Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Dzisiaj też mi położna mówiła że rano dziewczyna skurcze 40 a o 19 już po porodzie była.
Odkąd wróciłam do domu to leżę w łóżku i mam dość często skurcze, ale wciąż o podobnej sile z bólem okresowym. No nic, długi spacer dziś zaliczony i około 1,5 godziny w autobusie (w dwie strony) po wertepach zrobiło swoje. Do wieczora nie wstaję, będę leżeć i czytać.malutka_mycha, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Mi zaleciła też spacery i masaż brodawek, tylko powiedziała żeby nie szaleć i nie myć okien, za późno 😁
Karmelka, znajoma mi mówiła, że koleżanka jej przed porodem wiedziała że coś się zbliża, bo zaczęła się super czuć i wszystkie dolegliwości odeszły 😉B_002 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Mi zaleciła też spacery i masaż brodawek, tylko powiedziała żeby nie szaleć i nie myć okien, za późno 😁
Karmelka, znajoma mi mówiła, że koleżanka jej przed porodem wiedziała że coś się zbliża, bo zaczęła się super czuć i wszystkie dolegliwości odeszły 😉
to ja kompletnie nie wiem czego się spodziewaćNA KTG zero skurczy, sama nic nie czuję, nic mnie nie boli (ale to juz wiecie)... coś czuję, że u mnie to gruchnie jak grom z jasnego nieba, że się na zakręcie nie wyrobię i posram po pachy....
B_002, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:to ja kompletnie nie wiem czego się spodziewać
NA KTG zero skurczy, sama nic nie czuję, nic mnie nie boli (ale to juz wiecie)... coś czuję, że u mnie to gruchnie jak grom z jasnego nieba, że się na zakręcie nie wyrobię i posram po pachy....
Czasem to dobrze jak tak nic nie boli i poród się nagle zacznie. Ja wczoraj miałam super dzień pełen energii a dziś to bym z łóżka nie wychodziła najchętniej.Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślicie że powinnam nałożyć podkład??? Basia widziałaś mój pyszczek rano dziecko się nie wystraszy????
Żarcik taki 😂😂😂
Laski poród jest zajebisty gdyby nie to że nic nie jadłam jeszcze dzisiajmysla.nieskalana, Lolka30, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:to ja kompletnie nie wiem czego się spodziewać
NA KTG zero skurczy, sama nic nie czuję, nic mnie nie boli (ale to juz wiecie)... coś czuję, że u mnie to gruchnie jak grom z jasnego nieba, że się na zakręcie nie wyrobię i posram po pachy....
Też bym chciała żeby mnie raptem wzięło, żebym nie zdążyła się posrać 😉Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Ja bym chciała żeby u mnie tak gruchnęło, a mnie męczą te skurcze przepowiadające. Już na prawdę robią się uciążliwe, jak mnie złapie to się ruszam jak jakaś staruszka i od razu szukam miejsca gdzie tu usiąść i przeczekać. A to już trwa od około tygodnia i coraz mocniejsze są i bolą jak na okres.
Czasem to dobrze jak tak nic nie boli i poród się nagle zacznie. Ja wczoraj miałam super dzień pełen energii a dziś to bym z łóżka nie wychodziła najchętniej.
Basia skurcz ma taki ból jak na okres? z obu stron czy może być np tylko z lewej?Fasolka77
-
Czyli co jak mu się dziś zaczęły bolesne skurcze tzn że nie rodzę, bo nie miałam poprawy samopoczucia hihi😂. Ja mam taką nadzieję bo chce jechać w niedzielę do rodziców na kiełbasę z gryla 😁.
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI