Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWojewództwo się na łóżku jak wąż 😂😂 pisze miedzy bólami z krzyża. Jak odepna mnie od ktg idę biegać!
Nie wiem czemu nie chcą mnie tnąc mówią że tak się ładnie samo rozkręca a skurcze się nie piszą wód jeszcze jest sporo nie odesy wszystkiestresant, Reniiata lubią tę wiadomość
-
Dzis jak mi polozna ktg zakladala to mowila ze w zyciu piekniejszego brzucha nie widziala..i ze jestem juz stara ...3dziecko a taki ladny brzuch.....
Chodzilo jej o to ze bez rozstepow i innych kresek.....podobno mam duzo kolagenu w skorze cokolwiek to znaczy....ja sie nawet nie smaruje niczym..
Ze podbno laski po 20 lat a jak staruszki na brzuchu wygladajamartusiawp, Mama36, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
A ja przy robieniu porządków znalazłam monitor oddechu który dostałam od cioci i się okazało że jest też niania
więc odszedł jeden wydatek, dobrze że tego zawczasu nie kupiłam, w sumie mało brakowało
martusiawp, Lolka30, Mama36, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Karmelce to się wszystko popierniczyło..miał być poród cc w apartamentach z jacuzzi z mężem przy boku,a będzie sn gdzieś w wieloosobowej sali i bez męża..WTF???
mysla.nieskalana, martusiawp, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Ej bo zapomniałam z tego wszystkiego spytać rano! Laski masujące samodzielnie krocze, jak wy kur... siegacie do tylnej ścianki pochwy? Ja w końcu wczoraj podjęłam próbę... jeszcze żeby to trzeba było masować od strony spojenia to spoko, ale ścianka od strony odbytu to ni chu chu, nie jest dla mnie osiagalna 😂😂😂. Próbować na leżąco czy jak? Bo ja usiadłam sobie na brzegu wanny.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka30 wrote:Ej bo zapomniałam z tego wszystkiego spytać rano! Laski masujące samodzielnie krocze, jak wy kur... siegacie do tylnej ścianki pochwy? Ja w końcu wczoraj podjęłam próbę... jeszcze żeby to trzeba było masować od strony spojenia to spoko, ale ścianka od strony odbytu to ni chu chu, nie jest dla mnie osiagalna 😂😂😂. Próbować na leżąco czy jak? Bo ja usiadłam sobie na brzegu wanny.
Więc nie pomogę
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
My z mężem właśnie wróciliśmy z miasta. Czaicie, że w żadnym Rossmannie nie ma tych pieluch?! Zmieniają szatę graficzną i od kwietnia będą nowe, więc w przyszłym tygodniu znowu muszę pytać.
Pojechaliśmy do Obi "tylko pooglądać panele przeciwwietrzne na taras", a wyszliśmy z takimi ślicznościami 😍 Mąż mega zajarany stylem japońskim, bonzai idealnie się nadaje 😄 Tylko trzymajcie kciuki, żebym nie ususzyła, bo totalnie nie mam ręki do kwiatów 😩
A Klemek ostatnie 2 dni przechodzi samego siebie! Jeszcze nigdy się tak dużo i mocno nie wypychał!!! Ale jest to bardzo miłe i przyjemne 😊 Kocham tego szkraba 😍martusiawp, Lolka30, malutka_mycha, mysla.nieskalana, Mama36, DorotaAnna, Fasolka77, Tunia76, AniaKJ, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Karmelka poskacz sobie na piłce może od razu krzyż też możesz sobie masować i kółka kręcić biodrami 😉.
Basiu Daffi pisała dziewczynom że wszystko ok, zgubiła kawałek czopa, a tak to pokój malują 😁.mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
malutka_mycha wrote:Lolka dla mnie to jest mega ciężka gimnastyka
jedna nogę daje na WC i jakoś mi się udaje ale to już tak ledwo, ledwo. Jak nie siegniesz to musisz o pomoc poprosić, sąsiada, ogrodnika?
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Ej bo zapomniałam z tego wszystkiego spytać rano! Laski masujące samodzielnie krocze, jak wy kur... siegacie do tylnej ścianki pochwy? Ja w końcu wczoraj podjęłam próbę... jeszcze żeby to trzeba było masować od strony spojenia to spoko, ale ścianka od strony odbytu to ni chu chu, nie jest dla mnie osiagalna 😂😂😂. Próbować na leżąco czy jak? Bo ja usiadłam sobie na brzegu wanny.
martusiawp, Fasolka77, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż już wraca, załatwił apartament jak urodzę to mi nadają a teraz jestem w dwu osobowym pokoju na patologii
Lizaki to jest to dziewczyny !!! Czekolady ssać nie umiem pogryzlam i tyle...
Poszłam ta poszłam dokulalam się pytać czemu nie robią cięcia powiedzieli że wody są dziecko ma się bardzo dobrze skurcze jeszcze nie takie więc nie chcą jej przyspieszać ... A i że zadeklarowałam że chce spróbować siłami natury a ktg jest bardzo ładne... Chcą małej dać czas ... A ja jestem cała mokra już tak się poce. Jak spaceruje to jest lepiej niz na leżąco ...
Ps. Te podkłady między nogami są oooookropnestresant lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Sięgam od dupy strony że się tak wyrażę. Wkładam dwa palce i ciągnę lekko
Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Karollinax26 wrote:Łoo matko dziewczyny, jakie mam skurcze w pachwinie, zwinęłam się w kłębek i nie mogę się ruszać!! 😰
ago91 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień