Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Masaaakra! Mycha, współczuję 😕 Ale pomyśl sobie, że jak się coś rozkręci dzisiaj/jutro/pojutrze, to się tam znowu stawisz i już nie będą mieli prawa Cię odesłać, będą musieli otoczyć Cię opieką! No cóż, pozostaje Ci póki co korzystać z pięknej pogody 😊😘
Aga, powodzenia! Będziemy czekały na radosne wiadomości 😚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Tak ma wywoływać - może zadziałać w 2 h w 24 albo w ogóle wiec plan an święta genialny....
U nas na oddziale patologii to już legendarna substancjaKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 kochana ja dwa tygodnie walczę z zatkanymi kanalikami mało tego ja mam czopy zapalne w kanalikach i lektator jak je wyciąga to takie mleczne gluty. Odciągam co 2-3 godziny dzień i noc przez godzinę. Ciepłe i zimne okłady wyciskanie masowanie, wydlubywanie igłami czopów z brodawek. A ostatecznie dzisiaj zapisałam się na 10 mają do lekarza od chińskiej medycyny na akupunkturę podobno mistrz w fachu przyjmuje w Katowicach. Biorę już drugi antybiotyk. Już trzy razy chciałam wysusza i dalej walczę.
Przy zastojach Brodka dziecka w stronę zastoju. Nawet na wilczka musiałam karmić 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:08
Paula 90, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina od pierwszej kąpieli tak masz? U mnie odwrotnie moja mała uwielbia się kąpać ale robię to po jedzonku. Kąpiel masaż oliwka czyścimy uszka nosek oczka smarujemy buźkę czeszemy włoski. W pokoju dogrzewamy suszarka żeby było przyjemnie cieplutko. Kąpiemy się tak co 3 dni a mycie codziennie rano i wieczorem ona to też lubi ale musi być pełny brzuszek 😁
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Misodel na pewno zadziała. Nastaw się, bo dzisiaj urodzisz. Nie znam nikogo jak dotąd na kogo by nie zadziałało
U nas na oddziale patologii to już legendarna substancja
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Po jakim czasie od wsadzenia zaczęły Ci się skurcze taki porządne?
-
nick nieaktualnyDziewczyny co ja wczoraj przeżyłam ... Miałam wizytę u ginekologa byłam pewna ze na 17:45 a tu już zjeżdżam do garażu patrzę a tam 17:15 a jest 16:48 fuck... Korki jak cholera a ja w jadę w samo centrum. Jeszcze nie mogłam wypiąć ze stelaża fotelika ... Zapierdzielalam równo na szczęście mąż skończył pracę zgarnelam go po drodze więc wziął mała na spacer na bulwary a ja do ginki. Ale zapomniałam o USG 😶 więc ona że zbada mnie tam że ok jakaś tam jeszcze wydziału na żółta z lekka domieszką brunatnego że prawidłowo. Bo ja już nie krwawię dość dobrze mnie wyczyścili bo krwawilam krótko
Ta mi robi USG i widzę że się przygląda dość długo a tam takie duże coś i ona się mnie pyta czy byl mięśniak ? Ja że nie.! Ona hmmm bo coś tu jest widzi Pani tu blizna po cięciu a tu przy bliźnie takie duże no może mięśniak... I żebym poprosiła lekarza z gabinetu nr 2 ginekolog położnik onkolog żeby mnie przyjął akurat się zwolniło miejsce🙏 zrobił mi USG ale nie na leżance tylko na fotelu gin. i pokazuje mi to duże coś i mówi tu mamy pęcherz (!!!!!) Nosz kurwa!!! Co za ulga. Jedynie mam krwiaczka około 1,5 cm i do kontroli za 3 tygodnie. Poza tym wszystko prawidłowo obkurczone ...DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:8 dni po porodzie?! Szacun!!! Ja to chyba z pół roku będę zrzucała, o ile w ogóle mi się uda. Bo przytyłam mocno w biodrach i udach. Wszystkie jeansy pójdą w odstawkę.
Ja też bym brała a tu szlaban jeszcze minimum 5 tygodniFasolka77, Kiwona, martusiawp, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula mój mąż od tygodnia dzień w dzień lata z wywieszonym językiem liczył że już można bo nie krwawię a tu minimum 2 tygodnie jeszcze zero sexu.
I jego tekst... Mamuśki jeszcze nie miałem 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:23
Paula 90, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle żeby nie było tak idealnie to zrobiły mi się małe rozstępy na dole brzucha. Widać tylko jak naciągnę skórę. Zrobiły mi się w trakcie albo już po porodzie. A już miałam nadzieję, że mnie ominęły
Ale wiecie co? Walić toNawet się specjalnie nie przejęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:25
Fasolka77, AniaKJ, Kasiulka90, B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Misodel na pewno zadziała. Nastaw się, bo dzisiaj urodzisz. Nie znam nikogo jak dotąd na kogo by nie zadziałało
U nas na oddziale patologii to już legendarna substancja
U mnie dawal jakies skurcze a skończylo sie na cesarce bo tetno spadlo....lekarka mowj, ze lozysko sie odkleilo od skurczy...Fasolka77
-
Dzień dobry.
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale przez te strajki nawet sekundy na forum nie miałam. Dziś mąż ma wolne to ogarnia Tosię więc mam 5 minut dla siebie
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamą!! Trzymam kciuki za nierozpakowane
Ja nadal kulam się w dwupaku, coraz trudniej się robi, bo nasilają się skurcze przepowiadające szczególnie wieczorami, mała strasznie szamocze się w brzuchu... nie wiem czy jechać na IP czy czekać do środy, bo wtedy mam wizytę.
Ciągle biję się z myślami, mam straszną huśtawkę emocjonalną ;/.
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki karmiące, które są na początku drogi mlecznej, na pewno dacie radę na tyle na ile będzie to potrzebne
Miłego dnia wszystkim!Fasolka77, martusiawp, estrella, Kasiulka90, Mama36 lubią tę wiadomość