Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane druga beta 15406!
Więcej nie robię, cokolwiek we mnie jest rosnie super.
Przyrost powyżej 66proc.
Wiwczorem dowiem się co lekarz zobaczy.
Cieszw się że leki mi zbiły ładnie prolaktyne. Miałam 36,9 a mam 20valetta94, DorotaAnna, siamyrka lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Gratuluje! Daj znać po wizycie! W ciąży dalej zbijasz prolaktyne? Ja zbijałam przed ciążą Dostinexem a po pozytywnym teście miałam odstawić bo prolaktyna podobno potrzebna w ciąży.
-
nick nieaktualnyMama360 widzis!! Przyrost prawidłowy....
Co do płci chciałabym bardzo wiedziesz bo jestem maniaczka organizacyjna chciałabym mieć wszystko zaplanowane co kupić gdzie itp. Nie bede zawiedziona nie nastawiam sie ważne zeby było zdrowe. Ale wiadomo ze zawsze w któraś strone bedzie ciągnąć i marzy sie pierwsza taka księżniczka mężowi marzy sie pierwszy synuś - ale od pozytywnego testu przeczycie ze bede mieć synka. Ale nie nastawiam sie. Byle by Bozia dała to szczęście szcześliwie donosić urodzić upragnione szczęścievaletta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już szaleć nie będę, szalałam przy pierwszym a potem okazało się zbędne i sprzedawalam lub oddawałam. Teraz to tylko łóżeczko dostawne lub kołyska , wyprawkowe ubranka, kokon, wanienka i tyle no może z gondola przyszaleje ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 15:34
siamyrka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny