Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem. Młody robi nas w konia, podczas ktg zaczął hasać
Oczywiście, ani pół skurczyku! Wszystko pozamykane, jedynie szyjka zaczęła mięknąć, ale porodu na horyzoncie nie widać.
No i dostałam propozycję, jako że młody waży 3500, żeby stawić się we wtorek o 8 rano na czczo i zrobią mi cc w środę. Hm. Tylko teraz nie wiem, czemu na czczoAle lekarka mówi, że dziecko duże, ja się wyraźnie męczę, stan po cc, no mam się zastanowić przez święta. Bardzo poważnie to rozważam.
Nie dam rady Wam teraz poodpisywać, bo ledwo zipię. windy na oddziałach strajkują a ja musiałam kilka razy obskoczyć od parteru do 3 piętra, aż mi się słabo robiło. Teraz zjadłam i muszę się położyć. Buziakuję Was wszystkie!Daffi, estrella, Kasiulka90, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki ja Was podziwiam, że macie czas na forum, a już te co mają 2-3 dzieci totalnie 😊 ja nie ogarniam.
Podczytuję Was w wolnej chwili, jak już chce coś napisać to Henio się budzi i już potem nie pamiętam nawet co chciałam napisać.
Gratuluję nowym rozpakowanym 😊
Mycha trzymam mocno kciuki za Was. Oby jak najszybciej się zaczęło 😘
My mieliśmy dzisiaj pediatrę. Pępuszek nam podkrwawiał i musieliśmy jechać do chirurga, żeby odciął klamerkę, bo nie zdjęli nam w szpitalu i o wszystko zahaczała... Robiłyście usg głowy i brzuszka swoim maluchom? Nam pediatra zaleciła. Plus wizytę u neurologa, żeby sprawdzić napięcie, chociaż mówiła, że raczej jest wszystko okKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
brak mi slow. u wszystkich porod tuz tuz nawet tych co dalej za mna w ciazy sa.. kaza sie stawic robia cc bo waga duza...
zaczynam sie irytowac i zalamywac jak takie cos czytam.
a ja jak takie spychadelko.. przyjdz za 2 dni, za 3 dni moze w poniedzialek cie zbadam.. moze cos ruszy etc.. -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Tak miała wszystkie badania. Zabierali ja na badanie krwi z paluszka te wszystkie USG i właśnie w noc po porodzie leżała też pod tym badaniem tętna ze względu na tachykardie okresową ale prawdopodobnie pępowinę sobie czasem dociskała. Stąd te skoki
Ile Bruno waży? Zaraz ci wylicze coś tak jak nauczyła mnie CDL i zobaczysz że to pomaga na psychikę też miałam " ona się nie najada" są dzieci które będą szukać tego cycolka zeby sobie potlamsic tylko
Ooo superurodzil sie 3100, po dwóch dniach mial 3010
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Powodzenia!!!! Kciukasy!!!
Tunia a co u Was? Bo czytalam, ze niezly roller.coaster tam masz....
martusiawp, Kasiulka90, malutka_mycha, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:Jestem. Młody robi nas w konia, podczas ktg zaczął hasać
Oczywiście, ani pół skurczyku! Wszystko pozamykane, jedynie szyjka zaczęła mięknąć, ale porodu na horyzoncie nie widać.
No i dostałam propozycję, jako że młody waży 3500, żeby stawić się we wtorek o 8 rano na czczo i zrobią mi cc w środę. Hm. Tylko teraz nie wiem, czemu na czczoAle lekarka mówi, że dziecko duże, ja się wyraźnie męczę, stan po cc, no mam się zastanowić przez święta. Bardzo poważnie to rozważam.
Nie dam rady Wam teraz poodpisywać, bo ledwo zipię. windy na oddziałach strajkują a ja musiałam kilka razy obskoczyć od parteru do 3 piętra, aż mi się słabo robiło. Teraz zjadłam i muszę się położyć. Buziakuję Was wszystkie!
Kiwona jak się zdecydujesz to razem urodzimy w środę 😃 no chyba że u mnie zacznie się samo wcześniej... Dobrze, że z młodym wszystko ok 🙂
Myślą nieskalana powodzenia! ✊Kiwona, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Ooo super
urodzil sie 3100, po dwóch dniach mial 3010
Ja sobie to wyliczam żeby się uspokoić że nie zjadła za mało. Liczę że dziennie ma przybierać te 30g.
Ty loncesaece masz na prawdę dużo pokarmu nie ściągaj laktatorem daj mu cyca jednego drugiego niech oprozni a potem podaj mu modyfika żeby nie byk głodny będzie przybierał a tobie będzie stymulował laktację po nawale modyfika odstawisz nie będzie potrzebny -
nick nieaktualny
-
Karmelka wiem wiem, jak się okaże że to te kanaliki to się zalamie po tym co Ty pisałaś. Pół i co była jakaś babka która zastępuje doradcę laktacyjnego ze szpitala i mówiła że u mnie się jeszcze nie zaczęła laktacja wogole i muszę ja stymulować, także jest szansa że to jednak nie kanaliki.
Trzymam kciuki za kolejne porody. My czekamy na wynik dzisiejszego crp Filipa i może wyjdziemy 😀.Kiwona, malutka_mycha, Mama36 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Tak miała wszystkie badania. Zabierali ja na badanie krwi z paluszka te wszystkie USG i właśnie w noc po porodzie leżała też pod tym badaniem tętna ze względu na tachykardie okresową ale prawdopodobnie pępowinę sobie czasem dociskała. Stąd te skoki
Ile Bruno waży? Zaraz ci wylicze coś tak jak nauczyła mnie CDL i zobaczysz że to pomaga na psychikę też miałam " ona się nie najada" są dzieci które będą szukać tego cycolka zeby sobie potlamsic tylko
Miś zdrowy! Idziemy dzis do domu!!!!!!!Lolka30, Daffi, estrella, Kiwona, espoir, Karmelllka90, Kasiulka90, malutka_mycha, Misiabella, AniaKJ, B_002, Syska2202, Mama36, Bubek lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona u mnie też miało nie być porodu na horyzoncie także wiesz. W sumie mały śpi ja się pobawilam laktatorem to może uda mi się opisać więcej o porodzie zaraz zobaczę.
Kiwona, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI