na następny dzień pochłonęłam fryty i poprawiłam lodami...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyespoir wrote:Karmelllka90 ja zawsze na następny dzień po cesarce już się malowałam
tak czytam Was, że dieta lekkostrawna po cesarce, że bez picia kilka godzin... kurde ja piłam od razu i to całe 2 dzbanki wody mi położna przyniosła, bo suszyło mnie gorzej niż na kacu... a na obiad na następny dzień pochłonęłam fryty i poprawiłam lodami... -
Karmelllka90 wrote:No u nas chyba przesadzają co nie? Ja mam zamiar zjeść sushi i kubek lodów. Chyba strawna a czy lekko 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 08:20
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyDziewczyny a jak jest żółtaczka czy coś to się leży dłużej co nie?
Ciekawe czy wyjdę sobota/niedziela. No ale nie będę gdybala muszą mnie trzymać 3 doby bo kasa się im zwróci za poród więc pobyt wykupiłam na 3 doby a potem to jak chcą nie mi szukają miejsca na położniczym.
Ja mówię do męża że ten pobyt to w sumie takie 4000zl to prawie wakacje, a on do mnie z eto będzie wspanialsze niż wakacje... No tak tylko to mnie nie jego będzie boleć 🤫 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa stressant zasługujesz na zjebe z rana. Chciałaś by twoje dziecko wyszło z domu bez zawiązanych butów? A jakby sobie przystanęła uderzyła głową? To jest bardzo niebezpieczne. A ty co robilas na polu zasięgu drzwi? Ona zrobila to niechcący. A ty nawet takim wkurwem ryzykujesz skok ciśnienia relaks dziewczyno. Franek poczuł więc się przesunął i tyle spokojnie
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny