Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny - zostawiam Wam tutaj - informacje na temat rozwoju, podtrzymania i czerpania przyjemności z kp.
Ja zawsze sobie to czytam kiedy mam wątpliwości albo kryzys motywacyjny
https://www.hafija.pl/2011/11/problemy-z-iloscia-pokarmu.htmlMama36, Fasolka77, Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Według apki mój śpi już 2godz 20 min od ostatniego karmienia... Więc chyba nie jest tak źle. Aplikacja liczy od północy więc w nocy 2 karmienia. Teraz będzie trzecie. Ciekawe ile się w ciągu dnia uzbiera.
Co to za apka Mama?Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyZajebiście. Zawsze tak jest że kiedy podejmę decyzję to się dupek naprawia, ale tym razem to już na prawdę koniec. Zaczynam drogę wygubienia pokarmu. Jestem już zmęczona psychicznie fizycznie to ułożyłam ale to kolejne zapalenie mnie złamało psychicznie. Bez jaj spałam 4 godziny bo cycka naprawiam. Jak pomyślę ile zyskam czasu na dodatkowe spacery dodatkowe przytulanie żeby spala na mnie a nie w wózku czy koszu, dodatkowe drzemki w dzień czy nawet książkę to jednak wygrywa egoizm. Dzisiaj Leosia kończy 6 tygodni myślę że mnie kiedyś zrozumie. Ja nie byłam karmiona w ogóle z piersi a kocham moją mamę myślę że tak samo gdyby mnie karmiła swoim mlekiem.
Bardzo się boje tego ropnia a niestety u mnie to igranie z ogniem biorę 3 antybiotyk w ciągu 6 tygodni to nie normalne.Mama36, Fasolka77, Wiewióreczka, B_002, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelka - nie myśl tak! Nie musisz się przed nikim tłumaczyć ze swoich decyzji. Nie robisz Leosi krzywdy. Wręcz przeciwnie - będzie miała szczęśliwą mamę a to ważne dla dziecka
My pospaliśmy super, Ignaś już usypia w wózku w salonie i włączamy GOT !!!Mama36, mysla.nieskalana, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziewczyny dziękuję wam za wsparcie. Zazdroszczę wam bezproblemowych piersi, no ale czasem tak jest akurat mnie się trafiły cycki w budowie chyba najgorsza na rynku...😀
Dziecko czuję wszystkie emocje i potrzebuje mamy najbardziej na świecie.. Mamy spełnionej i uśmiechniętej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 08:06
Lolka30, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelka nie musisz nam się tłumaczyć ani przekonywac, chyba że jeszcze siebie trochę utwierdzasz w tej decyzji 😉. My Cię tu wspieramy, a przynajmniej ja na pewno!😘Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Karmelka - nie myśl tak! Nie musisz się przed nikim tłumaczyć ze swoich decyzji. Nie robisz Leosi krzywdy. Wręcz przeciwnie - będzie miała szczęśliwą mamę a to ważne dla dziecka
My pospaliśmy super, Ignaś już usypia w wózku w salonie i włączamy GOT !!! -
Też używam baby menager bo nie ogarnelanym co kiedy 🙈Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Dziewczyny macie te segregatory noworodków od mamy ginekolog warto to kupić?
Żałuję że czegoś takiego nie miałam przy chlopakach chodźby ze względu na uporządkowanie dokumentów. No i wszystko jest super opisaneFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Karmelka - nie myśl tak! Nie musisz się przed nikim tłumaczyć ze swoich decyzji. Nie robisz Leosi krzywdy. Wręcz przeciwnie - będzie miała szczęśliwą mamę a to ważne dla dziecka
My pospaliśmy super, Ignaś już usypia w wózku w salonie i włączamy GOT !!! -
nick nieaktualny
-
Karmelka, nie znam nikogo kto by tak długo i tak zawzięcie walczył o kp jak ty. Ciągle miałaś pod górkę, ale walczyłaś pomimo bólu i niedogodności. Naprawdę nie masz się czego wstydzić, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobić ❤️ Ja cię podziwiam. Z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że zrobiłaś wszystko co mogłaś, ale nie zawsze jest dane kp. 😊❤️
mysla.nieskalana, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r