Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Ach szkoda gadać. Mam dość, siedzę i ryczę. Nic że mną nie robią, jestem kompletnie niegotowa, wszystko długie, pozamykane, dziecko wysoko. Jutro chyba kroplowka ale ja już w nic nie wierzę, już dziś miała być.
Mycha siedź i czekaj! Pod kontrolą!!!Fasolka77
-
Mama36 wrote:Fasolka ja mogę tylko przekazać radę położnej ktora mnie wybawila (bo pierwszy raz miałam w szpitalu problem z karmieniem) pół godz jedna pierś.. Jak dziecko dalej głodne pół godz druga i dopiero potem jak dalej głodne mm. Tak jak Szonka pisze.
Oczywiście dziecko może się najeść po 10 min. Wtedy puszcza pierś ładnie śpi.. Ewentualnie trzeba odbić. Jak szuka dziubkiem cyca znaczy chce jeszcze.
Kochana zaraz będziesz sama instynktownie wszystko wiedzieć ❤️
No ok ale on mi zasypia przy cycu....Fasolka77
-
Bubek wrote:Moja tak je prawie caly czas... marwilam sie jak czytalam ze wasze 20-40min jedza albo co lepsze piers zmieniacie bo tak osuszaja. A moja 10min i koniec.
Mam pytanie do mam po cc :
Czy wasz brzuch ok 5cm naokolo rany tez jest zdretwialy?
Jak przejade palcami to nie czuje skory i taki wrazliwy
Bubek ja czuję skóręFasolka77
-
Fasolka77 wrote:Mycha siedź i czekaj! Pod kontrolą!!!
-
Fasolka77 wrote:No ok ale on mi zasypia przy cycu....
jesteś na chwilę obecną jego całym światem! patrz ile dziewczyn pisze, że śpi z dziećmi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 15:16
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
ja to zawsze mówię - byle przeżyć pierwsze 3 miesiące, potem będzie łatwiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 15:37
martusiawp, Szonka, Mama36, xKlaudiax, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
jak widać moje dzieciaki dalej lubią z nami spać i w nocy u nas lądują, ale to zależy chyba od podejścia. do 18stki nie będą tego robić, a jak potrzebują się wyprzytulać, to od tego jesteśmy z Mężem, żeby im to dać
martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Misiabella wrote:Walcze by zachowac laktacje, czyli lece na laktatorze. Maly spi i nawet jak podaje mu mleko z butelki to tylko chwile nie spi. Moim zdaniem to przez zoltaczke, twierdza ze fizjologiczna i nic sie nie robi. Wczoraj mial z miernika 13,5. Caly czas ten poziom rosnie. A jest 6 doba. Jutro maja nas wypisac. Przy okazji zdejma mi szwy. Dzis mieli zrobic malemu echo serca wle czekam czekam i nikt nie przychodzi. Mial jakis szmer w sercu. Jest ze mna juz w pokoju. Jestesmy sami w pokoju.
Misia zdrówka i szybkiego wyjścia do domku!!!! BuziakiMisiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:No siedzę, co mam zrobić. Tylko nie rozumiem tej filozofii, skoro dziś wszystko na cztery spusty pozamykane, lekarz nie widzi nadziei że poród zacznie się samoistnie to na co oni liczą? Że jutro się wielkanocny cud zdąży i wszystko się nagle otworzy?
Przepraszam.. Nie mogłam się powstrzymać 🙊malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzonka wrote:dokladnie
też tak zawsze mowie
po 3 msc juz leci z gorki.
jak dziecko jest zdrowe i prawidłowo się rozwija to po 3 Msc nagle zaczyna się prawie raj hihi (w porównaniu do sytuacji)
My mające już dzieci to wiemy a reszta musi Nam Zaufać, także kochane wakacje Nasze!!!!!malutka_mycha, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Bo tak jest
jak dziecko jest zdrowe i prawidłowo się rozwija to po 3 Msc nagle zaczyna się prawie raj hihi (w porównaniu do sytuacji)
My mające już dzieci to wiemy a reszta musi Nam Zaufać, także kochane wakacje Nasze!!!!!Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
url=https://naforum.zapodaj.net/b0e3b75fa09b.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0e3b75fa09b.jpg[/url
Patrzcie co dla mojego Laurusinka wydziergala dziewczyna brata mojego męża 😜Mama36, Fasolka77, martusiawp, estrella, Karollinax26, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość