Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Kiwona, mam już ich wszystkich serdecznie dość
oczywiście, że się nie dam, powiedziałam że ja nikomu w dupę włazić nie będę 😉
tak sobie myślę,.... skoro M. Was zostawił.. i to była jego decyzja to jaki masz obowiązek interesować się jego rodziną? No nie kumam tego!Fasolka77
-
espoir wrote:zawiodłam się... po Tobie się spodziewałam całego opisu przeżyć.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Pani z Bajki mi odpisała, że przecież zleciła w pracowni, żeby mi wysłali dobre serduszko a ja dalej tłoczę i widać, że lubię takie akcje hahahahaha.... no nie czytam jeszcze w myślach innych ludzi... tak jak mi napisała wcześniej, że przeciez ona jest w szpitalu! Ciekawe skąd mam to wiedzieć... dziwna ta baba
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyLaski ale jaja!
Wczoraj spacer posiadowka u znajomych i sex całą noc spałam wstałam rano mokro między nogami poslAm siku myślałam że pot a to takie zabarwione krwią jak początek okresu potem znowu siku znowu siku dzwonię do męża ten w pracy niektóre wszyscy w pracy! Prysznic znowu siku i wieeelki czop taki flot i trochę takiego twardszego biało żółtego mam skurcze ale to są twardnienia nie skurcze w ogóle mnie nie boli jestem w taxowce !!!!!! Mąż już jedzieKiwona, martusiawp, stresant, Fasolka77, Mama36, Misiabella, DorotaAnna, mysla.nieskalana, Kasiulka90, valetta94, AniaKJ, Reniiata, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia na ali pełno tego, tylko po angielsku.
moi mieli takie koszulki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba2c05aaa7ff.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26808a7a06e2.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:40
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
DorotaAnna wrote:Wiesz co ja bym mu powiedziała, że ma się bujać. Ja rozumiem, że jak mojego MĘŻA siostra jest w ciąży to wypadałoby czasem do niej napisać co u niej. Ale Wy uzgodniliście, że nie jesteście razem, to dlaczego masz się interesować jego rodziną? To oni powinni pisać do Ciebie jeżeli interesuje ich bratanica. Trochę przesadza ten Twój M. Chciałby zjeść ciastko i mieć ciastko a tak się nie da.
dokładnie!
a do mnie siostra K. wczoraj zadzwoniła! Szok!Fasolka77
-
Mama u mnie dziś będzie rybka, w zeszłym tyg miałam schabowe z kalafiorem i młodymi ziemniaczkami 😉. Pycha!
Karola dziewczyny napisały już wszystko co można powiedzieć. Żal po prostu. Powodzenia na wizycie.
Wiewiórka cieszę się że już lepiej, mam nadzieję że to jednonocny kryzys.
Natalia-tosia A ja się wieczorem zastanawialam czy nie poszłaś rodzic beze mnie, ale pomyślałam właśnie że pewnie rano w poniedziałek się odezwiesz😁.
Daffi?? Mam nadzieję że spędzałam wczoraj dzień z bratem i rodziną dlatego Cię nie było i wszystko ok u Ciebie.martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Laski ale jaja!
Wczoraj spacer posiadowka u znajomych i sex całą noc spałam wstałam rano mokro między nogami poslAm siku myślałam że pot a to takie zabarwione krwią jak początek okresu potem znowu siku znowu siku dzwonię do męża ten w pracy niektóre wszyscy w pracy! Prysznic znowu siku i wieeelki czop taki flot i trochę takiego twardszego biało żółtego mam skurcze ale to są twardnienia nie skurcze w ogóle mnie nie boli jestem w taxowce !!!!!! Mąż już jedzieStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
espoir wrote:Natalia-tosia na ali pełno tego, tylko po angielsku.
moi mieli takie koszulki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba2c05aaa7ff.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26808a7a06e2.jpg
Karmelka trzymam kciuki! Co prawda mi czop odpadał na kilka tygodni przed porodem, ale trzymam kciuki by u Ciebie to było to i żebyście już dziś się tulili!! :*
-
jeju co do snow ....kobity ja dzis pol nocy nie spalam a te drugie pol co spalam to byl sam sex
naszczescie z wlasnym mezem
ale to wina meza oczywiscie...bo po tych wizytach na pogotowiu ...wczoraj wyjechal z tym ze by chcialo troche porzadku miedzynogami zrobic i kiedy ma sie szykowac na golenie
....to ja dorazu cala noc kudlate mysli......a balagan jak byl tak jest
Kiwona a jak tam u Ciebie?
martusiawp lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:Witam się w 38 tygodniu i jak co tydzień nie wierze ze tyle wytrzymałam
Ja tez dziś wizytuje ale dopiero o 13.30 i w końcu poznam konkretna datę cc aż mam stresa 😀
Przed ten weekend zrobiliśmy chyba z 12 km z mężem wiec ledwie się już poruszam, w końcu od stycznia prawie cały czas odpoczywałam, ale teraz trzeba robic kondycję 😜
Angella uważaj bo Karmellka miała na 3.04 chyba termin cesarki a dziś taki news!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny