Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:Skurcze co 5 minut mega mocne 😜 idę pod prysznic je odpędzić 😂
Jak to Fasolka mówiła, możliwe że prześpię poródFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Angella możliwe że już nie odpędzisz
Ale dziś skurczowy dzień, moje przepowiadacze na szczescie daly się uglaskać długą kąpielą. Na jutro jestem zapisana na pedicure i mamy w planach wizytę u dentysty. We wtorek wizyta u mojej gin - dowiem się jak wyszedl wymaz na gbsa i ile mniej wiecej mały wychodzi wagowo w usg a potem mogę rodzićmartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka z moimi piersiami jest coś na prawdę nie tak, 3 doba miał być nawal a ja rano nie uciagnelam nawet kropli potem piersi zaczely robić się coraz twardsze i większe wieczorem były już ciepłe bardzo do tego porobiły mi się takie duże jak torbiele na piersią h nie idzie tego rozmasować ale robię ciepłe okłady masuje, i odciągam laktatorem i dosłownie odciąga się ilość śladowa... Tak jakbym miała coś w piersiach ale to nie było mleko bo się nie leje. Czy możliwy jest zator przed nawałem mleka?
-
Angella i jak te skurcze? Przeszly czy szpital?
Daffi - cudna zawoeszka, tez myslalam o takiej
Spac nie moge i sie tak poce ze chyba podloze recznik. To chormony czy co? No koszmar....
Poci sie z was ktoras tak ? Juz goraczke moerzylam nawet ale jest okDaffi lubi tę wiadomość
-
Aaaa sorrki za duzo was tu do ogarniecia jeszcze
Czyli moze sie kurczyc do woli.
A ja w myslach joby sadze bo nie moge sie ulozyc wygodnie. Spac sie nie chce, poczytalabym ale nie chce budzic meza, tu zawsze tlok to dzis jak spac nie moge to akurat cisza
I jeszcze zgage mam, moze 2 raz w calej ciazy.
... to se ponarzekalam o !
-
nick nieaktualny
-
Też spać teraz nie będę mogła...
O 3 wstałam męża wyszukiwać w podróż, kanapki, kawa w termos, jakieś przekąski, owoce, picie i śniadanko mu zrobić.
Stresuje się mocno bo nie lubię jak jeździ tak daleko. Z wrażenia zasnelam dopiero ok 1, spałam tylko 2 godziny. O 7 pobudka bo mała do szkoły.
Ale jest jeden plus tej wycieczki. Maz pojechał do Niemiec 1400 km w jedną stronę po moja siostrę, która też jest w ciąży i 2,5 letnia siostrzenice bo już zjeżdżają do Polski.
Dobrze, że nie jedzie sam bo bym go za Chiny nie puściła, już kiedyś zasnął za kierownicą i miał wypadek.
Dopiero od 2 lat siedzi spokojnie na dupie, bo przez prawie 5 lat jeździł do Brukseli i kazda jego podróż tak przeżywałam.
Tylko zapach perfum po nim został jeszcze... Eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 04:26
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Dziewczyny, powiedzcie mi, te co już rodziły. Regularne skurcze to takie co są w odstępach równo co do minuty czy są jakieś wahania?
Ja już nie wiem czy mam te skurcze regularne czy nie.
Zaczęły się o 22 i trwają do teraz, są zwykle w odstępach mniejszych niz 10 min, najkrótsze 5 min, ale też co 7, co 8, znów co 10. I nie wiem czy z takimi jechać na IP. Bolą, nie tak jak wcześniej te przepowiadające.
Na dodatek skończyło mi się L4 i dziś mam wizytę u swojej gin na 7:15. Chyba najpierw do niej pojadę.
Mąż nie wie co robić, czy potem mnie odwieźdź na IP i jechać do pracy, czy brać jakiś wolny dzień...
Trudno powiedzieć czy to już poród się zaczyna.
PS. Dodam że o 00:30 brałam kąpiel w wannie a o 5:00 ciepły prysznic i skurcze nadal są. Cała noc nieprzespana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 06:13
-
Mistella wrote:Ja bym pojechała do swojej gin skoro wizyta za godzinę
Wydaje mi się że są trochę mocniejsze niż wczoraj, ale tak powoli przybierają na sile jeśli już.
Wiem też że adrenalina potrafi wyciszyć skurcze więc chwilowo może tak u mnie tez być że jak już podejmuje decyzje że się zbieram do wyjścia to skurcze są lekko rzadziej, ale potem wracają.Mistella, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Basiu jak masz wizytę za godzinę to jedź najpierw na nią i powodzenia 🙂.
B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Nie pisałam już wczoraj bo na oddział trafiłam grubo po północy, bo przetrzymali mnie w pierwszym szpitalu na IP prawie 3 h po to żeby mnie odesłać bo nie mają miejsc. I potem znowu badania na kolejnej IP i przyjęcie. Wszędzie dostałam zjebe zw późno przyjechałam. Póki co ktg wychodzą ok. Mam rozwarcie na 1,5cm. W jednym szpitalu wymiwrzyli Filipa na 2600 a w tym na 2960. Raczej skłaniam się mu drugiej opcji bo 2 tyg temu było 2500.
B_002, Fasolka77, estrella, mysla.nieskalana, Kasiulka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień