Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Wiesz co ja bym mu powiedziała, że ma się bujać. Ja rozumiem, że jak mojego MĘŻA siostra jest w ciąży to wypadałoby czasem do niej napisać co u niej. Ale Wy uzgodniliście, że nie jesteście razem, to dlaczego masz się interesować jego rodziną? To oni powinni pisać do Ciebie jeżeli interesuje ich bratanica. Trochę przesadza ten Twój M. Chciałby zjeść ciastko i mieć ciastko a tak się nie da.
P. S. Wiadomo że piszę z perspektywy lat mając nowa super rodzinę gdzie chłopcy mają nowych dziadków i wogole. Wiem że początki są trudne. Tule mocno ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:01
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Wiesz co ja bym mu powiedziała, że ma się bujać. Ja rozumiem, że jak mojego MĘŻA siostra jest w ciąży to wypadałoby czasem do niej napisać co u niej. Ale Wy uzgodniliście, że nie jesteście razem, to dlaczego masz się interesować jego rodziną? To oni powinni pisać do Ciebie jeżeli interesuje ich bratanica. Trochę przesadza ten Twój M. Chciałby zjeść ciastko i mieć ciastko a tak się nie da.
Ja mu prosto powiedziałam, że w dupę włazić jego siostrom nie będę. Pisałam do niej, pytałam o samopoczucie, tylko że nie widziałam odrobiny zainteresowania z jej strony, więc sobie odpuściłam.
A co ona z lepszej gliny ulepiona ? Pff.
Ostatnimi czasy też dzieliłam się z nim tym, co się dzieje na naszym forum, tzn że np któraś urodziła itp, więc on mi wczoraj powiedział że zamiast forum to mogłabym się zainteresować jego siostrami.
Powiedziałam, że na forum mogę pogadać o wszystkim, poza tym są też tam osoby, które kiedy idę na wizytę, interesują się jak było po, itp.
Tak mnie wkurwił, że nie mogłam zasnąć. Kazałam mu dziś po wizycie nie dzwonić,Fasolka77, B_002, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karola, ja bym go śmiechem zabiła, jak by mi wyskoczył z takim tekstem. Dobrze laski piszą. Ja po exmezu mam kontakt z jego siostrami, bo się lubimy i tyle. On z nimi źle żyje akurat. Wiesz, nawet K nie oczekuje ode mnie, że będę się jego rodzina szczególnie interesowała, bo takie relacje powinny być naturalne a nie wymusza e, nawet w związku a Wy przecież takiego nie tworzycie... Wygodny i wymagający jest ten M, nie powiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:11
-
nick nieaktualny
-
Karola bidulka tule Cie mocno, niedosc ze Cie wszystko boli i ogolnie samopoczucie zle...to jeszcze M Ci dowala i nerwy szarpie
wiem ze to trudne wszystko...ale bierz przyklad z naszego forum ..zobacz ile dziewczyn jest w drugich zwiazkach szczesliwych ...mezowie kochaja ich i dzieci....na wszystko przejdzie czas.....a czy warto sie szarpac z kims kto na to nie zasluguje? -
Karollinax26 wrote:Ja mu prosto powiedziałam, że w dupę włazić jego siostrom nie będę. Pisałam do niej, pytałam o samopoczucie, tylko że nie widziałam odrobiny zainteresowania z jej strony, więc sobie odpuściłam.
A co ona z lepszej gliny ulepiona ? Pff.
Ostatnimi czasy też dzieliłam się z nim tym, co się dzieje na naszym forum, tzn że np któraś urodziła itp, więc on mi wczoraj powiedział że zamiast forum to mogłabym się zainteresować jego siostrami.
Powiedziałam, że na forum mogę pogadać o wszystkim, poza tym są też tam osoby, które kiedy idę na wizytę, interesują się jak było po, itp.
Tak mnie wkurwił, że nie mogłam zasnąć. Kazałam mu dziś po wizycie nie dzwonić, -
Daj spokój Karolinka nie denerwuj się nim bo nie ma sensu...ja wiem że to trudne, ale tak jak dziewczyny mówią z czasem będzie łatwiej. Nie warto tracić czaszami kogoś kto się Tobą nie interesuje!
Właśnie Wiewióra jak tam cycki?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka wrote:Kuźwa, Dziewczyny, mam zapalenie cycka, wysoką gorączkę...niech mi Mama Ginekolog nie pierdoli, że piersi nie da się przeziębić...zawiało mnie w domu
Wiewióreczka szybko nakładaj potłuczonego liścia kapuchy! Zdrówka!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Co jak to „rodzę” ?? Tylko tyle?
Boże ja tu umrę teraz przez cały dzień
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Na 11.15, jeszcze jestem sama a przed chwilą mi się tak mega słabo zrobiło.
Jak Ci się zrobi gorzej to dzwon od razu na pogotowie jak jesteś sama! A może masz jakaś sąsiadkę do której mogłabyś zapukać??👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karola ja nie miałam skurczy pośladków... czy Ty dziś wizytujesz?
Stresant! trzymam kciuki o 10!
ja po wczorajszym układaniu ubranek i porządkach wymiękłam... spałam 10h... a jeszcze bym pospała tylko musiałam wstać zmierzyć cukier... dziś dzień na chillout'cie...stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 38 tygodniu i jak co tydzień nie wierze ze tyle wytrzymałam
Ja tez dziś wizytuje ale dopiero o 13.30 i w końcu poznam konkretna datę cc aż mam stresa 😀
Przed ten weekend zrobiliśmy chyba z 12 km z mężem wiec ledwie się już poruszam, w końcu od stycznia prawie cały czas odpoczywałam, ale teraz trzeba robic kondycję 😜Kiwona, stresant, Fasolka77, martusiawp, Kasiulka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Mało nie padłam z wiadomości Karmelki..
DZięki za wszystkie rady, wszystkie stosowalam całą noc. Zeszła gorączka. Cycki bolą mniej, grudki jeszcze są , ale pokarmu malutko, 1/3 z tego co miałam.Tunia76, Fasolka77, martusiawp, Szonka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Rodzę
stresant, Tunia76, martusiawp, Fasolka77, Mama36, Szonka, valetta94 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
MamaAga85 wrote:Wyczytał,że te z 6 szufladami sa mega mało stabilne i że zabiły 2 chłopców po tym jak sie chyba na nich przewróciły...
No ale doszliśmy do wniosku,że każda wyższa i wąska komoda będzie równie niestabilna😉
A te pieluszki Lillydoo to z Rossmanna 😉
Aga ja słyszałam o tym, nawet w szufladach są oznaczenia, żeby komodę przytwierdzić do ściany i położna jak u mnie była to pierwsze co zapytała to właśnie czy komoda jest do ściany przytwierdzona. Także my to ogarniemy
Ja nie widziałam tych Lillidoo ale też się specjalnie nie rozglądałamFasolka77