Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No miała! Może jak dojedzie do szpitala to ją od razu na stół wezmą.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka u hafiji na obu czytałam, że zapalenie piersi wymaga konsultacji z certyfikowanym doradca lub lekarzem, i brania antybiotyku w pełnym leczeniu bo właśnie grozi tym ropniem. Jeśli to nie zastój a zapalenie
dokładnie! Nam nasza mówiła, że czasem konieczny jest masaż/ rehabilitacja aby przepchać zastój- może Wiewiórka skonsultuj się z doradcą laktacyjnymFasolka77
-
Wieworka zmniejszona iloscia pokarmu wogole sie nie przejmuj.....jego jest teraz odpowiednia ilosc a wydaje Ci sie ze mniej.....pokarmu bylo poprostu za duzo z dlatego zapalenie piersi sie pojawilo
oprocz kapuchy ...przed karmieniem malego...albo nawet jak karmisz to masuj delikatnie te kulki co masz w piersi.....po wypiciu calej piersi kulka powinna zniknac
karmisz na przeiman raz z jednej raz z drugiej? -
Kiwona wrote:Wspieramy Cię wirtualnie, a jak jesteś słaba to wybierz taxi. Zjedz porządnie, coś słodkiego w łapkę na drogę i pomalutku 😘
Ja i tak jadę taxi, nie ma innej opcji. Biorę jeszcze koleżankę ze sobą, bo jakoś tak czuje się nie za bardzo bezpiecznie.Kiwona, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Nie mogę spać przed wizytą, na dodatek pokłóciłam się z M i łapią mnie skurcze.
Zarzucił mi, że nie interesuje się jego siostrami. A kiedy ja pisałam do jednej z nich wiele razy i pytałam jak się czuje i nie wiedziałam zainteresowania moją osobą aż w końcu przestałam, to on tego nie widzi. Zapatrzony w rodzinę jak w obraz.
Karola skup się na Marcepanku i nie zawracaj sobie głowy siostrami! A one jak się Tobą interesują?Fasolka77
-
Dzień dobry po weekendzie
Jak zwykle przez weekend nie miałam czasu pisać. Dziś nadrabiam.
Co do wesela wybieramy się z M w październiku, Bianka jedzie z nami, jestem gotowa na noszenie ją przez większość imprezy w chuście, inwestujemy oczywiście w te słuchawki o których pisałyście. Pokój będziemy mieli w hotelu, więc na noc gdy będzie spała to włączamy nianię i co jakąś chwilę będziemy chodzić i sprawdzać czy wszystko ok, jeśli będzie kiepsko to M pójdzie do niej i będzie z nią spał
Wiewiórka współczuję problemu z piersiami, mam nadzieję, że już jest lepiej, a jeśli nie to biegiem do lekarza, bo to nie są żarty.
Karmelka kurczęJak to tak rodzę i już
... Trzymamy kciuki i czekamy na szybkie wieści
Aaa mam pytanie, czy któraś z Was spotkała się z takim zestawem dla rodzeństwa młodszego i starszego. Np. Body z napisem młodsza siostra i koszulka z napisem starsza siostra? Tylko nie tak żeby to kosztowało 70 złBo potrzebuje tego tylko do jednego zdjęcia
Szukam czegoś mega taniego.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Co Wy macie dziś na obiad!! Proszę o inspiracje bo mi już płakać się chce.
Coś teraz pomyślałam o kalafiorze z bułeczka tarta ale co do tego?? Schaboszczaki zrobić czy rybkę?
ja planuję naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem i fetą zapieczone w sosie beszamelowymDorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Rodzę
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Paula 90 wrote:Mi się śniło że byliśmy z mężem kupić papamobile (ta skrzynka na papieża) i mąż otworzył tylne drzwi i wziął mnie w tym papamobile na stojąco od tyłu.
Niech mnie lepiej stąd wypuszczą 😂
hahaha..masz snyPaula dziś jeszcze badania i decyzja czy na bank już wychodzisz?
Fasolka77
-
Natalia-tosia wrote:Dzień dobry po weekendzie
Jak zwykle przez weekend nie miałam czasu pisać. Dziś nadrabiam.
Co do wesela wybieramy się z M w październiku, Bianka jedzie z nami, jestem gotowa na noszenie ją przez większość imprezy w chuście, inwestujemy oczywiście w te słuchawki o których pisałyście. Pokój będziemy mieli w hotelu, więc na noc gdy będzie spała to włączamy nianię i co jakąś chwilę będziemy chodzić i sprawdzać czy wszystko ok, jeśli będzie kiepsko to M pójdzie do niej i będzie z nią spał
Wiewiórka współczuję problemu z piersiami, mam nadzieję, że już jest lepiej, a jeśli nie to biegiem do lekarza, bo to nie są żarty.
Karmelka kurczęJak to tak rodzę i już
... Trzymamy kciuki i czekamy na szybkie wieści
Aaa mam pytanie, czy któraś z Was spotkała się z takim zestawem dla rodzeństwa młodszego i starszego. Np. Body z napisem młodsza siostra i koszulka z napisem starsza siostra? Tylko nie tak żeby to kosztowało 70 złBo potrzebuje tego tylko do jednego zdjęcia
Szukam czegoś mega taniego.
Moze w pepco cos beda miec........tam tanio a jak maja ubranka to we wszystkich rozmiarach