Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy sie staraliśmy w sumie 5 cykli w 3 cyklu w maju ciąża biochemiczna. Teraz 5 cykl szczęśliwy i oby szczęście nas nie opuszczało
Mnie zadko boli ale zdarza sie ze cos zaboli np teraz mnie tak kłuje i ciagnie po lewej stronie jakby jajnik jakby na pachwine -
Całkiem niezły to prawda
U nas we wrześniu minąłby rok starań, z tym ze jedna ciąże poroniłam, więc uwierz Shass ja również się martwię, ale trzeba patrzeć pozytywnie w przyszłość👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A więc, na razie pęcherzyk 1, 9mm-5 tydz ciąży.
Zarodka nie widać za wcześnie.
Ze względu na cb dostałam duphastan, acard i encorton. Bromergon tak jak brałam 1/4 mam brać dalej. Mam 14.08.zrobic progesteron , estradiol i betę i wysłać mu na maila powie mi czy coś w lekach zmieniamy. Wizyta tego 29go(albo jak się zwolni 22go) i jak będzie wszystko ok zakłada kartę ciąży.
Beta duża ale w normie i przyrost ładny więc to się liczy i wygląda to dobrze.siamyrka, DorotaAnna, Rub45 lubią tę wiadomość
-
Peppa wrote:Dziewczyny zazywacie jakis kompleks witamin? Co polecicie?
-
Mama a suple kazał jakieś brać? Bo gdzieś czytałam że na początku jeszcze się nie bierze. Ale nie wiem do którego tygodnia. Ja biorę tylko kwas foliowy i witaminę D
Edit. Wyprzedziłas mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 19:44
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie przyrost bety ładny 1874 ale progesteron dzisiaj spadł jeszcze ciut mam 19,090 a rano był 19,260 niepokoi mnie ten progesteron. Chciałam iść prywatnie do jakiegos dobrego ginekologa wszyscy sa na urlopach dramat nie ma wolnych miejsc
-
Co do objawów to u mnie ich brak poki co nawet brzuch nie boli .
Co do wyprawki to mam wszystko prawie .. drugie łóżeczko kupię albo łóżko synowi , jeżeli będzie córka to ubranka wiadomo .
Ze staraniami u nas nie najgorzej , syn był w 3 cyklu starań na urlopie a obecnie to tez urlopowe dziecko , taki zloty strzał za pierwszym się udało -
Shass może zobaczysz zarodek, ale jak go nie ujrzysz to się nie stresuj, może Twoja ciąża jest młodsza niż wynika z OM. Ja w 5+5 widziałam zarodek i serduszko, ale wiem że niektóre dziewczyny widzą dopiero pózniej. Każda ciąża jest inna. Trzymam kciuki za wizytę!
Karmelllka bierzesz duphaston?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 20:09
-
Marta a ile bedzie mial synek jak sie bobas urodzi? Moja corka miala 16 miesiecy i kupilam dla synka lozeczko a 2 miesiace pozniej jej duze lozko wiec moglam sobie lozeczko darowac. Teraz syn bedzie mial 22 miesiące jak sie urodzi bobas i na bank lozeczko mu zabiore
-
Dokladnie jak pisze valetta. Ja z córką w 6+1 mialam 5 mm zarodek i piekne sersuszko a z synkiem w 6+6 dopiero 2,5 mm zarodek a serduszko tyle co pewnie bic zaczelo ale z nią mialam owulacje wczesnie a z synem pozno