Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Była u nas położna i już siedzę i ryczę...
Maly nie dosc ze nie przybiera to spadl i ma juz 4200 tylko a do max 14 dnia po.porodzie powinien odzyskac wage urodzeniowa...
Od teraz ma jeść co 3 godziny a jak nie ruszy nic do jutra to w czw.do lekarza...
Jestem zalamana...
Wybudzam Go i karmie co 3.5-4 godz.jak kazali.On zjada.Fakt, że kupę mamy często...
Zaplacze sie chyba😥😥😥😥😥😥😥
Karmelka dzis polozna byla i widziala i slyszla jak Maly placze i mowi ze to ewidentnie brzuch -
Karola jedz do urzedu i wpisz ojciec nieznany i daj Twoje nazwisko....on niech sie buja niech robi badania sadownie i udowadnia ojcostwo ....po pierwszej rozprawie i kasie mu przejdzie....
Kolega 4lata walczy o uznanie ojcostwa kasy kupe wladowal ale bogaty...a konca nie widac -
Mama aga ja 2tyg. Temu beczalam jak ty ...pediatra mnie zjechala ze glodze dziecko ze mam co 2godz. Karmic ze budzic ze nie ma wagi urodzeniowej itp....dzis bylam na kontroli znowu zjeb...ze za duzo przybral 3550 wyszlo ze 30g nadzien a ma 15 przybierac....ze smoczek podawac bo sie roztyje...i temu brzuch boli ze przefutrowany jest
estrella, B_002 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Była u nas położna i już siedzę i ryczę...
Maly nie dosc ze nie przybiera to spadl i ma juz 4200 tylko a do max 14 dnia po.porodzie powinien odzyskac wage urodzeniowa...
Od teraz ma jeść co 3 godziny a jak nie ruszy nic do jutra to w czw.do lekarza...
Jestem zalamana...
Wybudzam Go i karmie co 3.5-4 godz.jak kazali.On zjada.Fakt, że kupę mamy często...
Karmelka dzis polozna byla i widziala i slyszla jak Maly placze i mowi ze to ewidentnie brzuch
Aga na spokojnie, nerwy Wam nie pomoga...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Była u nas położna i już siedzę i ryczę...
Jestem zalamana...
Karmelka dzis polozna byla i widziala i slyszla jak Maly placze i mowi ze to ewidentnie brzuchMamaAga85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Mama aga ja 2tyg. Temu beczalam jak ty ...pediatra mnie zjechala ze glodze dziecko ze mam co 2godz. Karmic ze budzic ze nie ma wagi urodzeniowej itp....dzis bylam na kontroli znowu zjeb...ze za duzo przybral 3550 wyszlo ze 30g nadzien a ma 15 przybierac....ze smoczek podawac bo sie roztyje...i temu brzuch boli ze przefutrowany jest
-
Karola, u mnie niestety mała ma nazwisko ojca bo byliśmy jeszcze małżeństwem ale na sprawie o rozwod było też o alimenty. Ograniczyłam mu prawa rodzicielskie ale miałam mocne dowody, żeby to zrobić. Widzien ma więcej jego matka niż on bo ja na też składała o widzenia. A co do małej to ma prawo do informacji o stanie zdrowia i wynikach w nauce i nic więcej.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Karmelllka90 wrote:3,5 - 4 godziny? My dopiero teraz pozwalamy małej spać 4 godziny w nocy a w dzień dalej je co 3 godziny, więc nie dziwne że twój mały nie przybiera. Nie płacz! To ich wina że ci tak kazali, teraz dawaj co 3 godziny i mały zacznie przybierać spokojnie.
Ja w dzien nawet częściej karmie, w nocy staram sie co 3-4hKarmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77