Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Angella uważaj bo Karmellka miała na 3.04 chyba termin cesarki a dziś taki news!!!
Karmellka pomogła trochę Leonceu mnie sex odpada, nawet skurczy mam mniej niż wczesniej ale tez bym wolała cc na ciepło 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:53
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:tak sobie myślę,.... skoro M. Was zostawił.. i to była jego decyzja to jaki masz obowiązek interesować się jego rodziną? No nie kumam tego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:54
-
Karmelllka90 wrote:Laski ale jaja!
Wczoraj spacer posiadowka u znajomych i sex całą noc spałam wstałam rano mokro między nogami poslAm siku myślałam że pot a to takie zabarwione krwią jak początek okresu potem znowu siku znowu siku dzwonię do męża ten w pracy niektóre wszyscy w pracy! Prysznic znowu siku i wieeelki czop taki flot i trochę takiego twardszego biało żółtego mam skurcze ale to są twardnienia nie skurcze w ogóle mnie nie boli jestem w taxowce !!!!!! Mąż już jedzie
tylko dojedź! żebyś w taxi nie urodziła! ja pierdziu... plany plany.. i wszystko w łeb!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusiawp wrote:Angella Karollinax dajcie znać jak po wizycie.
Tunia aleś wyskoczyła z ciśnieniem, za ile masz wizytę?
Ale tutaj dzisiaj studentów. Całymi stadami chodzą. A mi mąż poprawek w goleniu nie zrobił. Zapomniałam 😞