Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:No ja już tez zdążyłam to wyczytać, że trzeba po prostu zwracać uwagę żeby się całe urodziło. Wolałabym bez łyżeczkowania już jedno miałam... to nie boli ale zawsze się wiąże z ryzykiem zrostów...
Muszę to Fasolka przemyśleć w domu z mężem, zobaczę jak się będę czuła jednak się trochę martwię przez ta cukrzyce
no ale masz uregulowaną przecież? sprawdzał Ci dziś łożysko, przepływy, AFI?Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:laski wykąpałam się i nasmarowałam cycki oraz podotykałam brodawki.. a potem mnie piekły przez chwilę... i zonk... jak ja będę karmić? to chyba nie jest normalne??
Az nie mogłam dotykać... Takzs nie martw się na zapas.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota a gdzie się kladziesz? Toruń czy Bydgoszcz? Sytuacja w Toruniu troche lepsza niż ostatnio? Bo ja po ostatniej wizycie zaczęłam się zastanawiać nad Toruniem... Byłabym bliżej córeczki, poza tym jeśli będę miała rodzic SN to co mi z tego czy tu czy w Bydzi... Tam tylko byłabym bezpieczniejsza gdybym wiedziała że na 100% cesarka... A nic nie wiem. Mam metlik w głowie...
Wróciłam z wizyty u fryzjera 😃 mam kolor jaki chciałam, jestem mega zadowolona, od razu +1000 do samopoczucia 😃Fasolka77, Kiwona, Kasiulka90, xKlaudiax, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Łącze się z wami z bólem brodawek 😕 No ale nie poddaje się karmie dalej, wydaje mi się ze mały za płytko łapie. Dziś mam wizytę położnej to może coś poradzi: daje mu piersi po 15 minut jak się nie naje to podaje mm bo nie chce żeby dluzej wisiał na piersiach.
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi to muszę dowieść akt urodzenia do pracy.
Dziewczyny jakiś spokoj na forum 😜 nikt nie rodzi?
Martusiawp a ty jak się czujesz? Nie wybierasz się na porodówkę 😀 -
Fasolka77 wrote:no ale masz uregulowaną przecież? sprawdzał Ci dziś łożysko, przepływy, AFI?
No mam, no wszystko sprawdzał ale sama nie wiem po prostu muszę to chyba wszystko przetrawić👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
estrella wrote:Dorota a gdzie się kladziesz? Toruń czy Bydgoszcz? Sytuacja w Toruniu troche lepsza niż ostatnio? Bo ja po ostatniej wizycie zaczęłam się zastanawiać nad Toruniem... Byłabym bliżej córeczki, poza tym jeśli będę miała rodzic SN to co mi z tego czy tu czy w Bydzi... Tam tylko byłabym bezpieczniejsza gdybym wiedziała że na 100% cesarka... A nic nie wiem. Mam metlik w głowie...
Wróciłam z wizyty u fryzjera 😃 mam kolor jaki chciałam, jestem mega zadowolona, od razu +1000 do samopoczucia 😃
no to czekamy na foteczkęFasolka77
-
nick nieaktualnyDziewczyny czuję się bohaterką tej nocy. Z tygodniowym maluszkiem i karmieniem co 3h WYSPAŁAM SIĘ - cudownie się czuję.
Jak długo wy karmicie swoje dzieciaczki?? Z jednej z obydwu piersi??
Karmelka ty chyba pisałaś, że karmisz małą, później odbijasz i znowu dokarmiasz jeśli potrzebuje. Po tym dokarmianiu znów mała odbijasz czy już nie??
A i jeszcze jedno wasz dzidzie też tak czesto mają czkawki??malutka_mycha, Kasiulka90, Mama36, Natalia-tosia, xKlaudiax, martusiawp, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Podczas badania wyszlo, że szyjka długa, twarda i zamknięta więc podanie oksytocyny przyniosłoby więcej bólu niż pożytku. Ponieważ AST, ALT i kwas żółciowy rosna. Właśnie zaaplikowali mi żel do szyjki, który ma w idealnym scenariuszu rozkręcić akcję lub przynajmniej skrócić szyjkę. Od razu podłaczyli mi KTG i czekamy...
Fasolka77 lubi tę wiadomość