Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Estrella Ty pisałaś o tym że mała się „zatkała” małżowi prawda? To właśnie dzisiaj oo karmieniu z godzinkę miałam podobna sytuacje- mały tak się nadymał myślałam że robi kupę a jemu wyleciało trochę piany i taki dziwny dźwięk wydawał. Serio jakby się zatkał i dlatego od razu pytam o tą wodę. I w ogóle kiedy ja podawać ?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi... czekacie z seksem do tej pierwszej wizyty połogowej u gin po 6 tyg? 😁
Karmelaaaa pokaz co tam na shoppingu wyrwalas
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy wasze maluszki spia z ofertą buzia??
czasem tak
Fasolka77 wrote:jutro w Pytaniu na Śniadanie o noszeniu dzieci w chustach
ja mam materialowa jeszcze po straszej, jak wczoraj zawinelam mloda to nie wiedzialam czy wypadnie czy nie wypadniejak ta oferma
Wiewióreczka wrote:Dziewczynki, macie do polecenia jakieś mądre, rozwijające zabawki? Zauważyłam, że Szymon się już nudzinic wcześniej nie kupowałam, bo nie chciałam go przestymulować, ale chyba czas najwyższy!
my narazie mamy ta matę i chyba starczy...
a moja dzis znow tak ladnie spalaod 22 do 4:30 ! Boze jak cudownie
pytanko
kupujecie, a moze juz macie jakies bujaczki? moja sie wkurza jak nie widzi mnie wiec wiem ze zakupie na pewno kiedys. Poki co w gondolce ja po domu woze zeby moc cos zrobic.
od kiedy mozna te lezaczki?
-
Fasolka77 wrote:W sumie jaka jest różnica między ulewaniem a wymiotowaniem?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Bubek wrote:my narazie mamy ta matę i chyba starczy...
a moja dzis znow tak ladnie spalaod 22 do 4:30 ! Boze jak cudownie
pytanko
kupujecie, a moze juz macie jakies bujaczki? moja sie wkurza jak nie widzi mnie wiec wiem ze zakupie na pewno kiedys. Poki co w gondolce ja po domu woze zeby moc cos zrobic.
od kiedy mozna te lezaczki?Bubek lubi tę wiadomość
-
Ja mam leżaczek bujaczek dostaliśmy po znajomych nawet z desperacji próbowałam go w zoraj tam włożyć na chwile chociaż ale jest po prostu za mały... głowa mu lata bo nie dosięga do tej poduszeczki 😂👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Dzisiaj spałam duzo w dzień więc spać mi się nie chce...mąż śpi ja pół leżąco mała śpi sobie na mnie o 00:00 będę odciągać cycorki to się poprzytulamy. Później mala zje i pobudka o 5:00, na 9;00 mamy być już w Katowicach ... Jestem ciekawa bardzo tej akupunktury ciekawe czy to boli czy przyjemne...
Karmellka a z jakiego powodu masz akupunkture?Fasolka77
-
Wczoraj Michałek poszedł do przedszkola. To bylo naprawde duze ułatwienie dla mnie. Wieczorem dostalismy maila, ze w przedszkolu odnotowano przypadek mononukleozy i cytomegalii. Czy mononukleoza jest niebezpieczna dla niemowlat? Moj to jeszcze noworodek...W necie znalazlam ze najgorzej sie ja przechodzi po 4-5 roku zycia.
-
MamaAga85 wrote:Ja Was tylko Kochane nadrobiłam,na więcej brak sił😉
W końcu odwiedziła Nas koleżanka,która woziła mnie w ciąży niekiedy do lekarza, wiozła do porodu i odbierała ze szpitala.
Fakt,że była niezbyt długo ale zawsze coś😉
Zdarza się Małemu, ze strasznie płacze aż się zanosi...
Robi się buraczkowy na buzi...a mi aż serce pęka...
Wydaje mi się ze to od brzuszka...Mimo, że jest Sab Simplex prawie przy kazdym karmieniu...
Od czasu jak podaje dodatkowo wodę to i kup mamy więcej😉
Aaaa...ODEBRALIŚMY AKT URODZENIA❤
Kiwona ja od 3 doby nie krwawilam wcale a po tygodniu coś zaczęło się pokazywać i jest do dziś...
My.dzis dwa razy na spacerku bo taka pogoda piękna była i w końcu lżej ubrani😉i cienki kocyk wjechal😉
P.s.juz nie pamiętam dokładnie...czy ta wiotka skóra-brzuch i uda mam konkretnie na myśli to się jeszcze wchłonie cokolwiek czy juz tylko ćwiczenia mogą to poprawić?🤔
mamaAga mi też lekarz mówił żeby przepajać młodego wodą ale właśnie odkąd zaczęłam to zaczął być taki jakiś marudny więc nie wiem może mu ta woda nie służyła odstawiliśmy i jest lepiejFasolka77
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:A ja się chyba zdecyduje na te polecane przez Paulę Marsupi. Może się jej to spodoba ? Paula, jak jest z Ignacym ? Lubi w nim siedzieć ?
Boli mnie cycek. Wczoraj juz czułam dyskomfort. Ale wiem od czego... Mam taki stanik, niby elastyczny i bez fiszbin, ale jednak wydawał sie za mały. I wczoraj go nosiłam a Igs usnął mi na cyckach i wtedy zaczęło boleć. Chyba coś docisnął.
Właśnie ściągnęłam troche mleka i przykładam mrożonkę. Plus wczoraj rano wypiłam femaltiker. Poprzednim razem nawet wiecej mleka nie miałam. Wiec popełniłam wszystkie głupie błedy. Dzisiaj kupię kapustę. Będę śmierdzieć zgnilizną
I to znowu lewy, ale tym razem tak jakby pod cyckiem boli. -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Estrella Ty pisałaś o tym że mała się „zatkała” małżowi prawda? To właśnie dzisiaj oo karmieniu z godzinkę miałam podobna sytuacje- mały tak się nadymał myślałam że robi kupę a jemu wyleciało trochę piany i taki dziwny dźwięk wydawał. Serio jakby się zatkał i dlatego od razu pytam o tą wodę. I w ogóle kiedy ja podawać ?
Tak, to u nas była bardzo podobna sytuacja... Trochę się wtedy wystraszylam ale skoro u Ciebie było podobnie to może to nic dziwnego... W poniedzialek mam wizytę u pediatry więc podpytam. -
Karollinax26 wrote:Fasolka ale Ty nie karmisz mm, więc po co ta woda ? Położna mi mówiła, że jeśli będę cały czas KP, to do 6 miesiąca absolutnie niczym nie dopajać. Cycek to jedzenie i picie. Nic mu więcej nie potrzeba 😊
Dokładnie i ja dopoki karmiłam mieszanie też nikt nie mówił o wodzie. Ale jak tylko moja mama usłyszała ze cały dzień jadł tylko mm bez mojego mleka to od razu mówiła o wodzie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
estrella wrote:Tak, to u nas była bardzo podobna sytuacja... Trochę się wtedy wystraszylam ale skoro u Ciebie było podobnie to może to nic dziwnego... W poniedzialek mam wizytę u pediatry więc podpytam.
Wlałam mu 20 ml wypił prawie wszystko chlał jak głupi i od razu zasnął a tak to już z pół godziny się obudził i nie mógł zasnąć spowrotem. I nie wydaje tych dźwięków jakby był zatkany xd wiec to chyba o wodę chodziestrella, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Bunio się już ładnie rozgląda... Czy 3 tygodnie to już czas na matę?
Ja będę właśnie zamawiać na AllegroFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️