Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:widze ze Karmelki bedziemy miec relacje z porodu na goraco
tak sie ciesze ze mozemy kochana razem z Toba rodzic i przezywac......
Karmelka jak masz 4cm to już możesz się upominać o zzo chyba!Mama36 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Dziewczyny, jestem w domu. Koleżanka jeszcze zaszła na kawę.
Po wizycie wszystko ok, mała waży 3 kg, ginekolog mówiła, że w ciągu kilku dni może się rozkręcić poród i że tak byłoby najlepiej. Powiedziała, że lepiej też żeby Marcelina nie przybierała już za dużo na wadze. Była odwrócona plecami więc ze zdjęcia dziś nici, znów mi powiedziała że ma dużo gęstych włosów.
U mnie waga 55,2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 14:31
mysla.nieskalana, Lolka30, Natalia-tosia, Fasolka77, martusiawp, malutka_mycha, DorotaAnna, Kiwona, B_002, MamaAga85, Tunia76, Mama36, Anete, ago91, Lili90, Sansivieria, Kasiulka90, Wiewióreczka, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Ależ się tu dzieje, nie nadąża nadrabiać przez ten remont. Karmelka trzymam kciuki 😘
Ja leżę pod ktg, dziś mam pierwsze w tej ciąży. Potem wizyta więc później zdam relacje.
W sobotę byliśmy oglądać wózki i jestem jeszcze bardziej niezdecydowana niż byłam przed...
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Karolinka,to wszystko dobrze. Dziwne tylko zalecenie-zeby mała nie przybierała na wadze.To chyba tak się nie da .
Chodziło jej o to, że tak będzie lepiej dla mnie, ze względu na moje gabaryty 😊mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny, jestem w domu. Koleżanka jeszcze zaszła na kawę.
Po wizycie wszystko ok, mała waży 3 kg, ginekolog mówiła, że w ciągu kilku dni może się rozkręcić poród i że tak byłoby najlepiej. Powiedziała, że lepiej też żeby Marcelina nie przybierała już za dużo na wadze. Była odwrócona plecami więc ze zdjęcia dziś nici, znów mi powiedziała że ma dużo gęstych włosów.
U mnie waga 55,2.
super Karola!i relaksik z koleżanką! odpoczywaj
Fasolka77
-
Karola fajnie ze u Was wszystko ok. sama jestem ciekawa tych wloskow
czy to faktycznie tak widac na usg.
Twoja waga poprostu nie do wiary...ja 55 kilo mialam 16 lat temu jak do slubu szlamdzis na wadze 81 kilo.... przez ostatnie 2 miesiace tylam kilogram na tydzien........
-
Tylko u mnie to nie jest tylko kwestia że ktg nie wychwytuje, ja też nic nie czuje. Nic, kompletnie. Robię wszystko tak jakbym w ciąży nie była, nie oszczędzam się, nawet nie mam jak. Magnez ograniczyła do minimum. A brzuch niewzruszony, nawet jednego stawienia nie bylo
-
stresant wrote:Karola fajnie ze u Was wszystko ok. sama jestem ciekawa tych wloskow
czy to faktycznie tak widac na usg.
Twoja waga poprostu nie do wiary...ja 55 kilo mialam 16 lat temu jak do slubu szlamdzis na wadze 81 kilo.... przez ostatnie 2 miesiace tylam kilogram na tydzien........
Zobaczymy czy się urodzi kudłata 😊 jak tak, to na pewno po mnie!!!
Moja waga jak zakazana, 3 tygodnie temu było 54,1 😉martusiawp lubi tę wiadomość
-
kurcze jak to sie tak sypać zaczęło to ja nie wiem czy nie będę codziennie rano wstawać, robić fryz, makijaż.. bo jak mnie w ciągu dnia chwyci... a tak.. siedze znowu od rana w piżamie.. włosy jak piorun w rabarbar.... no masakra....
malutka_mycha, mysla.nieskalana, espoir, MamaAga85, Tunia76, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Wiem,wiem Karolinka,zrozumiałam,że o to chodzi no ale tak czy siak to chyba nie masz na to wpływu
Oj nie 😉 ja się urodziłam z wagą 2850, także Marcyś też może tyle mieć 😊
Chociaż pisałam Wam, że koleżanka na początku lutego urodziła, waga małej przed porodem 3100, a urodziła się 2700 😊mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski jestem pod ktg z analizą czytanie was mnie odpręża, ale zajmuje dużo czasu mam bóle z krzyża co 2-5 minut szczerze eboli ale ta minutę bez problemu da się wytrzymać. Tylko trzeba oddychać ja zapominam ... Męża wysłałam do domu i żałuję!!
Co do zapisow ktg i skurczy dla mnie to ściema jakaś ...mysla.nieskalana, Natalia-tosia, B_002, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Stluklam właśnie filiżankę, niech to będzie na szczęście dzisiaj rodzących naszych dziewczyn😁.
Fasolka77, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI