Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O kurcze Karmelka przekichane. Ja mam tylko w przedpokoju takie duże więc przed wyjściem rzut okiem i tyle. Ale już się kilka razy poza domem nacielam.
Coś mnie dzisiaj naszło na paznokcie, ale hybrydy już by mnie pokonały więc rzuciłam zwykły lakier. Już bym chciała iść sobie żele zrobić i mieć spokoj -
Lolka,super masz ten wózek,weź nie cuduj
Ja mam popakowane tylko koszule i szlafrok,nawet nie myślałam o innych ubraniach.
Przyszły mi czarne reczniki do szpitala,kupiłam najtansze na allegrze za jakies 9 zł za sztukę (kąpielowe!) -wyglądają jakby się nimi ze 3 pokolenia wycierałyInteres życia!
Mama36, Fasolka77, malutka_mycha, Lolka30, Kiwona, martusiawp, espoir, AniaKJ, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny siedzę przeglądam nasze suwaczki i nie dowierzam ... Że już? Tyle z nas ma donoszonej ciąże... Że możemy rodzić zaraz że już mamy rozpakowane mamusie cudne dzidziusie forumowe... Ja pierdziele... weszłam na marcówki a tam tak na prawdę 5 dziewczyn zostało... Został im tydzień marca. Ona już tematy laktacji kolek kupek i spadającej/ nie spadającej wagi mają na tapecie...
Tunia76, DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Lolka,super masz ten wózek,weź nie cuduj
Ja mam popakowane tylko koszule i szlafrok,nawet nie myślałam o innych ubraniach.
Przyszły mi czarne reczniki do szpitala,kupiłam najtansze na allegrze za jakies 9 zł za sztukę (kąpielowe!) -wyglądają jakby się nimi ze 3 pokolenia wycierałyInteres życia!
. Interes życia normalnie !
martusiawp, mysla.nieskalana, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnyJa spakowałam czarne ręczniki ale na takie właśnie mam w domu czarne i szare żeby pod kolor łazienki były 😜 ale zostawię tylko jeden bo dostaniemy ręczniki więc wezmę jeden w razie "w".
Dziewczyny cesarkowe a o co chodzi z tym prysznicem przed cesarką z jakimś płynem ?mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja spakowałam czarne ręczniki ale na takie właśnie mam w domu czarne i szare żeby pod kolor łazienki były 😜 ale zostawię tylko jeden bo dostaniemy ręczniki więc wezmę jeden w razie "w".
Dziewczyny cesarkowe a o co chodzi z tym prysznicem przed cesarką z jakimś płynem ?
To chyba jest przed planowana cc trzeba się umyć specjalnym płynem, ja tego nie robiłam przy nie planowanej, jedynie smarowali mnie chyba czymś pomarańczowym po brzuchu
-
wróciliśmy z rodzinnego spaceru 2 godziny temu, a ja dyszę do teraz!! wlazłam do wanny, relaksuje się i czekam aż przejdzie
swoją drogą to chyba jednak dokupimy gondolę do podwójnego wózka, bo nie widzę się samej z pojedynczym i dwójką ancymonów po bokach... a na 2 wózki nie dam rady samaFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyEspoir masz wózek rok po roku?
Wysłałam męża po chipsy... Nie przepadam ale jakoś mi się ich tak bardzo za chciało...
Jutro 25 marzec,,, całkiem niedawno pisałam że 25 marca spuszcze powietrze a czuję jakbym je spuściła tydzień temu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 19:44
-
espoir wrote:wróciliśmy z rodzinnego spaceru 2 godziny temu, a ja dyszę do teraz!! wlazłam do wanny, relaksuje się i czekam aż przejdzie
swoją drogą to chyba jednak dokupimy gondolę do podwójnego wózka, bo nie widzę się samej z pojedynczym i dwójką ancymonów po bokach... a na 2 wózki nie dam rady samaFasolka77 lubi tę wiadomość
-
ja mam Bebetto 42, tylko kupowaliśmy go jak Maćko już w spacerówce jeździł, więc o gondoli nie pomyśleliśmy. a dostawek nie chce, bo wtedy ten wózek będzie na 3 metry
B_002 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Lolka30 wrote:Haha ja spakowałam granatowe stare nasze i je wyrzucę w szpitalu. Wyglądają na używane tylko przez jedno pokolenie i do tego nic mnie kosztowało wykopanie ich z dna szafy
. Interes życia normalnie !
dziewczyny biznesy pozakładajcie bo widać, że ciąża Wam służy!mysla.nieskalana, Bubek, Lolka30 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ja spakowałam czarne ręczniki ale na takie właśnie mam w domu czarne i szare żeby pod kolor łazienki były 😜 ale zostawię tylko jeden bo dostaniemy ręczniki więc wezmę jeden w razie "w".
Dziewczyny cesarkowe a o co chodzi z tym prysznicem przed cesarką z jakimś płynem ? -
nick nieaktualnyJa to mam jednak kochanych sasiadow, jedni wczoraj specjalnie dla mnie robili szarlotkę z lodami a właśnie drudzy zapraszają na meczyk i mają dla mnie ciasto malinowe dla cukrzyków 😂😂😂😂 yyy...sorry jeszcze nie rodzę, oni się dopiero rozkręcają ! 😍
espoir, B_002, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość