Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:Zobaczymy jak zareagujemy na te baloniki
koleżanka z salo miała zakładany wczoraj balonik ale jej nie wypadł, dzisiaj jej wyciągnęli i okazało się ze ma 3 cm rozwarcia. Wzięli ja na porodówkę i mieli dać kroplówkę z oksytocyna
Jedna wielka niewiadomaFasolka77
-
nick nieaktualnyJa dalej nie wiem co ze świętami. Tzn na śniadanie do moich rodzicie te parę ulic od Nas pojedziemy.. Ale czy następnego dnia robić wyprawę do innego miasta do teściów to nie wiem...
Ja muszę chociaż koszczek ogarnąć chłopaków puścić żeby poświęcili te parę jajek :p -
Ja wczoraj oglądałam trochę filmów o cc i mnie przerażenie dopada...jak ta rana będzie się goić...
Poza tym ogólnie jakiś i mnie placzliwy okres czasu dopada...
Dobrze,że od jutra mąż już ma wolne to dokończy co może a resztę chyba dopiero w wakacje...
Z jednej strony tak bardzo nie mogę się doczekać poniedziałku a z drugiej strach o Małego(ciągle mam w sobie te obawy czy jest cały i zdrowy mimo tego,że robiliśmy testy z krwi),strach o siebie,widzę,że i mąż chodzi zestresowany,córka się cieszy ale wiem,że i Ona rozmyśla jak.to będzie...
Wystarczy,że.o tym piszę i już ryczę...😢😢😢😢😢😢😢
p.s.czy butelki wystarczy przelać wrzątkiem??? -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja dalej nie wiem co ze świętami. Tzn na śniadanie do moich rodzicie te parę ulic od Nas pojedziemy.. Ale czy następnego dnia robić wyprawę do innego miasta do teściów to nie wiem...
Ja muszę chociaż koszczek ogarnąć chłopaków puścić żeby poświęcili te parę jajek :p.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MamaAga85 wrote:z tym wywoływaniem to zawsze jest zagadka...na mnie nie działało nic...a na sali ze mną leżała laska,która po założeniu żelu urodzila po 2 h...
Mnie się wydaje, że jak dziecko gotowe to taki mały kop (jak ten żel) wystarczy i poród ruszy. A jak nie jest gotowe, to i litry oxy go nie wykurzą... Tzn. Nie tyle dziecko gotowe, co po prostu ciało i cała reszta...Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Mimo że cała ciążę przechodzę super i fizycznie i psychicznie to te ostatnie dni w dwupaku też mi już siadają na mózg. I chciałabym już urodzić i boję się. Zajmuje sobie czas sprzątaniem, spacerem żeby się zmęczyć i nie myśleć, ale też już mam schizy czy z Mała wszystko w porządku? Mam wrażenie, że brzuch mi zmalał! Ruchy czuje, ale jest ich mniej niż choćby 2 tyg temu. W poniedziałek mam ktg, a gdyby nic się nie działo, to do szpitala 18 kwietnia mam się zgłosić.
-
Reniiata wrote:Mnie się wydaje, że jak dziecko gotowe to taki mały kop (jak ten żel) wystarczy i poród ruszy. A jak nie jest gotowe, to i litry oxy go nie wykurzą... Tzn. Nie tyle dziecko gotowe, co po prostu ciało i cała reszta...
To samo położna mówiła na ten temat.😉Jedną ruszy seks a inna będzie miała wywoływanie 5 dni bo nic nie jest gotowe... -
MamaAga85 wrote:Dostałam od koleżanki podróbkę Tofifee i powiem Wam,że lepsze niż oryginał😋😋😋😋😋
Ja też mam dzisiaj zjazd dobrego humoru 😔 Myślą nieskalana, ratuj!!! 😄mysla.nieskalana, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja dalej nie wiem co ze świętami. Tzn na śniadanie do moich rodzicie te parę ulic od Nas pojedziemy.. Ale czy następnego dnia robić wyprawę do innego miasta do teściów to nie wiem...
Ja muszę chociaż koszczek ogarnąć chłopaków puścić żeby poświęcili te parę jajek :p
Zalozyli....srednio przyjemnie bylo ale jak zeszlam z fotela to poczułam się jak facet z megaaaaa jajamino nic mi jeszcze nie dyndalo tak miedzy nogami
espoir, estrella, Kasiulka90, martusiawp, Lolka30, Kiwona, MamaAga85, DorotaAnna lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Ja dziś nie uratuję,bo jutro muszę się stawić do szpitala więc lekko obsrana jestem
Wybaczta
Laski nie narzekajcie, nie dolujcie sie!! Jakos te dzieciaki musza wyjscKasiulka90, Natalia-tosia, MamaAga85 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyByła Polozna. Tydzień temu 3750 gr dziś 4380 gr 😋 fakt że przyszła po futrowaniu mlekiem.
Wszystko cudnie. Polozna zachwycona. Zoltaczki prawie już nie ma. Leciutko leciutko... Wszystko super i pępek i oczko jak wyleczylam. Waga super. Tylko lekkie odparzenie na pupie.. Odstawić te Pampersy co mamy i zobaczyć inne.
Widzimy się za 2 tyg. Wcześniej nie trzeba.espoir, mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp, malutka_mycha, Tunia76, Lolka30, MamaAga85, Fasolka77, ago91, Misiabella, Sansivieria, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Laski nie narzekajcie, nie dolujcie sie!! Jakos te dzieciaki musza wyjsc
Sama o tym ciągle gadam. No ale to silniejsze ode mnie.Chociaż nawet jeszcze nie wiem czy mnie zostawią. Nie sądzę żeby dziś to był ten mój termin