Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppa wrote:Wczoraj / dziś powinna byc.
Zobaczymy czy przyjdzie okres czy plamienie ucichnie. Z 2ką dzieci do 12/14 tc plamiłam identycznie -
Nie, nie biore. Z dzieciakami plamilam a z corką nawet krwawilam caly pierwszy trymestr. Podobno spowodoeane to moją endometriozą i tym ze endometrium sie zluszcza zanim ciąza zajmie większy obszar w macicy
-
Witam!
Ostatnia @ 3.07, beta niska choć z przyrostem (1-3.08)
Testy wszystkie z drugą kreską a wizyta dopiero 27.08 .
Mamy już córkę i synka.
Termin wstępnie 14.04 Nie wiem dokładnie bo cykle były 30/34 dni
DorotaAnna, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o objaw ciąży, w zasadzie nie miałam bolał mnie brzuch jak na okres wiec nic specjalnego, ale ja jakos wiedziałam, że jestem w ciąży. Nie wiem skąd, mój mąż jak się kochaliśmy pare dni po owulacji to powiedział, że on jest pewny m, że zrobiliśmy bejbisia bo TAM jest jakos inaczej .
Objawów typowych nie miałam brzuch mnie bolał jak na okres i to wszystko. Ale zrobiłam test No bo jakos oboje bylosmyvprzekonani, że sie udało..
Jeżeli chodzi o seks to w poprzedniej ciąży normalnie uprawialiśmy, teraz przez to, że zaczelam chodzić spać z kurami to trochę wyszło tak, że się z tydzień nie kochaliśmy ale to dobrze w zasadzie bo teraz mamy zakaz od lekarza👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mój tez wstaje 5-6 wiec zazwyczaj było tak, że to on był pierwszy śpiący, ale teraz się poodwracało ja bym mogła ucinać sobie drzemkę średnio co dwie godziny na dwie godziny👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja wstaje o 5:30 razem z dziecmi a wieczorem padam juz o 22. Z resztą moj P nieraz wczesniej na siedząco usypia. Wiec zwykle na seks ochota jest tylko sił brak
No i jesli uda mi sie w dzien polozyc dzieci razem na drzemke to tez sie kladeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 08:06
-
DorotaAnna a dlaczego macie zakaz?
Ja też nie miałam objawów, ale w 7 dpo miałam wysoki prog - ng/ml a w 9 dpo był spadek i plamienie po czym tempka odbiła. A po trzecie miałam przeczucie
Też mam dzisiaj/jutro termin @ i wczoraj brzuch mnie zaczął wieczorem boleć tak jakbym miała zaraz dostać. Ale dzisiaj tylko biały śluz -
u mnie, jeżeli chodzi o objawy, to ich się nie doszukiwałam, bo była pewna, że się spóźniliśmy na owulację, jak pojechałam do Norwegii hehe. brzuch przed okresem nie bolał, piersi nigdy mnie nie bolą przed @. 2 dni przed @ przechodziłam obok laboratorium i tak jakoś coś mnie tknęło - aaa zrobię bete. i szok 41! w dzień spodziewanej @ ból podbrzusza (rozciąganie) i tak do dziś. i tkliwe same sutki. poza tym niekiedy rano, wieczorem mi niedobrze. zmęczona chyba też jestem bardziej, chociaż z tym cięzko mi powiedzieć, bo jestem sama z Małym, pracuje, cały dom i ogród ogarniam i wiecznie zmęczona jestem hahaha.
co do sexu, to ja się wstrzymam do poniedziałku (A przyjeżdża w sb ). w pierwszej ciąży, którą poroniłam, zaczęłam krwawić po stosunku (to podejrzewam nie był powód) i mam mega uraz teraz- wolę poczekać na zielone światło
poszłam dziś zrobić przed pracą bete. wczoraj mnie tak jakoś "brzydko" bolał brzuch i wolę być spokojniejsza. staram się nie wkręcać, bo co ma być, to będzie, ale zawsze gdzieś się człowiek boli. -
nick nieaktualnyu mnie dwa dni przed okresem był bardzo duży skok temperatury, dlatego zrobiłam test. mimo że robiłam po południu od razu wyszły dwie kreski. test zrobiłam w dniu ,w którym powinien przyjść okres. i biust mi się ładnie wypełnił. co nigdy przed okresem się u mnie nie zdarza.
u nas seks jest, ale mało.
wyprawkę zrobię dopiero w 8 miesiącu. -
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:DorotaAnna a dlaczego macie zakaz?
Ja też nie miałam objawów, ale w 7 dpo miałam wysoki prog - ng/ml a w 9 dpo był spadek i plamienie po czym tempka odbiła. A po trzecie miałam przeczucie
Też mam dzisiaj/jutro termin @ i wczoraj brzuch mnie zaczął wieczorem boleć tak jakbym miała zaraz dostać. Ale dzisiaj tylko biały śluz
Zaczełam plamić i dostałam luteinę dopochwowo, a poprzednią ciąże poroniłam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyWitam się nieśmiało. Wstępnie termin na 18.04.2019.
Beta 11dpo- 155,88
Dzisiaj jest 28dzien ciąży licząc od OM, ale ja mam cykle 24 dni, więc to już 4 dzień po planowanej @.
Dzisiaj powtórzyłam betę i zrobiłam proga, wynik po 15.
Jutro idę do gina, żeby się upewnić, że te lekkie bóle podbrzusza są normalne. Dzisiaj wzięłam duphaston.
W kwietniu poroniłam w 29 dniu ciąży. I dzisiaj mam jakiś strach przed jutrem.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusiesiamyrka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jakoś tydzień przed okresem strasznie bolały mnie sutki, były mega wrażliwe, ale nie brałam pod uwage w ogóle, że coś może być na rzeczy bo ten cykl miał być stracony. Mój wyjeżdżał na dwa tygodnie, "pożegnanie" było i wcześniejsza owulacja była. Jak nigdy:-)
siamyrka lubi tę wiadomość
-
Cześć Paula daj znać jak dzisiaj beta mam nadzieje, że ładnie rośnie
Paula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnysiamyrka wrote:aaa i u mnie katar jest chyba objawem haha. od tygodnia woda z nosa mi leci dzień i noc. Gin przez tel mi powiedziała, że możliwe, bo przez hormony coś tam ze śluzówką się dzieje
Chyba jest coś na rzeczy z tym katarem, bo nie rozstaje się z chusteczkami.