X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina a u ciebie widać efekty Delicolu? Ustał płacz przy jedzeniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sansivieria wrote:
    Mamusie, kiedy przechodzilyscie na większe pieluchy, z 1 na 2? Bo kończą mi się 1 i nie wiem czy jest duża różnica w wielkości między 1 i 2. Czy pieluchy powinny być "obcisle" czy musi być luz??
    Ja mam już 3 (4-9kg)*mlody waży jakieś 5,5
    SA większe ale nie za duże i nic się złego nie dzieje. Jak chcesz spróbować większego rozmiaru niż masz to śmiało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Ja mam jeszcze 200 szt. 1bella hapy ale boje sie ubrc czy ta alergia nie z tego jest ....wiec wczoraj juz otwarlam 2 pampersy bo 1sie skonczyly....

Jest mozliwe zeby alergia na pieluchy wyszla na raczkach?
    U mnie bella happy uczuliły bardzo.. Czarne krostkinotwiersjsce się już powoli do krwi ale przestałam używać ich jak były tylko na pupie.. Mama moja mówiła. Ze bella happy uczuliły i córkę siostrybi jedna z córek brata.. Liczyłam że może Nas nie. Ale zostałam z jedną paczką nieotwarta 78 sztuk. Współczuję z 200.

• stresant Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalam pampersa 2i jak sie
    Teraz zesral to plecami wyszlo... chyba za luzny jeszcze jest....caly do przebrania rozbudzony 1,5 godz juz sie bawimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka30 wrote:
    Asa co to za spoilery?! Ja pierwszy odcinek zdążyłam obejrzeć 🙈
    Ooooo nie! To nadrabiaj!
    Ja mogę nie mieć czasu zjeść, umyć zębów.. Zetrzeć kurzy ale GOT musi wjechać!!! 😁😁😜

Lolka30, Paula 90, DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Dalam pampersa 2i jak sie
    Teraz zesral to plecami wyszlo... chyba za luzny jeszcze jest....caly do przebrania rozbudzony 1,5 godz juz sie bawimy
    NIE nawidze tego w nocy... 😐

• stresant Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam jedna paczke 78 i jedna 120 szt. :( aaa i jedna 120 nr. 2....alez kur....a zapasow narobilam jakby wojna miala byc ...tym ciazowym mozgiem....a pampersow to mam 4paki 2i jedna 3....

• stresant Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    NIE nawidze tego w nocy... 😐
    Mi to juz nawet spac sie niechce mlody zasnal ja ide cos zjesc ;) i napic sie bo cyce puste a za 2godz. Zas trzeba mleczarnie otworzyc

• india Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ma nawrót odparzeń, rece juz mi opadaja.
    Wypilam kawe z mlekiem, moze jedmak to ha uczula??
    Dziewczyny juz brakuje mi pomysłów :(

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Karolina a u ciebie widać efekty Delicolu? Ustał płacz przy jedzeniu?

Powiem Ci tak, u mnie codziennie płacz był od 15-22, obowiązkowo! Wczoraj spała mi dobrze, zjadła i spała. Zaczęła popłakiwać jakoś przed 20, znów się wkurzała przy cycku, mama ją trochę przejęła i zasnęła. Odłożyłam ją to się obudziła ale dałam jej cycka i zasnęła, gdzieś tak około 22.

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    sprobuj jej wsadzic waciki miedzy posladki. Mojej kolezanki syn mial straszne idparzenia i to szybko pomoglo.

india lubi tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    U Nas Polozna od razu powiedziała że to uczulenie na pieluszki. I zmieniłam na inne pomogło
    Mojej siostry córka nie jest uczilona np tylko na Dade z biedry. Reszta ja strasznie odparzaly

india lubi tę wiadomość

• Aga2606 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mało się udzielam ale czytam was na bierząco!

Stresant współczuje! Mam nadizjee ze szybko przejdzie!

U nas z rutyna tez kiepsko... wydaje mi się ze dzieci są różne. Córka jak rutyny nie miała to był armagedon a julik póki co daje radę:) wieczorami usypia go ciepła poduszka z pestka wiśni na brzuszek wiec jeszcze nic innego nie podaje.

Karola skontroluj krwawienie pewnie- u mnie po wizycie na IP cały czas coś jeszcze troszkę kapie wiec ten krwiak się oczyszcza mam nadzieje...

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • Aga2606 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze maluszki te ok miesiąca wodza już oczami na przedmiotem? Nie mogę się doczekać;)

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga2606 wrote:
    Czy wasze maluszki te ok miesiąca wodza już oczami na przedmiotem? Nie mogę się doczekać;)
    U nas zaczęło się parę dni temu. Najpierw podążał wzrokiem za kartami kontrastowymi, potem za zabawką. A od dwóch dni leżąc na plecach przekręca głowę - dzięki temu już nie tylko wzrok ale też główka idzie za przedmiotem. Musi być tylko bardzo mocno zainteresowany bo to nadal widać że ciężka praca dla Niego.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    Zmień może pampersy. Kapalas ja w krochmalu? Jak nie to spróbuj poleciłam przyjaciółce na AZS i super skóra wygojona

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Powiem Ci tak, u mnie codziennie płacz był od 15-22, obowiązkowo! Wczoraj spała mi dobrze, zjadła i spała. Zaczęła popłakiwać jakoś przed 20, znów się wkurzała przy cycku, mama ją trochę przejęła i zasnęła. Odłożyłam ją to się obudziła ale dałam jej cycka i zasnęła, gdzieś tak około 22.
    Czyli poprawa jest? U nas wczoraj był plac z przy karmieniach tylko do godziny tak 17 i na razie spokój teraz zjadła i spi zobaczymy bo rano najczęściej gazy jej dokuczały

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga2606 wrote:
    Moja mała już tak, zabawki kontrastowe już ją bardzo interesują ale najbardziej telewizor ... :/ I glosy. Odwraca głowę za głosem patrzy już na nas świadomie uśmiecha się jak do niej mowimy ja myślałam że to później dlatego wyłam jak szalona jak robiła to kilka pierwszych razy , mąż też się wzruszył jak dostał pierwszy świadomy uśmiech cudowny widok a on się zawstydził haha

Aga2606 lubi tę wiadomość

• Syska2202 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieci też tak łapczywie jedzą ?😁 Mam nawał a ta mała tak łapczywie je ze dziś chyba połowę z tego co zjadła to przy odbiciu ulala ...

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Czyli poprawa jest? U nas wczoraj był plac z przy karmieniach tylko do godziny tak 17 i na razie spokój teraz zjadła i spi zobaczymy bo rano najczęściej gazy jej dokuczały

Kasia, Ty ją cycem też karmisz ? Czy tylko podajesz swoje mleko w butelce ?

I u nas dziś rano było prężenie nóżkami i stękanie, wyszedł tylko jeden bączek z wielkim trudem, także pewnie gazy. Na razie śpi.

syy2roeqbhtk0nxh.png
‹‹ 3066 3067 3068 3069 3070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ