Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama my katar mamy juz od 3 tygodni nie odciagam maly wykicha...a do odciagania kupilam takie ustrojstwo do odkurzacza.......lekarka kaza zwilzac powietrze jak ma katar.....i ze mam sie nie dziwic ze ma katar bo jest sucho i dlugo nie padalo pelno pylow w powietrzu wszyscy maja katar.......
-
Estrella TWÓJ DZIEŃ❤❤❤POWODZENIA!!!❤❤❤Od siebie mogę powiedzieć tyle,że mimo tego,iż moja corka nie jest mała bo ma za chwilę 11 lat bardzo teskniłam od pierwszych chwil w szpitalu...To normalne...Nie ważne czy dziecko ma 3, 5 czy 11 jak moja -zawsze będzie tęsknota mamy za dzieckiem.
Co do rad-pamietalam zeby glowy nie podnosic ale jak niesli Malego tuz po wyjeciu to i tak sie podnioslam i jak Go tulilam to samo i pozniej jeszcze kilka razy...Staralam sie ale jakos umknelo...Stres bedzie towarzyszyl calemu zabiegowi ale jak juz tylko uslyszy się płacz Maluszka-mija momentalnie.Bedzie dobrze!Powodzenia!❤❤❤
Kiwona i Ty dzis przywitasz swoje Maleństwo❤I Tobie zycze POWODZENIA!!!Jeszcze moment i się utulicie❤❤❤
Daffi rety...ale Cię wymeczą...Oby poszło z tym sn a jak nie to niech ruszają z cc i po sprawie.Trzymaj sie dzielnie!!!!! obyś i Ty dziś przytuliła dziś swojego Maluszka❤❤❤KCIUKI
Czemu do dziś się rozklejam na myśl o pobycie w szpitalu w zwiazku z moją córką właśnie-Że nagle momentalnie wydała mi się i udowodniła jednoczesnie jaka jest dojrzała-pokonała sama autobusem trasę od nas z domu,z przesiadką do samej kliniki i będąc tam tylko dwa razy wcześniej z tatą trafiła sama (a uwierzcie mi,że ja miałabym z tym problem), że była ze mną od rana do wieczora,że widząc kiedy płacze to Ona mnie pocieszała...Najsmutniej mi z jednego powodu-nie byłam przy Niej kiedy widziała braciszka po raz pierwszy...Wiem,że były ogromne łzy i ciagle Go tuliła i całowała...Milosc od pierwszego wejrzenia❤ Moja corka jest tak samo wrazliwa jak ja więc przy Niej staram się naprawdę walczyc z łzami bo nie chce żeby się tak bardzo stresowała...Widzę,że bardzo wszystko przezywa...
A jak widzi,że placze ja to placze i Ona...
A ja w ostatnich dniach nie mogę się ogarnąć...
Wiem,ze gdyby nie było tyle zmartwień jak choćby teraz ten ogromny stres ze.spadkiem wagi byłoby inaczej a tak to ja ciągle ryczę na myślno tym wszystkim...
Myślę ze winowajcą u Młodego jest mleko...
Jest na sztucznym a co karmienie to kupa...Czyli za duzo...
Czy za kazdym razem pampersy macie zasikane?u mnie zdarzylo się ze nie...
Idę choć na pol godzinki oko zmrużyć dopóki Misio śpi😉estrella, B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
uwaga truje!!!
dzwonilam do poradni laktacyjnej i wiecie co sie dowiedzialam,......
ze to jest normalne ze produkcja mleka w piersiach nie jest taka sama i ze mam sie z tym pogodzic ze w jednej jest mniej mleka.....
mam czesto przykladac do chorej...laktatorem lepiej nie....raczej niech maly ssie.....a i zolka mam pic na laktacje.....
porady nie od parady...super ku..a -
Mi zawsze mowily ze jak malo nie pekna cyce to koniecznienlaktatorem ale nie do konca. Mi w 2 karmieniach pomogl. Teraz nie uzywam juz.
My w poczekalni.
Bioderka beda badac 2 raz. Wyniki dobre ale musialam przyjechac bo pani dr zle wpisala wynik do systemu 😖🙄Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Tez chętnie się dowiem bo wczoraj tak mnie bolała głowa... ale jakoś się przemęczyłam
DorotaAnna, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mamusie potrzebuje coś dobrego do odciagania z noska.ide dziś kupić. Czekam na rady.
Nasz to shit!!
Ja mam katarek do odkurzacza. Ae patrząc na to jakie to jest szerokie i jakie małe dziurki w nosie ma mały to nie wiem jak miałbym tego użyć. Mam tez zwykła silikonowa gruszkę najzwyklejsza za 4 zł. Nic jeszcze nie używałam więc nie wiem jak z ta gruszka👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kasionek wrote:Można paracetamol i ibuprofen dawka 2000 na6h. Bo tak dostawałam po cc w szpitalu.
Dzięki bo znowu zaczyna mnie choć nie wiem czy to ta pogoda czy co👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja mam katarek taki za 15 zł i nie jestem zadowolona. Ciągnie jak szalona jak widzę gila i ledwo daje rade. Ostatnio przed odciaganiem zaczęłam skrapiac solą) fiz i potem tym katarkiem i jest lepiej. Słyszałam, że są elektryczne. Może któraś ma???
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem ponad 4 tygodnie po porodzie, największy spadek masy już za mną a ja dopiero teraz zaczęłam pękać ( w sensie rozstępy) podłamało mnie to, nie chce nawet patrzeć na siebie w lusterku. Na brzuchu rozstępy poszły w górę na boczkach to do koła normalnie, uda wewnętrzna strona środek zewnętrzna... Piersi już myślałam że więcej się nie da a jednak...są duże i czerwone wygląda to źle bo białe są do zniesienia ale te wyglądają jakby skóra do mięsa wyrwana była przez dzikie zwierzę... Na piersiach wiem że nie mogę ale czy na reszcie ciała mogę smarować jakoś maścią na blizny?
A właśnie czy smarujecie już blizny po cięciu czymś? -
Bubek wrote:Mi zawsze mowily ze jak malo nie pekna cyce to koniecznienlaktatorem ale nie do konca. Mi w 2 karmieniach pomogl. Teraz nie uzywam juz.
My w poczekalni.
Bioderka beda badac 2 raz. Wyniki dobre ale musialam przyjechac bo pani dr zle wpisala wynik do systemu 😖🙄 -
nick nieaktualnyJa nosek psikam woda morska a potem patyczkiem kręcę i wychodzą glutki. Solą po jednej kropelce też czasem i daje rade, mam katarek do odkurzacza ale nie używałam bo położna mówię że nie ma potrzeba i ona jest za malutka. A mam gruszkę ... Dramat taki że ehhhh
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jestem ponad 4 tygodnie po porodzie, największy spadek masy już za mną a ja dopiero teraz zaczęłam pękać ( w sensie rozstępy) podłamało mnie to, nie chce nawet patrzeć na siebie w lusterku. Na brzuchu rozstępy poszły w górę na boczkach to do koła normalnie, uda wewnętrzna strona środek zewnętrzna... Piersi już myślałam że więcej się nie da a jednak...są duże i czerwone wygląda to źle bo białe są do zniesienia ale te wyglądają jakby skóra do mięsa wyrwana była przez dzikie zwierzę... Na piersiach wiem że nie mogę ale czy na reszcie ciała mogę smarować jakoś maścią na blizny?
A właśnie czy smarujecie już blizny po cięciu czymś?