Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola Ty to wg mnie modelka z brzuszkiem ❤❤❤❤ urodzisz i po chwili śladu po brzuszku nie będzie😉 powodzenia na wizycie🥰🥰🥰🥰
Anette dzwoniłam już do lekarza i oczywiście -stawiamy tylko na metody naturalne 🙄🙄🙄 -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Chyba lekarską 😁
Az przez chwilę zatesknilam ale już mi przeszło 🙈
Ja z wodami miałam jak Karmelka.. Jak chlusnelo (taki trzask usłyszałam) to lało się jak z wiadra nawet jeszcze w na stole czułam. Jak mnie przełożyli po cc na inne łóżko to ktoś tam kto wszedł na salę niedawno mówi "ale żeście nabrudzili" a oni " a nie! To Pani wody odchodily"martusiawp lubi tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:Dziewczyny czy po tym jak łykacie olej z wiesiołka to problemy z zaparciami przestały istnieć? Ja co prawda zaparć raczej nie miałam, ale odkąd zaczęłam to łykać to wręcz pojawił się problem w drugą stronę... chyba, że to organizm czyści się przed porodem, ale już od trzech dni?
-
Czyli nie da się tego pomylić, dzięki
Wczoraj jak nie wiedzieliśmy co to to mąż się mnie pyta czy w końcu wody czy nie. A ja patrzę na niego jak na idiote i mówię skąd mam wiedzieć. Przecież byliśmy na tej samej szkole rodzenia a innych doświadczeń cholera nie mam. Ze niby jak jestem babka to takie rzeczy chyba intuicyjnie muszę wiedzieć.
Ale mam dziś dupiaty dzień, zero sił i energii. Czyli rodzic dzisiaj nie będę -
Cześć, wiem że jest już późno ale czy jeszcze można do Was dołączyć? Jestem z terminem na 18.04. 3 ciąża i 3 cc w planie, czekamy na dziewczynkę.
ago91, Kiwona, Natalia-tosia, estrella, Fasolka77, Tunia76, xKlaudiax, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
Paulinna -
Paulinna wrote:Cześć, wiem że jest już późno ale czy jeszcze można do Was dołączyć? Jestem z terminem na 18.04. 3 ciąża i 3 cc w planie, czekamy na dziewczynkę.
-
U mnie dziś energia jest, właśnie ze spaceru wróciłam 4km i planuje drugi taki przed wieczorem. Trzeba Mała rozruszać. Zaraz będę odkurzac samochód, później naleśniki i może 1-2 okna umyje.
Wiesiolek jem od tyg 3×2 i raczej rozluźnia niż zatwardza..
Czy po porodzie bierzecie dalej te same witaminy co w ciąży np prenatal??Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Hej!
Ja mam dzisiaj dzień kuriera. Dwóch ma przyjść. Mam nadzieję, że jakoś w miarę razem przyjdą, bo chętnie wyjdę na spacerek. Ładna pogoda się zapowiada.
Tysia gratulacje! 😊
Wahałam się z zakupem monitora oddechu i po tym co napisała Wiewiórka utwierdziłam się w przekonaniu, że to był dobry zakup.. Wiewiórka współczuję stresów, oby to był jednorazowy taki przypadek 😘
dokładnie! Mój już leciwczoraj zamówiłam!
co mają przynieść ciekawego kurierzy?Fasolka77
-
Mama36 wrote:Na to ropiejace oczko młodego moje mleko zadziałało cuda. Myjemy solą fizj. Co karmienie wkrapiam krople.. Masuje kanalik bo ewidentnie zatkany i dziś już prawie ropki nie ma. Także mleko polecam!
cudowny awatar!!!!Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:Dzięki za.rady dziewczyny ale raz,że.u nas ciężarnej nie dadzą nic na katar itd.a dwa to poki co mało przytomna jestem po nocce...
Nie dość,że wymiotowalam to ból glowy byl.voraz większy..
Do tego spanie tylko na jednym boku bo nos się Jakoś mniej wtedy zatykal.Pozniej dołączył ból uszu i mięśni wszystkich...
czuje się jakby coś mnie rozjechalo...
ech... kuruj się! zdrówka Aga!Fasolka77