Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już rodziłam SN, a nie jestem pewna czy rozpoznam te właściwe skurcze.
Przy tamtym porodzie te pierwsze skurcze przespalam, bo stwierdzilam, ze za mało bolą. Do szpitala dotarłam z rozwarciem 4cm.
No boli tych w szpitalu to już by nie dało się przespać. Wszystko poszło expresem.
-
nick nieaktualnyBasiu trzymam kciuki żeby to faktycznie poród się zaczynał ✊
Angela to dziś twój dzień? Powodzenia 🙂
A ja dziś jadę na ktg, odebrać posiew moczu i wynik gbs. I jeszcze mam 2 paczki do odebrania w galerii więc nudzić się nie będę. A teraz idę jeszcze polezec 😉martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Dziwna sprawa w tym luxmedzie bo się okazało że moja wizyta została odwołana i nie dostałam żadnego powiadomienia a wczoraj jeszcze miałam potwierdzenie SMSem że wizyta jest. Pani w recepcji mnie zapisała na 8:30 ale uprzejma pani która dostała dziś mój termin na 7:15 zgodziła się mnie wpuścić w kolejkę.
Czekam.
A skurcze ucichłyMoże to ta adrenalina. Zobaczę co po wizycie się okaże.
Myślałam, że doktorce coś wypadło?
No ale ważne, że Cię przyjmą. -
Leżę już na porodowe pod ktg, kroplówka założona i ostatnie chwile w dwu paku😀
Tunia76, Aga2606, martusiawp, Daffi, MamaAga85, Natalia-tosia, stresant, Paula 90, Lolka30, estrella, chce_byc_mama, espoir, Bubek, Karmelllka90, Wiewióreczka, AniaKJ, Sansivieria, Reniiata, barbillla86, Anete, Fasolka77, mysla.nieskalana, Kasiulka90, Kiwona, malutka_mycha, valetta94, Nowakowa92 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie dziecko masz od razu przy sobie , ale ja powiesz że nie dasz rady i żeby wzięły to wezmą. Mojego syna wzięły ale to przez to że wymiotował wodami. W każdym razie ta noc była zbawienne 🤣🤣🤣
Bubek one tam na każde zawołanie przylatują, dzwonisz i orzyjdzie ci pomoze , poda dziecko , przewinie itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:34
martusiawp, Bubek lubią tę wiadomość
-
A już wiem co z tym terminem wizyty się stało, nieporozumienie pewne, ale nie chce mi się rozpisywać.
Po wizycie wszystko w porządku, rozwarcie podobnie jak było, ale pani doktor mówi że możliwe że się to rozkręci. Na razie skurcze się chyba przestraszyły i ucichły. Chociaż podbrzusze pobolewa. W nocy to aż mi dech zapierało z bólu. Mąż mnie odwozi do domu teraz i pojedzie do pracy a ja mam się ruszać w miarę możliwości.
I dostałam zalecenie seksuwięc jak do popołudnia nie ruszy to trzeba się zastosować do zaleceń.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:42
MamaAga85, stresant, Tunia76, estrella, martusiawp, AniaKJ, Fasolka77, mysla.nieskalana, Kasiulka90, malutka_mycha, valetta94 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
martusiawp wrote:Mama Aga córka chora? A wynik jaki miałaś?
A wynik 113 na czczo...
Angella ❤❤❤❤ TRZYMAMY KCIUKI🥰🥰🥰🥰🥰 -
Cześć dziewczyny! Melduję, że jeszcze nie rodzę 😊
Zgaga mnie męczy od kilku dni ale wczoraj to było apogeum, dramat, w nocy kilka skurczy takich jakby mi serce miało stanąć.
Basia, to musisz z mężem działać koniecznie.
Angela, trzymamy kciuki!! 😌
Mnie się wydaje, że do tego 5 dotrwam ...B_002, stresant, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Pisalam Wam wczoraj o kolezance z pracy co zaczela rodzic.....no to urodzila SN 4300g i 54cm dziewczynke........podziwiac kobiete
wazne ze obie sa ok.
ja na 10:00 na ktg........wiec sie troche przewietrzeestrella, B_002, martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:Dziewczyna obok rodzi na prodowce, aż mi się chce beczeć jak słyszę jak się meczy 😔 chyba bym nie mogła przyjmować porodów płakałabym razem z matka🙈
trzymajcie sie dzielnie -
Angella powodzenia! 🙂
Fasolka ja jestem spokojna, jak widzisz nawet zbyt lajtowo podeszłam wczoraj do tematu i dostałam zjeby.
Wogole to trafiłam na salę do koleżanki z rodzinnej miejscowości, chodziliśmy razem do podstawówki hihi. I mamy termin na ten sam dzień!Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Nistera wrote:Ogólnie dziecko masz od razu przy sobie , ale ja powiesz że nie dasz rady i żeby wzięły to wezmą. Mojego syna wzięły ale to przez to że wymiotował wodami. W każdym razie ta noc była zbawienne 🤣🤣🤣
Bubek one tam na każde zawołanie przylatują, dzwonisz i orzyjdzie ci pomoze , poda dziecko , przewinie itd.