Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaffi - śniło mi się że napisałaś że urodziłaś 6kg maluszka 😂 Dawaj juz tą kruszynę, wszystkie ciotki forumowe czekają.
U nas bardzo miła nocka była. Teraz młody przysypia przy cycu i ja też jeszcze sobie kimne jak mi pozwoliFasolka77, martusiawp, Daffi lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Estrella, im szybciej wstaniesz, zaczniesz sie poruszac i nie bac ze cos stanie sie z blizna, szybciej dojdziesz do siebie. Przynajmniej ja tak mialam.
Dokładnie.... bolo ale trzeba rozchodzic....im szybciej tym lepiej. Dasz radę Estrella! Dziś Wasz dzień 👶👶😁
Kiwona a co u Was?estrella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:Aha i karmie bez tych glupich nakladek
ale boli na poczatku ze sie zesikac mozna...chora boli podczas calego karmienia....chyba ja wyciaga mleko z mojego mozgu.....zdrowa spoko boli tylko do czasu wyplyniecia mleka....
Troche ma problem zlapac zdrowa bo taka pelna ale jak juz zlapie to nie nadaza polyka
Sory ze Wam tak truje o tych cyckach ale lzej czlowiekowi jak sie wygada
Pozdrawiam wszystkie karmiace i rodzace
A truj do woli!!! Ważne, ze pomagakazda metoda jest dobra!
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Daffi - śniło mi się że napisałaś że urodziłaś 6kg maluszka 😂 Dawaj juz tą kruszynę, wszystkie ciotki forumowe czekają.
U nas bardzo miła nocka była. Teraz młody przysypia przy cycu i ja też jeszcze sobie kimne jak mi pozwoli -
DorotaAnna wrote:Estrella Daffi Kiwona trzymam mocno kciuki za Was dzisiaj!
Estrella najlepiej po prostu z takim maluszkiem niestety ale nie rozmawiaćbo będzie płakała za każdym razem.
Ja z nakładkami robię aktualnie tak, że zakładam i jak młody tak porządnie zaśsie i minie ten pierwszy bolący moment on przestanie się wiercić to wtedy zdejmuje
Za nas tez trzymajcie dzisiaj kciuki bo zostajemy sami pierwszy raz
Powodzenia Dorotko! My od jutra sami...daj znac jak Wam poszloFasolka77
-
Fasolka77 wrote:Dziewczyny boli mnie glowa...co mozna przy kp zaaplikowac?
Tez chętnie się dowiem bo wczoraj tak mnie bolała głowa... ale jakoś się przemęczyłam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Tunia76 wrote:Ja też wciąż w dwupaku.
Po żelu skurcze krzyżowe 30s co 2,5 min. Rozwarcie 1 palec, szyjka długa.
Potem balonik skurcze krzyżowe 1min co 2 min. A po godzinie wszystko przeszło. Balonik wypadł o 3 nad ranem.
Teraz robie ktg. Skurczów brak.
Tunia współczuje, że się męczysztak to jest z tym wywołaniem
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Tunia76 wrote:Ja też wciąż w dwupaku.
Po żelu skurcze krzyżowe 30s co 2,5 min. Rozwarcie 1 palec, szyjka długa.
Potem balonik skurcze krzyżowe 1min co 2 min. A po godzinie wszystko przeszło. Balonik wypadł o 3 nad ranem.
Teraz robie ktg. Skurczów brak.
No nie na kazdego te metody dzialaja niestety....i co dalej Tunia? Co lekarze proponuja?Fasolka77
-
Witam się po nieprzespanej nocy...
Mysli nie dawały mi spokoju. Chyba dopiero do mnie dotarło to, że moje dziecko jest tak duże, że pewnie czeka mnie cesarka... Chciałam strasznie rodzic sama, nastawilam się w 100% na poród sn ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 07:12
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:Witam się po nieprzespanej nocy...
Mysli nie dawały mi spokoju. Chyba dopiero do mnie dotarło to, że moje dziecko jest tak duże, że pewnie czeka mnie cesarka... Chciałam strasznie rodzic sama, nastawilam się w 100% na poród sn ...
Menka ale jest jeszcze granicą błędu, masz może sposobność aby się z lekarzem dogadać że próbujecie SN A jak nie będzie szło to cc ? Może idź do innego lekarza na usg i zobaczysz jaka wagę poda ci inny lekarz?
-
Ja to juz bym chciala cc. Mam dosc. Czulam ze tak będzie ze w bolach bede o to błagać w myslach. Ten czas leci tak wolno.. Naprawde mialam ogromna nadzieje ze w nocy urodze.. Liczylam na te przeklęte wody ze odejda.. Nic sie nie dzieje czego bym chciała buu.. Wciaz rece bola i dretwieja..
-
Ja po ktg, dzisiaj skurczy brak, czekam na 2 kroplowke. 8.30-8.40 mówiła anestezjolog że będziemy ciąć. Pić mi się chce i głodna też jestem ale stres do zniesienia. Lewatywa miodzio
DorotaAnna, Mama36, espoir, MamaAga85, xKlaudiax, martusiawp, B_002, AniaKJ, Lolka30, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny