Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyValetta biorę dupka 1x1 ale juz sie na jutro umówiłam prywatnie do lekarza który ma 5 gwiazdek na znany lekarz chce poznać opinie innego lekarza nie ograniczać sie do jednego. Suplementacja progesteronu nie zaszkodzi a moja gibka taka delikatna widzi ze mi skacze ze sie stresuje to powinna dać. Jutro idę na 15:00 przyrost bety mam 97% to chyba Ok?
-
Ja biorę omegamed optima forte i luteinę. Lekarz nie podawał mi konkretnego preparatu, który powinnam brać- jeżeli chodzi o suplementację oczywiście, bo luteinę mi sam przepisał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 20:37
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Powiem wam ze tak żaluje ze posprzedawalam ciuchy ciązowe w pierwszej ciązy jeansy ciazowe nosilam od ok 14 tc bo nie dopinalam zwyklych. W drugiej juz w 9 tc podobno w kazdej kolejnej ciązy coraz szybciej macica "rusza" bo juz raz rozciągnieta nie stawia oporu. Jak z dmuchaniem balona
Takze obawiam sie ze za miesiąc bede miala kłpot w zalozeniu zwyklych spodni.
Na szczescie plaszcz na zime mam -
Peppa ja już mam wrażenie, że wyglądam jakbym miała cały czas wzdęty brzuch zwłaszcza wieczorem Xd a co to później będzie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny ja robię teraz te wszystkie badania i na razie wszystko w normie, ale w moczu mi wyszły jakieś bakterie.
Czy któraś z was tak miała w poprzedniej ciąży? Zastanawiam się czy coś mogę już zacząć brać albo leczyć się domowymi metodami, bo wizyta z wynikami dopiero za 2 tygodnie, a lepiej coś już chyba działać.
Nie mam żadnych objawów świadczących o zakażeniu, no ale widocznie coś tam się dzieje skoro taki wynik.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 wrote:Dziewczyny ja robię teraz te wszystkie badania i na razie wszystko w normie, ale w moczu mi wyszły jakieś bakterie.
Czy któraś z was tak miała w poprzedniej ciąży? Zastanawiam się czy coś mogę już zacząć brać albo leczyć się domowymi metodami, bo wizyta z wynikami dopiero za 2 tygodnie, a lepiej coś już chyba działać.
Nie mam żadnych objawów świadczących o zakażeniu, no ale widocznie coś tam się dzieje skoro taki wynik. -
B_002 ja miałam nieliczne bakterie, żadnych objawów- lekarz powiedział, ze mogłam źle pobrać próbkę przez przypadek ja zanieczyścić.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Peppa wrote:Marta a ile bedzie mial synek jak sie bobas urodzi? Moja corka miala 16 miesiecy i kupilam dla synka lozeczko a 2 miesiace pozniej jej duze lozko wiec moglam sobie lozeczko darowac. Teraz syn bedzie mial 22 miesiące jak sie urodzi bobas i na bank lozeczko mu zabiore
-
DorotaAnna wrote:B_002 ja miałam nieliczne bakterie, żadnych objawów- lekarz powiedział, ze mogłam źle pobrać próbkę przez przypadek ja zanieczyścić.
Też właśnie tak myślę, że mogło się tak zdarzyć.
Ale na wszelki wypadek wpadłam na pomysł żeby jutro w aptece kupić butelkę soku z żurawiny i pić przez kilka dni. Ponoć to naturalny i bezpieczny antybiotyksiamyrka lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Peppa wrote:Powiem wam ze tak żaluje ze posprzedawalam ciuchy ciązowe w pierwszej ciązy jeansy ciazowe nosilam od ok 14 tc bo nie dopinalam zwyklych. W drugiej juz w 9 tc podobno w kazdej kolejnej ciązy coraz szybciej macica "rusza" bo juz raz rozciągnieta nie stawia oporu. Jak z dmuchaniem balona
Takze obawiam sie ze za miesiąc bede miala kłpot w zalozeniu zwyklych spodni.
Na szczescie plaszcz na zime mam
miałam maly brzuch , na zdjeciu w avatarze 8miesiac