Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySansivieria wrote:Mamusie, kiedy przechodzilyscie na większe pieluchy, z 1 na 2? Bo kończą mi się 1 i nie wiem czy jest duża różnica w wielkości między 1 i 2. Czy pieluchy powinny być "obcisle" czy musi być luz??
SA większe ale nie za duże i nic się złego nie dzieje. Jak chcesz spróbować większego rozmiaru niż masz to śmiało -
nick nieaktualnystresant wrote:Ja mam jeszcze 200 szt. 1bella hapy ale boje sie ubrc czy ta alergia nie z tego jest ....wiec wczoraj juz otwarlam 2 pampersy bo 1sie skonczyly....
Jest mozliwe zeby alergia na pieluchy wyszla na raczkach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Karolina a u ciebie widać efekty Delicolu? Ustał płacz przy jedzeniu?
Powiem Ci tak, u mnie codziennie płacz był od 15-22, obowiązkowo! Wczoraj spała mi dobrze, zjadła i spała. Zaczęła popłakiwać jakoś przed 20, znów się wkurzała przy cycku, mama ją trochę przejęła i zasnęła. Odłożyłam ją to się obudziła ale dałam jej cycka i zasnęła, gdzieś tak około 22.
-
india wrote:Mała ma nawrót odparzeń, rece juz mi opadaja.
Wypilam kawe z mlekiem, moze jedmak to ha uczula??
Dziewczyny juz brakuje mi pomysłówindia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyindia wrote:Mała ma nawrót odparzeń, rece juz mi opadaja.
Dziewczyny juz brakuje mi pomysłów
Mojej siostry córka nie jest uczilona np tylko na Dade z biedry. Reszta ja strasznie odparzalyindia lubi tę wiadomość
-
Hej! Mało się udzielam ale czytam was na bierząco!
Stresant współczuje! Mam nadizjee ze szybko przejdzie!
U nas z rutyna tez kiepsko... wydaje mi się ze dzieci są różne. Córka jak rutyny nie miała to był armagedon a julik póki co daje radęwieczorami usypia go ciepła poduszka z pestka wiśni na brzuszek wiec jeszcze nic innego nie podaje.
Karola skontroluj krwawienie pewnie- u mnie po wizycie na IP cały czas coś jeszcze troszkę kapie wiec ten krwiak się oczyszcza mam nadzieje...
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Czy wasze maluszki te ok miesiąca wodza już oczami na przedmiotem? Nie mogę się doczekać
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyindia wrote:Mała ma nawrót odparzeń, rece juz mi opadaja.
Dziewczyny juz brakuje mi pomysłów -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Powiem Ci tak, u mnie codziennie płacz był od 15-22, obowiązkowo! Wczoraj spała mi dobrze, zjadła i spała. Zaczęła popłakiwać jakoś przed 20, znów się wkurzała przy cycku, mama ją trochę przejęła i zasnęła. Odłożyłam ją to się obudziła ale dałam jej cycka i zasnęła, gdzieś tak około 22.
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Czy wasze maluszki te ok miesiąca wodza już oczami na przedmiotem? Nie mogę się doczekać
I glosy. Odwraca głowę za głosem patrzy już na nas świadomie uśmiecha się jak do niej mowimy ja myślałam że to później dlatego wyłam jak szalona jak robiła to kilka pierwszych razy , mąż też się wzruszył jak dostał pierwszy świadomy uśmiech cudowny widok a on się zawstydził haha
Aga2606 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Czyli poprawa jest? U nas wczoraj był plac z przy karmieniach tylko do godziny tak 17 i na razie spokój teraz zjadła i spi zobaczymy bo rano najczęściej gazy jej dokuczały
Kasia, Ty ją cycem też karmisz ? Czy tylko podajesz swoje mleko w butelce ?
I u nas dziś rano było prężenie nóżkami i stękanie, wyszedł tylko jeden bączek z wielkim trudem, także pewnie gazy. Na razie śpi.