Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Dzięki za wszystkie odpowiedzi Kochane❤
Mama36 jakie kropelki podajesz?
Pytanie do dziewczyn,które karmią mlekiem z piersi i podają z butelki(chyba tylko Wiewióreczka-ile mleka zjada dziecko jednorazowo i co ile karmienie(oczywiście mniej więcej)???
Ciekawi mnie to czy odpowiada to ilości mleka sztucznego🤔🤔🤔
A co do tego meszku na twarzy-to pytałam bo gdzieś w jakimś artykule zobaczyłam,że jest to tylko u wcześniaków...🤔🤔🤔🤔teraz jest 11 doba, ale maly zjada max 100 ml, a czasem i 70 i potem spi jak kamien i nie mam szans go naklonic na dalsze bąblowanie. Jesli bedzie wiecej potrzebowal a ja nie bede miec tyle to dam mu mm. Zreszta juz mu dalam kilka razy, choc mm gorzej mu wchodzi i zjadl max 20 ml i nie chce. Meszek na twarzy moze miec i donoszone dziecko - Michalek tak mial, ale to byl delikatny meszek oczywiscie, po 3 miesiacach nie bylo po nim sladu a moze i wczesniej a Brumbrunek nie ma z kolei.
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Dzięki za wszystkie odpowiedzi Kochane❤
Mama36 jakie kropelki podajesz?
Pytanie do dziewczyn,które karmią mlekiem z piersi i podają z butelki(chyba tylko Wiewióreczka-ile mleka zjada dziecko jednorazowo i co ile karmienie(oczywiście mniej więcej)???
Ciekawi mnie to czy odpowiada to ilości mleka sztucznego🤔🤔🤔
A co do tego meszku na twarzy-to pytałam bo gdzieś w jakimś artykule zobaczyłam,że jest to tylko u wcześniaków...🤔🤔🤔🤔 -
MamaAga85 wrote:Daffi Bidulko...😢😢😢😢😢😢 jestem z Tobą całym sercem...
ile czasu mogą tak wywoływać jeżeli akcja by nie postępowała zanim podejmą decyzję o cc?jest jakiś przepis,ktory to reguluje? -
Dziewczyny, dostałam na ten nos zabopiegawczo Euphorbium, mówiła że takie „furczenie” w nosie może być do 1wszego r.ż.
Płuca ma czyste, ja codziennie jej aspiratorem trochę fluczków wyciągam ale samo jej z nosa nie wycieka.
Mała przez tydzień przytyła 300g, waży 3800. Pani doktor mówiła, że dobrze. Oczywiście nasikała podczas badania 😊Bubek, Mama36, B_002, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszło mi łóżeczko turystyczne. Matko boska! Jakieś 50 kg jak na moj gust.. Nie wiedziałam że One tyle ważą...
U mnie w ciągu dnia w wózku w salonie jest. I zasypia w Nim jak nim jeżdżę po domu. Czasem trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 13:29
-
Karollinax26 wrote:Oj i ja wczoraj miałam mega ból głowy, dziś mnie też lekko pobolewa. Zaraz wstaje i idę się ogarnąć, o 8 będę dzwonić do przychodni żeby zarejestrować małą do lekarze. Nie podoba mi się ten katar.
Karola i co z Marcepankiem?
Fasolka77
-
MamaAga, Szymuś je 100-120 ml co 3 godziny z zegarkiem w ręku
Mnie położna ochrzaniła za samego pajaca, więc pod spód daję body na ramiączkach.
Kontrolę z ZUS mam...przysłali pismo, że wszczynają postępowanie. Tylko że ja mam umowę o pracę i działalność. Grzebią kilka lat wstecz, nie tylko ciążowe L4. Masakra -
Myślę ze winowajcą u Młodego jest mleko...
Jest na sztucznym a co karmienie to kupa...Czyli za duzo...
Czy za kazdym razem pampersy macie zasikane?u mnie zdarzylo się ze nie...
Idę choć na pol godzinki oko zmrużyć dopóki Misio śpi😉[/QUOTE]
u nas nie ma siku co pielucha ale chyba ze 20 dziennie idzie... kupa raz wieksza ale zwykle kleksy,,,,Fasolka77
-
stresant wrote:uwaga truje!!!
dzwonilam do poradni laktacyjnej i wiecie co sie dowiedzialam,......
ze to jest normalne ze produkcja mleka w piersiach nie jest taka sama i ze mam sie z tym pogodzic ze w jednej jest mniej mleka.....
mam czesto przykladac do chorej...laktatorem lepiej nie....raczej niech maly ssie.....a i zolka mam pic na laktacje.....
porady nie od parady...super ku..a
spróbuj Stresant... może zaskoczydziecko jest najlepszym laktatorem.
A może sie uda! kibicuje!!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny