Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiwona super że pomalowane!!! BRAWO Wy!! Od razu lepszy nastrój widać!
To co opisujesz i Tunia opisuje to towarzyszy mi od dawna. Myślę że po prostu objawy 3 trymestru i nie ma zmiluj się.
Ja już się z moim umówiłam że nie idę do niego.. Po co... Cc ustalone.. Gadaliśmy po tym że jakby bardzo chciał to mnie ściągnie.. Mam tylko mu ktg wysyłaća zwolnienie mi przedłuży internista z enelmedu (po co płacić za wizytę dla L4)
Kiwona, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:MamaAga nie płacz kochana. Jutro się bierz za pranie ciuszków, jak nie wyparujesz nic się nie stanie. Ważne żeby suche były. Odpisali Ci coś w sprawie łóżeczka? Czy reklamowalas dopiero w weekend? To jutro odpiszą, niech kurierem nowe przysylaja jak bubel sprzedali. To będzie na dniach. I najważniejsze będzie. Ty, ubranka i miejsce do spania. A cała reszta już nie jest istotna, przewijać można na łóżku, tylko pampersy kup
i nie stresuj się bo jeszcze Ci dziecko szybciej będzie chciało wyjść
Tak,od jutra biorę się za pranie tych najmniejszych a co do łóżeczka to odpisali mi,że wyślą nową część.
I tak wyjdzie na to,że będziemy musieli kupić to małe łóżeczko na początek bo z sypialni i tak korzystać na razie sie nie da a tam mamy miec duże łóżeczko...
Na mój stres chyba wszystko wpływa...nie wiem nadal czy cc czy sn...plus ta sroda tak blisko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 17:29
-
stresant wrote:Lolka bardzo ladny wozek...Bubek kup Ty dziecku normalna wielka gondole cale lato bedziesz smigac a niech ma dzidzia duzo miejsa na spanie na spacerkach
Ja sie czuje koszmarnie tak jakbym miala niske cisnienie.....pitoma, dwoch zdan do kupy nie potrafie zlozyc....oczy mi sie same zamykaja
Cisnienie teraz 150/93 o 15:00 bylo 158/96...maly sie rusza,nie jakos super szybko i intensywnie ale czuje i bardzo mnie to boli...
Stresant ja nie wiem ... może powinnaś zwiększyć dawkę... no spore masz to ciśnieniemartwię się...
Fasolka77
-
Laski skończyłam pranie, prasowanie, układanie w szufladach tych ciuszków, kocyków, pierdetów... plecy mnie napieprzają.. a mieliśmy jechać do kina.. a ja nadal w piżamie
... jutro spakuję Młodego, przepakuję swoje rzeczy do jednej walizki i czekamy....
Kiwona, Mama36, Tunia76, AniaKJ, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Lolka teraz wózek zobaczyłam. Mi się bardzo podoba!! A co? Na zdjęciach wychodzi jaśniejszy?? Bo taki kolor jest super taki trochę denim blue z szaroscia.
mnie też się ten wózek podoba! nie wiem o co Lolce chodzii kotek śliczny na fotce!!!
Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Lolka teraz wózek zobaczyłam. Mi się bardzo podoba!! A co? Na zdjęciach wychodzi jaśniejszy?? Bo taki kolor jest super taki trochę denim blue z szaroscia.
. Muszę go czymś rozjaśnić. Tą torbę-plecak z alie też kupiłam szarą jak głupia
. Może takie mam wrażenie bo jest pusty. Jak tam wsadziłam ten wafelkowy musztardowy komplet, albo ten muślinowy z lullalove z motywem kosmosu to już nie było takie smutne.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Fasolka a ty jeszcze do kina jeździsz?
Podziwiam! Ja bym nie wysiedziała w jednej pozycji.
Też dziś prasowałam wczorajsze wyprane
ubranka. Przepakowałam trochę torbę do szpitala bo ostatnio jednej używałam to trzeba było wyprać te rzeczy.
Czy wy dziewczyny bierzecie też jakieś inne ubrania do szpitala czy tylko koszule? Bo jak teraz byłam to niektóre dziewczyny się przybierały w leginsy i bluzkę i nie leżały cały dzień w koszuli. Zastanawiam się jak wygodniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 17:25
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Lolka30 wrote:Nie wiem, na żywo taki jest jakiś za szary
. Może takie mam wrażenie bo jest pusty. Jak tam wsadziłam ten wafelkowy musztardowy komplet, albo ten muślinowy z lullalove z motywem kosmosu to już nie było takie smutne.
dokładnie! rozjaśnisz wkładem!!!i to jakim!!!!!
a propos lullalove dziś o 21 będzie happy hours ale jeszcze nie wiadomo na co- to takie info jakby któraś z Was miała jeszcze coś do kupienia
Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Nie wiem, na żywo taki jest jakiś za szary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 17:17
-
nick nieaktualny
-
Lolka mój wózek też jest szary, ale ja właśnie uważam to za zaletę, bo dzięki dodatkom może mieć dowolny kolor, więc teraz będzie dla córeczki i raz będą różowe dodatki, raz miętowe, raz żółte, jak mi będzie pasować. A kiedyś może przyda się dla chłopca jeśli nam się trafi następnym razem. Uniwersalne kolory są bardzo wygodne
Lolka30, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Fasolka a ty jeszcze do kina jeździsz?
Podziwiam! Ja bym nie wysiedziała w jednej pozycji.
Też dziś prasowałam wczorajsze wyprane
ubranka. Przemalowałam trochę torbę do szpitala bo ostatnio jednej używałam to trzeba było wyprać te rzeczy.
Czy wy dziewczyny bierzecie też jakieś inne ubrania do szpitala czy tylko koszule? Bo jak teraz byłam to niektóre dziewczyny się przybierały w leginsy i bluzkę i nie leżały cały dzień w koszuli. Zastanawiam się jak wygodniej.
jeżdżę Basiarezerwuję tylko takie miejsca aby przy wyjściu do WC w trakcie nikomu nie przeszkadzać
Mnie brzuch nie przeszkadza
ja sobie wezmę jeszcze takie koszulki z odpinanymi ramiączkami (do karmienia) i spodnie bo ja będe wcześniej pewnie położona więc nie ma sensu żebym kwitła tam kilka dni w koszulach do porodu zwłaszcza, że ich design nie powala...ja nie śpię w koszulach więc i tak je potem wyrzucę
B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:jeżdżę Basia
rezerwuję tylko takie miejsca aby przy wyjściu do WC w trakcie nikomu nie przeszkadzać
Mnie brzuch nie przeszkadza
ja sobie wezmę jeszcze takie koszulki z odpinanymi ramiączkami (do karmienia) i spodnie bo ja będe wcześniej pewnie położona więc nie ma sensu żebym kwitła tam kilka dni w koszulach do porodu zwłaszcza, że ich design nie powala...ja nie śpię w koszulach więc i tak je potem wyrzucę
Co To ma przeszkadzać.. Niech korzysta za Nas ❤️
Z moim Bebolem to sobie wyobraź w kinie 😂😂Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona, Fasolka Hurra że po robocie! MamaAga U Ciebie też zaraz będzie!
Stresant to Twoje ciśnienie mnie też martwi, trochę za duzo tych przekroczen. Nie rozumiem czemu nie zwiekszaja Ci dawki leku tylko tak przeciągają. A ilością ruchu i aktywności w brzuchu to chętnie bym się z Tobą dziś podzieliła bo już nie mam siły. Dzisiaj sobie Filip ubzdurał że spróbuje wyjść bokiem, albo nie miedzy żebrami, albo nie spróbuje drugim bokiem...
Fasolka77, stresant lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Basia.. Ja koszule i szlafrok... Nie myślałam o tym. Zeby coś innego brać. Kurcze może i chętnie moje dresiki bym zarzuciła ale szkoda zachodu później z praniem tego wszystkiego... Jakby to tydzień był! To moze...
-
Basiu jeśli mówimy o takim pobycie typowo porodowym to biorę tylko koszule żeby było latwo wietrzyć, dbać o higienę (jakieś podmywanie w ciągu dnia czy cos) noi ewentualnie do badania tez łatwiej. A gdybym tfu tfu musiała isc wczesniej do szpitala to wzielabym na dzień jakies leginsy i koszulki.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień