Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja absolutnie wiem, że mm to mleko I pokarm jak każdy. Ja nigdy nie uważałam inaczej a wręcz nie wierzyłam że będę miała mleko i że obejdzie się bez modyfika. Ból jest taki że tego mleka jest dużo i takie ladniutkie tłuściutkie ale boje się o swoje zdrowie też i Lolka ma rację ja przekonuje jeszcze siebie, mąż mój tak jak Doroty już sam nade mną się trzęsie żebym to zakończyła, dzisiaj co trochę SMS czy nie mam gorączki bo jestem z dzieckiem sama jakbym jeszcze miała gorączkę tak jak 4 tygodnie temu 40 stopni to ledwo żyłam. Wczoraj już stan podgorączkowy byl. A dzisiaj niewyspanie takie że masakra dziecko jeszcze nie umyte ja znowu przy cyckach a położna ma przyjść ...
-
Karmelllka90 wrote:Zajebiście. Zawsze tak jest że kiedy podejmę decyzję to się dupek naprawia, ale tym razem to już na prawdę koniec. Zaczynam drogę wygubienia pokarmu. Jestem już zmęczona psychicznie fizycznie to ułożyłam ale to kolejne zapalenie mnie złamało psychicznie. Bez jaj spałam 4 godziny bo cycka naprawiam. Jak pomyślę ile zyskam czasu na dodatkowe spacery dodatkowe przytulanie żeby spala na mnie a nie w wózku czy koszu, dodatkowe drzemki w dzień czy nawet książkę to jednak wygrywa egoizm. Dzisiaj Leosia kończy 6 tygodni myślę że mnie kiedyś zrozumie. Ja nie byłam karmiona w ogóle z piersi a kocham moją mamę myślę że tak samo gdyby mnie karmiła swoim mlekiem.
Bardzo się boje tego ropnia a niestety u mnie to igranie z ogniem biorę 3 antybiotyk w ciągu 6 tygodni to nie normalne.
Karmellka na pewno podjęłaś słuszną decyzję!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Karmelka - nie myśl tak! Nie musisz się przed nikim tłumaczyć ze swoich decyzji. Nie robisz Leosi krzywdy. Wręcz przeciwnie - będzie miała szczęśliwą mamę a to ważne dla dziecka
My pospaliśmy super, Ignaś już usypia w wózku w salonie i włączamy GOT !!!
Ja obejrzę dopiero wieczorkiem jak mąż z pracy wróci bo mnie powiesi że obejrzałam bez niegoMama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyReniiata wrote:Karmelka, nie znam nikogo kto by tak długo i tak zawzięcie walczył o kp jak ty. Ciągle miałaś pod górkę, ale walczyłaś pomimo bólu i niedogodności. Naprawdę nie masz się czego wstydzić, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobić ❤️ Ja cię podziwiam. Z czystym sumieniem możesz powiedzieć, że zrobiłaś wszystko co mogłaś, ale nie zawsze jest dane kp. 😊❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja obejrzę dopiero wieczorkiem jak mąż z pracy wróci bo mnie powiesi że obejrzałam bez niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 09:30
Paula 90, DorotaAnna, Kiwona, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż wziął tyle urlopu ile mu dali i obejrzymy wszystkie odcinki GOT razem w trakcie jego urlopu jeszcze w poniedziałkowe poranki 😜 jeszcze trzy tygodnie i dwa odcinki.
ObejrzeliśmyAle nie powiem nic skoro czekacie. Mój Kleszcz się budzi chyba. Zaraz po karmieniu chcemy wyjść na dwór. Słoneczko świeci u nas wreszcie ☀️
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka ja też polecam segregator pediatryczny od mamyginekolog.
Tunia miałam Ci wczoraj pisać że ja też jem wszystko nawet ostre przyprawy. Może w trochę mniejszej ilości bo aromaty i smaki podobno przechodzą do mleka 😉.Fasolka77, Tunia76, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula 90 wrote:Karmelka - nie myśl tak! Nie musisz się przed nikim tłumaczyć ze swoich decyzji. Nie robisz Leosi krzywdy. Wręcz przeciwnie - będzie miała szczęśliwą mamę a to ważne dla dziecka
My pospaliśmy super, Ignaś już usypia w wózku w salonie i włączamy GOT !!!
Kuźwa a Bunio od 7 nie śpi..Fasolka77
-
Paula noc nie mów:D mama nie ja poczekam też bym go zabiła jakby obejrzał beze mnie
Była położna mały wazy 3260!! Super bo przytył, ale teraz mówi ze za dużo przytyl... no tak złe tak nie dobrze. Przytył 400 g w ciągu tyg. No ja wiem ze dużo... przestane go wybudzać w nocy na żarełko po prostu i zobaczymy za tydzień. Bo w dzień to nie wiem jak wytłumaczyć mu ze nie dostanie żarcia bo za dużo tyje 😂Lolka30, Paula 90, Fasolka77, martusiawp, Mama36, Kasiulka90, Misiabella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Misiabella wrote:Tysia, mial ostatnio 8 z krwi łokciowej, czuli cos spadlo, ale jest nadal żółty i senny. Polozna powiedziala ze przez konflikt serologiczny ta zoltaczka go troche dluzej pomeczy, jest co prawda fizjologiczna, ale moze nawet ze dwa miesiace podobno.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kuźwa a Bunio od 7 nie śpi..
Fasolka a może on nie dojada że Ci tak długo nie śpi? Włączałaś mi szumisia albo coś co szumi? Mój mały np na rękach rzadko zasypia, jemu się najlepiej zasypia jak się go położy i zostawi w spokoju. Raz miałam tylko taka sytuacje ze był tak zmęczony i tak mu się chciało spać ze z tego wszystkiego nie mógł zasnąć... może Bunio tez już po prostu jest tak rozstrojony ze nie może zasnac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 10:11
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Lolka30 wrote:Też używam baby menager bo nie ogarnelanym co kiedy 🙈
Ściągnęłam ale chyba nie skorzystam bo musiałabym co chwilę klikac....cyc, trzy minuty snu, cyc i tak w kółko.... Co kurwa robię nie tak????? Tylko na cycu jest spokój....odkładam...pobudka, ryk...tracę cierpliwość...
Przynajmniej jedną pozytywna wiadomość....ginka mnie przyjmie dziś o 20Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 10:54
Fasolka77
-
DorotaAnna nasz też za dużo przytyl, 340g przez tydzień. Zobaczymy co powie położna. Już parę dni temu sobie postanowiłam że nie będę go wybudzac w nocy ale jak śpi 5h to już go budzę bo zaraz mi się wydaje że za długo 🙈.
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:Ściągnęłam ale chyba nie skorzystam bo musiałabym co chwilę klikac....cyc, trzy minuty snu, cyc i tak w kółko.... Co kurwa robię nie tak????? Tylko na cycu jest spokój....odkładam...pobudka, ryk...tracę cierpliwość...
Przynajmniej jedną pozytywna wiadomość....Tunia mnie przyjmie dziś o 20
Ja mialam tragiczna noc podobna do Twojej...rano wyciagnelam z nosa malego 2cm zielona koze.....nie to dziecko jak odczarowane...lezy i opowiada....w nocy godzine pil 15 minut sie darl 15 min. spal na mnie i 15 w lozku...i tak cala noc.....
podobno katar u mezczyzn to najgorsza chorobamoj ma katar od urodzenia juz 5 tydzien
Fasolka77, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Czekam na położna i sie spoznia. Jestem ciekawa ile maly waży.
Nasza noc super. Jak zasnal od 21 tak karmienie o 2 i 7 pozniej po 8 dojadl i spi caly czas w swoim lozeczku.
Znalazlam sposob na odbijanie go i skonczylo sie ulewanie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5ba949ccdd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 10:41
Lolka30, Tunia76, india, martusiawp, B_002, Wiewióreczka, Mama36, Kiwona, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Stresant mi się wydaje że Franus nie ma kataru tylko jak ulewa to mu pokarm idzie do nosa i tam zalega.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień