Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Oo widzę że nie tylko ja idę na wesele niedługo po porodzie. Macie jakiś pomysł żeby nie męczyć dziecka i siebie?
Mój mąż też miał być świadkiem ale na szczęście udało się tego uniknąć. Dzięki temu w razie W możemy wyjść. -
malutka_mycha wrote:Oo widzę że nie tylko ja idę na wesele niedługo po porodzie. Macie jakiś pomysł żeby nie męczyć dziecka i siebie?
Mój mąż też miał być świadkiem ale na szczęście udało się tego uniknąć. Dzięki temu w razie W możemy wyjść.
ja będę wynajmować pokój przy sali weselnej.. pić nie będę z wiadomych przyczyn więc w każdej chwili będzie się można zawinąć do domu... i żadne branie dzidzi na ręce i całowanie przez całą rodzinęFasolka77
-
Oo to Fasolka podobnie jak ja wymyśliłam. Tylko my nie idziemy do rodziny a do znajomych, przyjaciel męża. I poprosiłam mamę żeby się Nina zaopiekowali, ja będę kursować między pokojem a sala.
Mama no właśnie ja też średnio na to wesele chce iść ale mężowi zależy więc wydaje mi się że znalazłam optymalne wyjście.
Ciekawe jak wtedy z kilogramami, czy znajdę jakąś sukienkę w której będę wyglądać normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 20:41
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Ja też nie mogę znaleźć tej całej Bajki 😂.
Fasolka w sklepie fazymazy.com są fajne ubranka dla chłopców takie eleganckie i ceny spoko. Ja tam chyba będę kompletowac outfit weselny dla Filipa.
Lolka wpisz na fejsie "kocyki z bajki" i już
fajna ta stronka! body na szelkach! body z muszką! coś na pewno wybiorę bliżej czerwcaFasolka77
-
malutka_mycha wrote:Oo to Fasolka podobnie jak ja wymyśliłam. Tylko my nie idziemy do rodziny a do znajomych, przyjaciel męża. I poprosiłam mamę żeby się Nina zaopiekowali, ja będę kursować między pokojem a sala.
Mama no właśnie ja też średnio na to wesele chce iść ale mężowi zależy więc wydaje mi się że znalazłam optymalne wyjście.
Ciekawe jak wtedy z kilogramami, czy znajdę jakąś sukienkę w której będę wyglądać normalnie
Mycha ja zakup sukienki odłożyłam na czerwiecNa to wesele pójdziemy bo to moja kuzynka no i wesele w górach blisko moich rodziców więc u nich się zatrzymamy... z zostawieniem dziecka babci pewnie będzie lipa bo karmienie etc.. w lipcu mamy wesele chrześnicy K. ale to w naszej okolicy więc wrócimy do domu.. poza tym to na razie sam cywilny i jakieś małe przyjęcie w stylu barbecue...
w maju moja znajoma wychodzi za maż ale to wesele odpuszczę bo 2h od domu w jedną stronę i z miesięcznym niemowlakiem nie uśmiecha mi się jechać...Fasolka77
-
Aga2606 wrote:A to moj wczorajszy zakup bo idziemy na dwa wesela w lecie wiec młody musi wyglądać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a604f55842a.jpg
Niestety sala która jest jednocześnie z muzyką i ze stołami nie jest odpowiednia żeby iść z noworodkiem. Ale znalazło się rozwiązanieMimo to dziecko będę chciała wystroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 21:04
malutka_mycha, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka ale ja dziecko babci zostawię w pokoju obok sali, żeby mieć właśnie bliziutko na karmienie. Mam nadzieję że Nina nie będzie z tych co cały czas wiszą na cycku. Bo wtedy to nie wiem jak to rozwiążemy. Do końca marca trzeba się zadeklarować czy będziemy właśnie ze względu na rezerwację pokoi. Najwyżej pojedziemy do kościoła a później mąż zostanie sam. Tylko nie wiem czy będzie chciał bo będzie znał tylko kilka osób. No trudno, nie przeskocze tego, martwić się będę w czerwcu
-
malutka_mycha wrote:Fasolka ale ja dziecko babci zostawię w pokoju obok sali, żeby mieć właśnie bliziutko na karmienie. Mam nadzieję że Nina nie będzie z tych co cały czas wiszą na cycku. Bo wtedy to nie wiem jak to rozwiążemy. Do końca marca trzeba się zadeklarować czy będziemy właśnie ze względu na rezerwację pokoi. Najwyżej pojedziemy do kościoła a później mąż zostanie sam. Tylko nie wiem czy będzie chciał bo będzie znał tylko kilka osób. No trudno, nie przeskocze tego, martwić się będę w czerwcu
dokładnie.. planować to my sobie możemyważne, żeby zdrowe były!
B_002, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja w ogóle nie planuje jak to ogarnę 😜tzn mamy pokój w domu weselnym ale żadnej babci nie bierzemy wiec trochę będzie z nami a trochę ja będę w pokoju jakoś to będzie. Z córka byłam jak miała dwa miesiące i nawet się dało ale fakt nie było tak głośno i piękny ogród...
-
My też mamy wesela w lipcu i w sierpniu 😉 Ciuszek elegancki dla Klemka na pewno jakiś znajdę 😊 Bliżej czerwca będę szukała, bo teraz nie mam pojęcia, jaki rozmiar będzie odpowiedni. Ale to, co jest pewne, to słuchawki EciPeci. To kupuję na 100%!!! Sama mam dobry słuch muzyczny i szkoda by mi było osłabić bębenki takiego maluszka, a te słuchawki są dostosowane dla niemowląt i fajnie chronią słuch. Mega się nadają na takie głośne imprezy.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:My też mamy wesela w lipcu i w sierpniu 😉 Ciuszek elegancki dla Klemka na pewno jakiś znajdę 😊 Bliżej czerwca będę szukała, bo teraz nie mam pojęcia, jaki rozmiar będzie odpowiedni. Ale to, co jest pewne, to słuchawki EciPeci. To kupuję na 100%!!! Sama mam dobry słuch muzyczny i szkoda by mi było osłabić bębenki takiego maluszka, a te słuchawki są dostosowane dla niemowląt i fajnie chronią słuch. Mega się nadają na takie głośne imprezy.
ooo nawet nie wiedziałam, że cos takiego instnieje! dzięki Kasia!!! zapisalam!Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:K. już zapowiedział,że kurek zakręcony
także u nas na jedynaku się skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 21:15
Fasolka77, Tunia76, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:gdybyś Ty widziała jaka ja byłam pewna po urodzeniu Bartka, że nigdy więcej dzieci...
wiesz Espoir... my już dziadki... po 42 lata.. z rok przerwy trzeba byłoby zrobić.. to kolejne dziecko w wieku 44... niby do zrobienia.. no nic.. zobaczymy jak sobie z jednym będziemy ogarniaćFasolka77
-
Fasolka77 wrote:wiesz Espoir... my już dziadki... po 42 lata.. z rok przerwy trzeba byłoby zrobić.. to kolejne dziecko w wieku 44... niby do zrobienia.. no nic.. zobaczymy jak sobie z jednym będziemy ogarniać💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧