Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWspółczuję bardzo. U Nas była przerwa 4,5 godz a teraz dwie.
Mam tą aplikację to liczy.
Je moje dziecię po 10 min.nawet jak odciagam ta pierwsza fazę i się nie krztusi. Na przerwę na odbijanie daje pauzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 04:51
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:za 10 lat
a przeleci to nawet nie bedziesz wiedziec kiedy
Kurde, odciągnąm cycki w salonie, a mały śpi w sypialni razem z M. Niania elektroniczna ciągle odpalona, ciągle coś się tam dzieje, więc chodzę, sprawdzam, a Szymon śpi. Teraz mnie olśniło...Stary chrapie 😂Mama36, Fasolka77, mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Kurde, kiedy będzie czas na kąpiel, makijaż, poczytanie książki lub film? Nigdy?😮
Jak znów mi się przypomni latanie po słońcu Za maluchem to mnie telepie.. No ale matka sama chciała... Nie mogę być krnąbrna
Dlatego trzeba intensywnie zacząć grać w totka żeby mieć sztab niań 😁Wiewióreczka, Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama, masz rację...wakacje już nigdy nie będą jak kiedyś...zamiast romantycznego kameralnego miejsca, hałas i atrakcje dla dzieci. Zamiast relaksu, bieganie za gówniarzem 😂 zamiast układania planu zwiedzania, układanie dnia pod dziecko... Ba, trzeźwym trzeba być!😂
Jest sens jechać na wakacje?😂
Bubek, powodzenia...biedna piętka.DorotaAnna, Bubek, Reniiata, Mama36, Fasolka77, Lolka30, mysla.nieskalana, Syska2202, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Lili, z tymi Espumisanami może być przypadek, bo mają identyczne składy, różni się tylko zawartość symektykonu.
Ja też chcę spaćodciągam pieprzone cycki....jak odciągnę to wyparzanie i zaraz potem karmienie małego...i tak w kółko.
Ja korzystałam z laktatora w szpitalu i byłam załamana tym ciągłym wyparzaniem, odciąganie etc... współczuję.... chyba nie dałabym radyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 07:06
Fasolka77
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Mama, masz rację...wakacje już nigdy nie będą jak kiedyś...zamiast romantycznego kameralnego miejsca, hałas i atrakcje dla dzieci. Zamiast relaksu, bieganie za gówniarzem 😂 zamiast układania planu zwiedzania, układanie dnia pod dziecko... Ba, trzeźwym trzeba być!😂
Jest sens jechać na wakacje?😂
Bubek, powodzenia...biedna piętka.
Az się wzruszyłam...Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość