Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Ja mam wozek Phill & teds dla rodzenstwa, dwojke bez problemu przewieziesz a jak przyczepke dokupisz to i trojke powozisz...jest na 40 kg
Jezu.. ale combozerknęłam w necie... K. już zapowiedział,że kurek zakręcony
także u nas na jedynaku się skończyFasolka77
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:To taki płyn antybakteryjny. Trzeba się nim myć przed operacją. Potem zakłada się taki zielony fartuszek (rozciety z przodu).
Kurde obecnie biorę prysznice z mężem bo nogi ciężko myć samej bo ja nie lubię gnieść brzucha, pleców sama nie umyje, a jak się nie dokładnie wyszoruje 😣 Boże czy ktoś poza mną przejmuje się takimi bzdurami. Ja to jestem nie nie normalna ja jestem popierdolona level hard. Ale mam już wizję że jakiś fragment pominę i będą na nim bakterie i nie wiem co się stanie no ale... 😐
Boziulku błagam w spokoju re 1,5 tygodnia bym wytrzymała bez głupiej wyobraźni i dzikich akcji. Spokoju w domku dla siebie pragnę 🙏 idę się zrelaksować do sąsiadówTunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Jesu zjadłam właśnie domowe fryty smażone na głębokim tłuszczu i kalmary w cieście też z tego tłuszczu i do tego morze sosu czosnkowego. Zaraz mi ten tłuszcz oczami wypłynie 😂😂😂.
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Aga2606 wrote:A to moj wczorajszy zakup bo idziemy na dwa wesela w lecie wiec młody musi wyglądać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a604f55842a.jpg
my mamy nawet 3! w maju, czerwcu i lipcu ale to majowe odpuszczamy... też się zastanawiam w co Młodego ubraćsuper wdzianko Aga!
angella908 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:my mamy nawet 3! w maju, czerwcu i lipcu ale to majowe odpuszczamy... też się zastanawiam w co Młodego ubrać
super wdzianko Aga!
W C&A znalazłam!
Ps patrzylyscie kiedyś w tym sklepie na ciuchy ciążowe? Ja mam wrażenie Ze tam S jest jak XL z h&m...Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kurde obecnie biorę prysznice z mężem bo nogi ciężko myć samej bo ja nie lubię gnieść brzucha, pleców sama nie umyje, a jak się nie dokładnie wyszoruje 😣 Boże czy ktoś poza mną przejmuje się takimi bzdurami. Ja to jestem nie nie normalna ja jestem popierdolona level hard. Ale mam już wizję że jakiś fragment pominę i będą na nim bakterie i nie wiem co się stanie no ale... 😐
Boziulku błagam w spokoju re 1,5 tygodnia bym wytrzymała bez głupiej wyobraźni i dzikich akcji. Spokoju w domku dla siebie pragnę 🙏 idę się zrelaksować do sąsiadów
Do tego strefe cięcia dodatkowo dezynfekują takim żółto-pomarańczowym czymś.
Misiabella, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:FasOlka weź Ty zrób z tą Bajką rozpierduche! Ja u niej nie zamawiałam a już mnie wkurwia..jak się nazywa na fejsie dokładnie?
Bajka produkty z minky i dresówki
kocyki z bajki
tak możesz szukać
możesz napisać jakiś komentarz, ze dostałaś w prezencie jakis kocyk czy coś i kicha...
ja do niej podjadę.. jak będę się na południe wybierać to zajadę.. spokojnie.. wszystko w swoim czasie... nie lubię jak mnie ktoś w chuja robiFasolka77
-
nick nieaktualnyNie Karmelka, źle zrozumiałas... Pierwsze słyszę o takim Płynie z tym że ja będę dzień wczensiej w szpitalu więc mi wszystko powiedza pewnie
Pewnie się denerwujesz bo to pierwszy raz Twój
Masz prawo.. Nieznane.. Bedzie dobrze.
My mamy wesela czerwiec gdzie mój jest świadkiem i sierpień.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Oo widzę że nie tylko ja idę na wesele niedługo po porodzie. Macie jakiś pomysł żeby nie męczyć dziecka i siebie?
Mój mąż też miał być świadkiem ale na szczęście udało się tego uniknąć. Dzięki temu w razie W możemy wyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 20:33
-
Aga2606 wrote:W C&A znalazłam!
Ps patrzylyscie kiedyś w tym sklepie na ciuchy ciążowe? Ja mam wrażenie Ze tam S jest jak XL z h&m...
ja na razie pasuję z ciuchami.. jestem przerażona ilością jaką posiadam.. sama kupiłam sporo a więcej jak drugie tyle dostałam.. już rozpuszczam wici rodzinie i znajomym, że ciuchów nie przyjmę wiecej
a co do rozmiarów to nie tylko ciążowe mają przestrzeloną rozmiarówkęFasolka77
-
Ja też nie mogę znaleźć tej całej Bajki 😂.
Fasolka w sklepie fazymazy.com są fajne ubranka dla chłopców takie eleganckie i ceny spoko. Ja tam chyba będę kompletowac outfit weselny dla Filipa.mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień