Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jeszcze jeżdżę do kina, brzuch nie przeszkadza a plecy to od dnia zależy. Ostatnio wysiedzialam bez problemu, nie wiem kiedy ten czas zleciał a raz się męczyłam bo już mnie napieprzaly.
Właśnie zaliczyłam bardzo mocny skurcz, a rano mówiłam że nic się nie dziejeszkoda że tylko jeden
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Basia!!! Ty widziałaś jej cudowny brzusio wczoraj na zdjęciu!!!???
Co To ma przeszkadzać.. Niech korzysta za Nas ❤️
Z moim Bebolem to sobie wyobraź w kinie 😂😂
To fakt, z takim brzuszkiem można się rozsiąść wygodnie. Mi w pozycji siedzącej brzuch o uda zahacza. Jak siedzę przy stole i jem bo najwygodniej mi po tureckuDlatego nie nadaję się już iść gdzieś w gości i siedzieć dłużej przy stole.
Fasolka77, Mikami lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama36 wrote:Basia!!! Ty widziałaś jej cudowny brzusio wczoraj na zdjęciu!!!???
Co To ma przeszkadzać.. Niech korzysta za Nas ❤️
Z moim Bebolem to sobie wyobraź w kinie 😂😂
no kurcze zastanawia mnie ten mały bebzoleka Ty Mama18 faktycznie mogłabyś ludzi kłuć w kolejce
Fasolka77
-
Ja mam dwie piżamy-spodenki i bluzki z krótkim rękawem(rozpinane guziki mają) plus wczoraj kupiłam dwie koszulki nocne na ramiączkach(a od dziś w ofercie stacjonarnej mają z odpinanymi ramiaczkami i kusi już by wymienić🙄)plus szlafrok(wzięłam jakiś w lidlu co ostatnio był i do tego biorę dwie bluzki na ramiączkach,dwie pary leginsów i kardigan.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Basiu ja biorę tylko koszulę.
Wydaje mi się, że po porodzie będzie w nich lepsze wietrzenie niż w legginsach.
Siatkowe majtki i legginsy to dla mnie trochę bez sensu.
tak Tunia! dokładnie! po porodzie jak najbardziej ale ja biorę jeszcze "normalne" rzeczy bo się kładę wcześniejTunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no kurcze zastanawia mnie ten mały bebzolek
a Ty Mama18 faktycznie mogłabyś ludzi kłuć w kolejce
Basia ja też tylko po turecku jem.. Bo jak mam rozszerzone uda to wtedy brzuch zalega na łóżku pomiędzy nogami a to mnie jakoś drażni, a po turecku jest chociaż trochę uniesiony
Wczoraj na tym spacerze to mialam wrażenie że każdy mi ten brzuch komentuje ale może myśleli że blizniaki czy trojaczki😂🙈😁😜Fasolka77, B_002, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:tak Tunia! dokładnie! po porodzie jak najbardziej ale ja biorę jeszcze "normalne" rzeczy bo się kładę wcześniej
-
Mama36 wrote:I uwierz mi ze to robię.. Nie ma rozstępów ale małe blizny np bo wszystkie klamki.. Rogi mebli czy stołów są moje... A skórę mam tak napięta i naciagnieta że od razu przecięta.
Basia ja też tylko po turecku jem.. Bo jak mam rozszerzone uda to wtedy brzuch zalega na łóżku pomiędzy nogami a to mnie jakoś drażni, a po turecku jest chociaż trochę uniesiony
Wczoraj na tym spacerze to mialam wrażenie że każdy mi ten brzuch komentuje ale może myśleli że blizniaki czy trojaczki😂🙈😁😜
haha ale dajesz w palnikFasolka77
-
Mama36 wrote:A ile się kładziesz wczensiej bo ja w czwartek rano a w pt mam CC i teraz się zastanawiam cholercia co na ten jeden dzień i noc... No na noc koszula.. Dobra.. A w ciagu dnia... Hmmm
może jakąś kieckę balową?
ja się dowiem 03.04 co dalej... i kiedy szpitalWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 17:45
Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:może jakąś kieckę balową?
ja się dowiem 03.04 co dalej... i kiedy szpital
Sukienkę balowa rozwaze... ALE bardziej myślę nad dresami po prostu żeby pojechać i w nich zostać jakby co
😉Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzed ostatnia niedziela wykorzystana 🧡
Pojechaliśmy na lody do goodlood potem z psinką naszą na błonia na spacerek, ale już się chłodno robiło więc teraz mąż szykuje tosty z avokado ,😆
Tunia ja miałam wtedy przeczucie, że mogą mnie zostawić w szpitalu bo u mnie w każdej chwili może wyjść tachykardia na zapisie i wtedy bez gadania kierują na oddział. Dlatego mam teraz wtorek może środa ktg na Ujastku robić i znowu jest stres, że mogą mnie zostawić a już tydizen przed porodem to ja nie chcę tam leżeć... Jeszcze mamy z mężem kilka planów mama ma przyjechać w środę. Także stres przed zapisem mam ...
Basiu ja jak leżałam na patologii ubierałam się w dresy i koszulkę lub legginsy o koszulkę było mi przyjemniej niż cały dzień w koszuli ale ponporodzie myślę że koszula wygodniejsza. Bo i chce kangurować mała codziennie i dostawiać często do piersi. I przychodzą sprawdzać ranę i kroczę więc myślę że wtedy mi te 3 koszule wystarcza.
Lolka30 myślę że wózek jest spoko a w środku masz jasny, ale zawsze jakimiś pryzpinkami na budzie np z boku możesz poszalećB_002, Tunia76, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa temat brzuszka to ja się już nie wypowiadam, jak patrzę na niego z góry jest dla mnie nie za duży ok jak patrzę w lusterko widzę że mały nie jest ale dla mnie on jest piękny! Nawet jak opadł dalej jest taki zgrabny piękny kształt ma nie jakis rozlany... A pielęgniarka wczoraj w alabie podczas pobierania krwi się mnie zapytała czy będą bliźniaki 🙄 a mój mąż się tak smial, że się popłakał...
Tunia76, Lolka30, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Na temat brzuszka to ja się już nie wypowiadam, jak patrzę na niego z góry jest dla mnie nie za duży ok jak patrzę w lusterko widzę że mały nie jest ale dla mnie on jest piękny! Nawet jak opadł dalej jest taki zgrabny piękny kształt ma nie jakis rozlany... A pielęgniarka wczoraj w alabie podczas pobierania krwi się mnie zapytała czy będą bliźniaki 🙄 a mój mąż się tak smial, że się popłakał...
Ale jak wczoraj ubrałam tylko polar i popatrzyłam na siebie z boku, to się załamałam. Masakra. -
Tunia76 wrote:Ja jak patrzę z przodu to ok, z góry też.
Ale jak wczoraj ubrałam tylko polar i popatrzyłam na siebie z boku, to się załamałam. Masakra.martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Wiecie zdecydowalismy ze kipimy jakis tanszy wozek z gondola i po tych 5miesiacach sie go wystawi na sprzedaz, bo wiem ze moj jest solidny mimo ze stary i potem jak mala bedzie zbyt ciekawa by lezec to bedzie idealny. No i teraz na krotki spacer zeby odebrac starsza ze szkoly to tez w nosidelku sie przyda. A gondolowaty bedzie na dlugie spacery
martusiawp, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość