Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:a co tam jeszcze ciekawego na alli jest? może przy okazji kumpela ogarnie hurtem
co tam żeście wyzamawiały dla swoich maluchów
?
Karmelki by trza bylo podpytac..ta bedzie miec obcykane wszystkoFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a co tam jeszcze ciekawego na alli jest? może przy okazji kumpela ogarnie hurtem
co tam żeście wyzamawiały dla swoich maluchów
?
tylko niektore rzeczy beda "szly" miesiac albo dwaFasolka77 lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Może i nie, ale w przypadku kiedy Ty np. Jesteś niezdolna do podejmowania decyzji o Marcelinie, on też nie może podjąć żadnej decyzji. Nie ma prawa głosu. Poza tym jak mas zuznane przed porodem, już prawnie musi ci zapewnić pieniążki. Ja bym go o to pocisnela
ja też! nawet jakby odpukać w szpitalu był problem to bez tego uznania on sobie może co najwyżej palcem w bucie pomiziać... no i z tym uznaniem dziecko już dziedziczy... ale teraz Karola już jest na wylocie więc pewnie nie zdąży juz tego załatwić...KarmeLoVe lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Fasolka, kupiłam prezent.
Bardzo jestem słaba, leżę i si enie ruszam, ciężko mi się oddycha i martwi mnie to, bo ciągle kręci mi sie w głowie.
to dobrze,że na darmo nie pojechałaś! leż i relax!wpuść trochę tlenu do mieszkania
Fasolka77
-
a my mamy takiego 🥰 to.kozak 60cm 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf57e91bb6e6.jpg
i czekamy na niebieskiego 🥰
Ja tu wpadam w trakcie robienia obiadu.
Czuję się jakbym rok nie jadła taka głodna jestem 😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:54
Fasolka77, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Kasiulka zarówno Ty jak i każda z dziewczyn może tutaj liczyć na wsparcie reszty, a i kopniaka aktywującego można dostać! Opole niedaleko także uważaj na dupkę 😉.
Laski pierdyknelam 115 pulpetow 😂😂😂. Normalnie królowa wieprzowiny 😂😂😂.
Lolka masz taką dużą zamrażarkę???? ja nie gotuję... ja na pewno będę mieć czas na gotowanie.. no bez jajwjadę koszem do kuchni,Młody będzie spał a ja machnę spagehtti... taki mam plan
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Bubek wrote:o zesz....
i jeszcze liczylas?
pieczone czy gotowane czy jakie?martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Kiwona wrote:Fasola, wszystkie okna miałam uchylone, dopiero przymknelam bo już mi koc i polar nie wystarcza, zimno. Może mnie coś zbiera, nie byłam chora od 2 trymestru, nie? 😣
no to kuruj się! żeby się nic przed porodem złego nie rozwinęło!Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, ja się tak strasznie boję tej depresji poporodowej... Zwłaszcza po cc to jestem pewna, że będę miała załamkę, bo moja mama pół życia narzekała, że lekarz ją tak bardzo okaleczył i ona się tak bardzo źle czuła po cc, długo dochodziła do siebie. Wiadomo, to było sto lat temu, ale ja wychowana w takim narzekaniu to cały czas o tym myślę 😕
Staram się być silna i nie dać się smutkom, ale wiem, co robią ze mną hormony. Przeszłam straszny kryzys podczas starań. Oj, było bardzo źle. Mój mąż nie rozumie takich rzeczy niestety, a wiem, że powinien był wtedy wysłać mnie do psychologa. Ryczę już na samą myśl.
Trochę też liczę na Was... Pomożecie mi w razie czego? 😘 Jak będę pisała i wyczujecie, że to ten moment, to lejcie mnie po tyłku i wysyłajcie po pomoc. Nie chcę kolejny raz w życiu tego przeżywać, bo zniszczę i siebie i rodzinę.
Na pewno możemy tu liczyć na siebie nawzajem, będziemy tak wszystkie wyczulone że zaraz wyłapiemy że coś jest nie takKasiulka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:kupuje się jeden czy cały komplecik?
tylko te 3 kolorki są do wyboru?
Jak bierzesz jedną sztukę to kupujesz jednego. Tylko te 3 kolorki są.
Chce być mama- no dokładnie deal życia bo na moje wyglądają identycznieFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, ja się tak strasznie boję tej depresji poporodowej... Zwłaszcza po cc to jestem pewna, że będę miała załamkę, bo moja mama pół życia narzekała, że lekarz ją tak bardzo okaleczył i ona się tak bardzo źle czuła po cc, długo dochodziła do siebie. Wiadomo, to było sto lat temu, ale ja wychowana w takim narzekaniu to cały czas o tym myślę 😕
Staram się być silna i nie dać się smutkom, ale wiem, co robią ze mną hormony. Przeszłam straszny kryzys podczas starań. Oj, było bardzo źle. Mój mąż nie rozumie takich rzeczy niestety, a wiem, że powinien był wtedy wysłać mnie do psychologa. Ryczę już na samą myśl.
Trochę też liczę na Was... Pomożecie mi w razie czego? 😘 Jak będę pisała i wyczujecie, że to ten moment, to lejcie mnie po tyłku i wysyłajcie po pomoc. Nie chcę kolejny raz w życiu tego przeżywać, bo zniszczę i siebie i rodzinę.
Nie sądziłam nigdy wcześniej że takie forum może być takim drugim życiem i nieocenionym źródłem informacji w czasie ciążyKasiulka90, Kiwona, espoir, Tunia76, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Cześć dziewczyny. Jestem Marcóweczką 2018
Mam do sprzedania wiosenny kombinezon H&M rozmiar 56. Synek miał go na sobie dwa razy i jest jego pierwszym właścicielemJest jak nowy.
Tutaj znajdziecie całe ogłoszenie: kombinezon H&M r.56
ZapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 15:04
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Ja sobie tak myślę, że trudno wymagać od Karoli, żeby na siłę zaciagnela tego wszechwiedzacego typka do urzędu i zmusiła do ogarnięcia uznania przed porodem...
Karola, współczuję Ci. Nie zapowiada się, żebyś miała z nim lekko. Pamiętaj tylko, kto jest dla Ciebie najważniejszy i o kogo musisz zadbać. Podpowiem, że to Marcelina i Ty, na równi! Jak już urodzisz, załatw z nim to uznanie a potem alimenty i to jie patyczkuj się i wal od razu z grubej rury. Na biednego nie trafiło a i tak niech się cieszy, że na siebie alimentów przed rozwiązaniem nie chciałaś, bo mogłaś id niego żądać.
I nie pozwól mu wyliczać Ci wydatków, nie ma do tego prawa. Ja wiem, jak to potrafi wkurwiac i podcinac skrzydła, kiedy chcesz dla dziecka najlepiej a szanowny tatuś gówno wie ale wszystkie decyzje neguje. Swojego czasu usłyszałam od exa, że nawet ciuchy źle kupuje młodemu, bo on by wybrał inne. Powiedziałam dość. Przestałam to brać do siebie i zaczęłam mu odpowiadać, że nie ma pojęcia o ojcostwie i nie jest dla mnie żadnym autorytetem, więc może sobie swoje uwagi zachować dla siebie a jak kiedyś mu się zdarzy w pełni wychowywać dziecko, to wtedy będzie miał pole do popisu. A ode mnie i moich decyzji wara.Kasiulka90, stresant, Lolka30, espoir, Tunia76, Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka życzę Ci z całego serca żebyś miała czas i ochotę zawsze gotować na bieżąco 😊. Ja wiem że nie zawsze mi się chce, zwłaszcza jak mam robić obiad dla 1 osoby bo męża nie ma. Lubię sobie coś wyciągnąć i się nie zastanawiać co by tu zjeść. A zamrażalnik mam zupełnie normalny, jedna szuflada przeznaczam na zapasy 😁.
Kiwona, espoir, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Po uznaniu po porodzie można zarzadac opłat w tył za ciaze, poród i wszystko hihi. Więc niech nie cwaniakuje, jak o to mu chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 15:14
stresant, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Fasolka77 wrote:💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒