Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wkladam link ...nasza zabcia w gazecie zaraz po porodzie pierwsze minuty...odrazu sie paparazzi zjechali zdjecia zrobili do gazety wlozyli
https://fm.denik.cz/galerie/prave-jsme-se-narodili-fm.html?mm=9701153&back=522376389-4510-71&photo=6DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Ja mam katarek taki za 15 zł i nie jestem zadowolona. Ciągnie jak szalona jak widzę gila i ledwo daje rade. Ostatnio przed odciaganiem zaczęłam skrapiac solą) fiz i potem tym katarkiem i jest lepiej. Słyszałam, że są elektryczne. Może któraś ma???
W moim było w instrukcji że najpierw trzeba solą fiz nawet była w komplecie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnySzonka wrote:my do noska mamy sopelek. jest koncowka do odkurzzacza i do ust. Dla mnie jest ok. Na razie odciagalam bez odkurzacza.
Z odkurzaczem mamy problem bo mam Rumbe😜😜
A nawet jak wytacham zwykły z garderoby to w nocy odpalać odkurzac... Kurcze lipa -
Jestem bezsilna. Placze co chwile. Zmienili mi maszyne ktg tam to te skurczr ledwo sie zapisuja a ja z bolu pekam ale polozna widziala i zalecila prysznic bo bole brzuszne o krzyzowe. Mam z 20 min sobie posiedziec i relaksowac bol.
Rozwarcir nadal 2cm nic nie drgnelo. Ja juz sil nie mam.. Nie chce. Mi sie nic.. A tu konca nie widać a jedyne co uslyszalam.. Zobaczymy dalej co z tego bedzie.. Kurwa.. -
Fasolka77 wrote:No nie na kazdego te metody dzialaja niestety....i co dalej Tunia? Co lekarze proponuja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 09:19
-
Daffi bardzo Ci współczuję... ja właśnie tak miałam z Bartusiem, że po 10 godzinach krzyżowych i oksy nawet 2 cm rozwarcia nie było i stąd cesarka. co innego widzieć efekty, a tak to idzie sobie w łeb palnąć...
ale ja ciągle mam nadzieję, że jak zobaczą, że nic nie idzie, to zrobią Ci cc i nie będą na siłę kazać czekać.💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Daffi trzymam kciuki, żeby wreszcie poszło... Myślę, że dzisiaj się to skończy. Albo sn albo cc ale się skończy 😘
Estrella trzymam kciuki za dziś.
Kiwona pewnie już po, ale też trzymam kciuki za małą ilość bólu ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 09:27
estrella lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
Dafi ja nie wiem na co oni czekaja dawno powinni ci zrobic CC.....przeciez kobieto nawet jakby rozwarcie ruszylo to jeszcze 8cm przed toba nie mowiac o partych ....nie bedziesz miala sily urodzic jak juz od wczoraj walczysz.....nie mowiac o psychice...niech tam maz zajdzie i dymy zrobi...najlepiej jeszcze mediami postraszy......
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:Daffi bardzo Ci współczuję... ja właśnie tak miałam z Bartusiem, że po 10 godzinach krzyżowych i oksy nawet 2 cm rozwarcia nie było i stąd cesarka. co innego widzieć efekty, a tak to idzie sobie w łeb palnąć...
ale ja ciągle mam nadzieję, że jak zobaczą, że nic nie idzie, to zrobią Ci cc i nie będą na siłę kazać czekać. -
nick nieaktualnyespoir wrote:ja katarka używam tylko na katar, tak to psikam solą i potem patyczkiem do uszu. jak moi byli mali to po psikaniu na brzuch ich kladłam, żeby zleciało lepiej.
Co do Cc to miałam 2 z tego powodu co Ty. Idzie się wsciec jak widać że nic nie idzie do przodu. To jest najgorsze.
Daffi Tunia... Kochane!! Oby już niedługo!