Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Kochane za życzenia!! 😍😍❤️❤️😘😘
Co do wzroku i zabawek mMy tak samo.. Czyli cieszę się, wszystko w normie.
Co do gazów to też mamy niestety tak samo.. Rano są najgorsze. Właśnie od jakiś 15 min walczymy
Co do jedzenia łapczywego też tak samo.. Pozycja "na Basie" bardzo pomaga 😁😉😜
Co do krwawienia to też jeszczs brudze.. Zobaczymy 10go mam wizytę.
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
India, mam to samo. To znaczy przy poprzedniku, tak mialam ze namrozilam tego, a Michalek nie chcial tego pic. Sama sprobowalam i jakos mnie zniecheca ze przy mrozeniu zachodzi jakas reakcja chemiczna ktora powoduje ze mleko jest gorzkawe.india wrote:Ja wyszlam z zapasami ze szpitala. Nawet 3 pojemniki juz zuzylam do przemwania chorej pupci. Strasznie mnie odrzuca zapach rozmrozonego mleka. To zniechecilo mnie do robienia dalszych zapasow.
-
Ja mam bodziaki i pajace i w sumie wyrósł z nich jako z pierwszych ubranek, więc rozmiarówka zaniżona.Karollinax26 wrote:Czy któraś z mamusiek zamawiała ubranka z nexta ? Jak to jest z ich rozmiarówką ? Ja mam tylko legginsy więc ciężko mi powiedzieć.
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:India, mam to samo. To znaczy przy poprzedniku, tak mialam ze namrozilam tego, a Michalek nie chcial tego pic. Sama sprobowalam i jakos mnie zniecheca ze przy mrozeniu zachodzi jakas reakcja chemiczna ktora powoduje ze mleko jest gorzkawe.
Teoretycznie nie powinno być zmienionego smaku. Jeśli się zmieni to coś poszło nie tak.
Ja na razie "najstarsze" miałam z trzech dni (w tym jeden dzień w lodówce a potem dwa w torbie przy wózku - zapomniałam wypakować
) i nadal było bez zapachu jak wylewałam.
Ciekawa jestem co będzie po mrożeniu
-
nick nieaktualny
-
Wg mnie są najlepiej trafione przynajmniej dla Filipa. To jedyne pajace 56, które na nim nie wisiały A miał 55cm jak się urodził.Karollinax26 wrote:Czy któraś z mamusiek zamawiała ubranka z nexta ? Jak to jest z ich rozmiarówką ? Ja mam tylko legginsy więc ciężko mi powiedzieć.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
india wrote:Karola a ty chcesz jeszcze ubranka zamówic??
paczki od taty jeszcze nie dotarły?
Dotarły dotarły, czekamy na następną 😁
Tylko ubranek typowo dla noworodka mamy mało, na 56 praktycznie kilka sztuk, a moje dziecko chyba nie rośnie, bo co założę to za duże 😂
Wiewióreczka lubi tę wiadomość

-
Nie. Ostatnio ogladalam program z doradca laktacyjnym ktora mowila ze mrozone mleko traci to co ma w sobie najcenniejsze. Najlepiej jest na biezaco odciągnąć i przechowywać w lodówce 48h.Paula 90 wrote:Zamroziłam pierwszą setkę mleka

Ściągam sobie po 50ml rano. Będzie w razie czego czekało na Ignacego
Mamy KP - robicie zapasy mleka?
Misiabella lubi tę wiadomość