Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czy to normalne ze dzieci na piersi "wymiotuja " bialy serem?
wczoraj i dzis tak sie stalo ..wczorej troszeczke a dzis jak sie zerzygal to caly do przebrania.....nie zeby mu sie ulalo mleko...normalny gesty twarozek....
chyba za bardzo go futruje.....pierdole juz nie wybudzam na karmienie.....tylko dziecko zamecze ..... -
stresant Bartek kilka razy mi tak chlusnął mlekiem, że poszło mu nosem, on był do przebrania, ja byłam do przebrania, dywan do prania i ściany do wyczyszczenia... podobno to normalne jeśli nie jest po każdym posiłku tylko sporadycznie. też tam był taki "serek".💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karolcia, ja Cie tule z całych sił i pamiętaj, że w Ciebie wszystkie tu wierzymy! ♥️♥️♥️♥️♥️
I teraz przyjmij do wiadomości, że jakkolwiek nie będziesz karmić, ile razy byś nie zwatpila, to jesteś cudowna mama! Wsluchuj się w siebie, w swoją intuicję, wsluchuj się w Marcelinke, uczcie się siebie nawzajem, wszystko będzie dobrze 😘Fasolka77, Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karola dziewczyny już wszystko napisały...ja od siebie napiszę,że nie warto marnować czasu na niego i mieć złudzeń,że się zmieni...Pokazał ostatecznie, że się nie zmieni...Tak.nie będzie...
To duże dziecko, które potrzebuje niańczenia ze strony kobiety...
Współczuję,że ta sytuacja Ciebie dotknęła i to się ciągnie cały czas a teraz ten czas jest szczególny bo z jednej strony jest ogromna radość,że Marcelinka jest już na świecie a z drugiej do głosu dochodzi połóg i hormony i pewnie jest Ci mega ciężko psychicznie😢😢😢 Ale musisz się pozbierać,znaleźć w sobie ogromne pokłady sił i mocy a wiem,że je masz bo KAŻDA MAMA MA.SUPER MOC i dasz radę-podkladasz z czasem swoje życie od nowa i pojawi się u Twego boku ktoś wartościowy i godny Ciebie i Twojej córeczki❤TRZYMAM KCIUKI❤Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, trzymam kciukasy za szybkie porody. Ja sobie wymyśliłam dzisiaj, że lany poniedziałek to jest dobry termin dla mnie 😉
Fasolka77, Daffi, Mama36, Lolka30, B_002, martusiawp, malutka_mycha, estrella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Dorotko Ty jutro znowu z oxy startujesz?
Tak👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karola, powinny być jakieś tabelki, ile powinno dziecko zjadać. Ale to też orientacyjnie bym traktowała, bo mój syn nadal sporo mniej niż "wg norm", za to co 2 godziny sie upominal, nie dało się rzadziej. Tak więc normy normami, trzeba wyczuć, co dla naszego dziecka będzie najlepsze.
-
espoir wrote:możesz też Femaltiker kupić
Bartek na tym etapie to chyba 30 ml jadł.
Właśnie mama poszła do apteki po jakiś specyfik na laktację.
Pytałaś co powiedziała mu mama, że widzi problem tylko we mnie a w sobie żadnego i że ja też mam rodzinę, nie tylko on. Powiedziała mu jeszcze, że przez 9 miesięcy bardzo małe było jego zainteresowanie nami a on teraz mówi, że może małą wziąć. Ciekawe co by z nią zrobił. -
nick nieaktualnyMy wyjdziemy jutro jeśli wynik bilirubiny przyjdzie dobry. Na tym czytniku wyszło 12,9.
Karola - ja już dwa razy powiedziałam co myślę i nie będę powtarzać. Mam nadzieję że miłość do Marcepanki wypełniła Twoje serduszko i wykopalas stamtąd tego dupka żeby już Was nigdy nie skrzywdził. Twoja słabość do niego jest jego siła - pamiętaj o tym.MamaAga85, Mama36, DorotaAnna, mysla.nieskalana, martusiawp, Tunia76, Fasolka77, Martusiazabka, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Syska2202 zazdro! ja mam w piątek donoszoną i już odliczam dni! ale, ale! Mąż stracił cierpliwość i mi kilka dni temu torby spakował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 10:53
martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny