Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Kiwona to ja kiedyś takie coś miałam przy @, wymioty, omdlenia. Nie dało się normalnie funkcjonować. Ale po tabsach minęło. Współczuję. A w ciąży masz gorzej?
Właśnie zaczyna mnie boleć głowa -
malutka_mycha wrote:Ja mam 158 i te kilka centymetrów by się przydało. Tak do 163, 164 jeszcze trochę i w foteliku musiałabym jeździć
Dziś caly dzień mam wrazenie że czuję maluszka Piękne uczucie ❤
Ja też z tych malutkich mam 161cm i bardzo mi z tym dobrzeB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja 163, mąż jakieś 177 czy coś
Syn z 1 małżeństwa też niski po rodzicach (ojciec jakieś 169 cm). Urodził się 2800 g i 52 cm, od początku poniżej 3 centyla i do teraz najniższy w klasie. Dla mnie jest idealny, ale jemu z tym źleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 18:48
-
Ja mam 160 mąż 192 i 10 lat różnicy wieku hahaha
Dziś jeździłam po sklepach żeby zorientować się ile pieniędzy trzeba przeznaczyć na wózek ii fotelik.
Wybraliśmy dwa modele cybex balios s lub abc designe salsa4. Kierowałam się właściwie tylko wagą i amortyzacją. Wózek ma służyć tylko jako gondola, spacerówke będziemy kupować osobno i powiem Wam, że wróciłam do domu z pełną głową, bo sama nie wiem który lepszy.
Masakrą okazały się dla mnie foteliki, lekką ręką trzeba liczyć 1600zł, to taki rozsądny i bezpieczny fotelik z bazą.
Mam wrażenie, że 8 lat temu wszystko było tańsze. -
nick nieaktualnyNatalia to prawda ceny sa kosmiczne. Mi sąsiadka poleca fotelik cybex aton 5, ale my pojedziemy gdzieś gdzie sprzedający znają sie na tych fotelikach tak porządnie i dopasują nam do samochodu. Z drugiej strony niedługo po porodzie planujemy zmienić i wtedy mamy tez zmieniać fotelik?
-
nick nieaktualnyMy wózek mamy wybrany nawet wersja kubelkowego siedziska nam sie podoba tylko co do koloru jeszcze nie wiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc4c714ec7d9.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bf26634be77.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 19:36
-
Mistella wrote:Natalia zobacz joie mytrax
Karmelka 90 ponoć aton5 jest teraz najbardziej popularnym i najlepiej sprzedającym się fotelikiem i sprzedawca nam mówił, że faktycznie to dobry z tańszych fotelików co mnie trochę zszokowało już... tańszych, fotelik z bazą 950zł, ale później pokazał nam taki z tanich z górnej półki to wyszło 1600zł więc faktycznie cybex tani
Co do samochodu ja mam Mazdę 5, on ma proste fotele, do niego każdy fotelik będzie pasował, gorzej jest z autami które mają siedzenia kubełkowe lub pochylone siedziska, wtedy faktycznie trzeba się nakombinować z doborem. Pan się śmiał, że łatwiej kupić samochód pod fotelik, niż fotelik pod samochód -
Karmelka super ten priam light, ale dla nas zdecydowanie za drogi. Ja jestem pewna, że spacerówki nigdy nie użyje a gondolę maksymalnie pół roku, więc cena ma dla nas duże znaczenie, takie maks to 2500zł, ale to już cena zaporowa, najlepiej w 2000zł byłoby się zmieścić
-
nick nieaktualnyNatalia nie bede ukrywała ze cena jest wysoka i sama tak uważam ale ze jeszcze sie mieści w naszym budżecie na wózek a ogromnie mi sie podoba - No nie umiem sobie odmowic. Chociaż wiem ze sa super wózki ze w tej cenie to jeszcze bym miała i fotelik i moze cos jeszcze ale juz na długo przed ciąża tak sie mi podobały.
Natalia-tosia lubi tę wiadomość