Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem jakimś cyborgiem wstałam z łóżka o 7:00 jest godzina 10:30 a ja jestem już umyta ubrana 3 razy odciągam cycki po 20 minut miałam rehabilitację półtorej godziny na karmiłam dziecko dwa razy za teraz wycieram butelki zaraz umyję małą przebiorę i pójdziemy po koszyczek bo nie mam mam nadzieję że kupię na straganie bo nie wchodzę z mała do sklepu
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka 20 ml to bardzo dużo. Ja bym na twoim miejscu na razie zrezygnowała z laktatora bo sobie możesz krzywdę nim zrobić a dostawiaj często małego.
Ale on sie nie najada... ;( szuka cyca a pewnie tam juz nic nie ma...no i brodawki czasem bola jak MLody zassa...ogolnie trafil nam sie spiacy krolewicz....
Właśnie wzieli mi go na konsultacje kardio i echo serca ze względu na insuline..tez mialyscie?Fasolka77
-
jak dziecko nie lubi kąpieli, to próbujcie z inną temperaturą wody. może mu za zimno lub ciepło.
i możecie wkładać dziecko do wanienki owinięte w pieluchę tetrową i potem delikatnie odkrywaćmartusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:U mnie dawal jakies skurcze a skończylo sie na cesarce bo tetno spadlo....lekarka mowj, ze lozysko sie odkleilo od skurczy...
Masakra, nawet nie wiedziałam, że tak się u Ciebie skończyło, chyba ominął mnie Twój opis.
Najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyło -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Ale on sie nie najada... ;( szuka cyca a pewnie tam juz nic nie ma...no i brodawki czasem bola jak MLody zassa...ogolnie trafil nam sie spiacy krolewicz....
Właśnie wzieli mi go na konsultacje kardio i echo serca ze względu na insuline..tez mialyscie? -
Paula 90 wrote:Masakra, nawet nie wiedziałam, że tak się u Ciebie skończyło, chyba ominął mnie Twój opis.
Najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyło
Ja w sumie nie pamietam czy opisywalam swoj porod tutaj....dziewczyny??? Pamietacie?Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Wczoraj po tym wyjeździe do Wałbrzycha Igi był tak przebodzcowany że 6,5 godziny był na cyckach. Spał w tym czasie ze trzy razy po pół godziny.
Ale mnie wymęczył. Usnął o 12 to wstał o 5. Nawet nie wiem jak i kiedy usnęlismy. Nie nastawiłam budzika.
Teraz śpi już ładnie. Ale była masakra 😂
Spała na rękach przez chwilę a potem znów się budziła i tak z mężem spędziliśmy wieczór. Na cycku też chciała wisieć ale jej nie dałam bo mleko leciało a ona się aż ksztusiła, brzuszek pełny, a smoczka nie chciała. Lekko nie było.
Ale jak zasnęła o 22 to mnie obudziła po 3 w nocy dopiero bo głodna się zrobiła. Także troszkę odespałyśmy sobie w nocy.
A teraz leży na mnie i śpiAle muszę ją odłożyć wreszcie i wstać coś porobić.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Ale on sie nie najada... ;( szuka cyca a pewnie tam juz nic nie ma...no i brodawki czasem bola jak MLody zassa...ogolnie trafil nam sie spiacy krolewicz....
Właśnie wzieli mi go na konsultacje kardio i echo serca ze względu na insuline..tez mialyscie?
Ile Bruno waży? Zaraz ci wylicze coś tak jak nauczyła mnie CDL i zobaczysz że to pomaga na psychikę też miałam " ona się nie najada" są dzieci które będą szukać tego cycolka zeby sobie potlamsic tylkoFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Chyba nie,nie widzę jej tu 😃
Reniiata, martusiawp, estrella, mysla.nieskalana, Tunia76, Lolka30, Kasiulka90, B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Nie straszcie mnie bo się obsram!!
-
jestem pod wielkim wrazeniem spoleczenstwa.
cale 9 miesiecy ciazy nie spotkalam sie z tak ludzkimi odruchami jak dzis.
pojechalismy z M na zakupy skoro nie rodze to cos nam do jedzenia zrobie zebysmy bedac juz w domu po zjazdach rodzinnych nie siedzieli o suchym pyszczku.
w kazdym sklepie w ktorym sie zjawilam zostala zauwazona moja ciaza i bylam obslugiwana bez kolejki. ale cudnie.. bo kolejka w masarni to tak czekania godzinę fundowała... i w sumie do kas w marketach nie bylo lepiejKarmelllka90, martusiawp, estrella, mysla.nieskalana, Lolka30, Fasolka77, Kasiulka90, Mama36, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:jak dziecko nie lubi kąpieli, to próbujcie z inną temperaturą wody. może mu za zimno lub ciepło.
i możecie wkładać dziecko do wanienki owinięte w pieluchę tetrową i potem delikatnie odkrywaćespoir lubi tę wiadomość