Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek zależy co byś chciała mieć. Ja chcę od teściów matę skip hop, od ciotek krzesełko do karmienia, które sama wybrałam (wiem, że to za wcześnie, ale wolę dostać taki prezent niż jakiś „gadżet”, który mi się albo nie będzie podobał albo nie będzie użyteczny), stojak edukacyjny (baby gym). Jeśli nie masz to może szumiś, monitor oddechu, chusta też jest dobrym pomysłem, ale nie wiem czy to nie lepiej do dziecka dostosować 😊
-
Tunia76 wrote:Czy w gondoli będziecie używać tych płaskich poduszeczek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 12:47
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:O kur...serioo?????? To jest jakieś w ogóle nie do pomyślnia jak to wygląda. Ja w moim zmaówieniu dostałam wszystko naprawdę bardzo ładnie wykonane ,dodatkowo gratis kokardla malutka i serduszko do przywieszenia np w wózku.
no niestety k.. serioFasolka77
-
O kurde Fasolka faktycznie słabo to wygląda 😱 może tam jest kilka tych babeczek co szyją i trafiłyście z Karmelką na tą samą 😂 ja jedyne co to muszę te metki z napisem „bajka” wypruć, bo szorstkie są i w ogóle bez sensu je przyszywali...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 12:50
-
Mistella wrote:Hej dziewczyny! Gratuluje nowych maluszków ! My od czwartku w domu, uczymy się życia w 4. Malutka jest bardzo spokojna , zupełnie inna niż pierwsza córka 😁 ciężko mi trochę ogarnąć 4 latke i maluszka, ale jakoś daje radę. Jeszcze 2 dni i ściągną mi szwy wiec nie będzie mnie ciągnęło szycie po nacięciu i już będzie bardzo dobrze
trzymam kciuki za Was ! Zupełnie nie wiek co się dzieje na forum, dobrze ze jest ta pierwsza strona to zaglądam czy maluszki się nowe pojawiły
Mistella a jak Malutka? daj śpi? czy już głodomorek się wybudza na cyca?Fasolka77
-
nick nieaktualnyBubek wrote:doskonala lista !
mate bede chciala baaardzo, a mata piankowa to jaka? Takie kawalki z pianki co jak puzzle sie uklada?
a co do lezaczkow - mama ginekolog mowila ze niezdrowe, ze dzicko na plasko ma lezec i nie wiem teraz. Moja starsza miala lezaczek i bardzo sobie chwalilam. -
Tunia76 wrote:Czy w gondoli będziecie używać tych płaskich poduszeczek?
Kupiłam z komplet z kocykiem i teraz zastanawiam się, czy potrzebnie.
ja nie.. dziecko ma leżeć na płasko.. więc na razie żadnych poduszeczekespoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Nowakowa92 wrote:Ej Fasolka a ty kiedy kładziesz sie do Madurowicza? No i nw ktore piętro? Na patologie czy perinatologie? Twoja prowadząca tutaj pracuje?😊
Nowakowa tak, moja ginka pracuje w Madurowiczu. 3.04 na wizycie zdecyduje co robimy- będę wtedy 37+6 tc .. zależy od pomiarów afi, przepływów, łożyska... na razie też mówiła,że za wcześnie na decyzję czy sn czy cc... a położy mnie na pewno wcześniej ze względu na cukrzycę ciążową.. także za póltora tygodnia sie dowiem co i jak. A Twój lekarz też tam pracuje? jakie macie plany? Też się kładziesz do MADUROWICZA?Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:spakowałaś same pajace i czapeczki czy jakies inne outfity też?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Anete wrote:O kurde Fasolka faktycznie słabo to wygląda 😱 może tam jest kilka tych babeczek co szyją i trafiłyście z Karmelką na tą samą 😂 ja jedyne co to muszę te metki z napisem „bajka” wypruć, bo szorstkie są i w ogóle bez sensu je przyszywali...
o to to! te metki też słabo, że na środku wszyte a nie gdzieś z boku...Fasolka77
-
Fasolka wybudza się, tak co ok 3h , zje przytuli się i spi🥰 ona daje odpocząć ale starsza nie 😂 takiego scenariusza się nie spodziewałam
I polecam szumisia , w ciągu dnia czasem muszę ja odłożyć bez tulenia po karmieniu wtedy szumis przychodzi z pomocą, naprawdę jest skuteczny
Pieluchy premium care u nas do zmiany raczej , zaczynaja odparzac , babka w aptece mężowi powiedziała ze niestety bardzo często odparzaja a jest to najczęstszy wybór rodziców. A mam taki zapas 😂 postawie teraz na te naturalne z rosmana , jutro mąż kupiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 12:57
Fasolka77, Karmelllka90, Kasiulka90, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Mistella, super że już jesteście w domku i dobrze się czujecie! Odzywaj się tu czasem! ❤️
Fasolka, ja mam pajace+body, jeden zestaw to chyba śpiochy+body, wzięłam 2 czapeczki i niedrapki 😉
no własnie nie wiem czy sie dziecko nie zgrzeje w body i pajacu... doświadczone mamy jak to jest?Fasolka77
-
Mistella wrote:Fasolka wybudza się, tak co ok 3h , zje przytuli się i spi🥰 ona daje odpocząć ale starsza nie 😂 takiego scenariusza się nie spodziewałam
I polecam szumisia , w ciągu dnia czasem muszę ja odłożyć bez tulenia po karmieniu wtedy szumis przychodzi z pomocą, naprawdę jest skuteczny
Pieluchy premium care u nas do zmiany raczej , zaczynaja odparzac , babka w aptece mężowi powiedziała ze niestety bardzo często odparzaja a jest to najczęstszy wybór rodziców. A mam taki zapas 😂 postawie teraz na te naturalne z rosmana , jutro mąż kupi
no to super!idealnie
A starsza pewnie już przeczuwa, że musi walczyć o uwagę mamy
zmartwiłaś mnie pieluszkami bo tez mam zapas na miesiąc.. mam nadzieję, że jednak nie będzie z nimi kłopotu....
Fasolka77
-
W szpitalu było tak ciepło ze była w samym pajacu , w domu tez jedna warstwę jej zakładam. Miałam przygotowane zestawy oczywiście body pajac czapeczka skarpetki niedrapki
ale zakładałam sam pajac i w otulacz lub w rozek
Karmelllka90, Fasolka77, Martusiazabka lubią tę wiadomość