Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStresant kochsna jak to gromkowiec to nie wyciskaj bo rozniesiesz.. Ale też przy okazji sprawdzisz.gronkowiec jak atakuje skórę i już wycisnelas coś niechcący to się nie leczy. Będzie tworzyl się strupek ale nie schodził a pod spodem nie ebdxie się leczyć. Jak zedrzesz to będzie strupek się robił większy i większy. Jak tak się dzieje możesz faktycznie podejrzewać i trzeba zrobić badanie i antybiotyk
nie paniki tylko 😘
Tunia no pitolenie na potęgę... Jesteś mega matka! Ale jeżeli źle się czujesz to czmychaj do psychologa. Koniecznie! W ogóle rozmowa z obcym jest najlepsza czasem, a jak to do tego lekarz... To hoho!!
Mój codziennie zasypia wczesniej.. Wczoraj 22..dzis 21:30..spi dalej jeszcze.. Ale dziś nie spał dużo.. Byliśmy też na drugim. Spacerze to się dotlenil fajnie. -
Karmelllka90 wrote:Fasolka serio .?? Wiesz że ostatnio w Lidlu kupowałam mężowi piwa (bezalkoholowe) i kasjerka kazała wyciągnąć dowód... Byłam w szoku. Ale sąsiadka tez mi powiedziała że zmieniłam się po porodzie .... WTF
Akupunktura nie boli, czułam tylko igłę na środstopiu najbliżej palcy pozostałych w ogóle. Leżałam z nimi 30 min i czułam prądy drgania i jakby wiercenie oraz napływy gorąca. A przy uciskach czułam napływającą krew a różne części ciała ... Byłam w szoku i jadę 7 czerwca na drugi seans
Seriorzadko wrzucalas swoje fotki więc nie mam porównania jak bardzo się zmieniłas ale na tym zdjęciu z dziś to normalnie nawet nie jak nastolatka
Fajnie, że się zabieg podobałFasolka77
-
nick nieaktualnyA ja leżę i się zastanawiam czy budzić Igiego. Jadł o 18:30. Potem mieliśmy płacz i płacz i płacz. Usnął tuz przed 21. W międzyczasie nie jadł. I śpi dalej. To już 6,5h.
Tak się wymęczył biedny tym płaczem że śpi. Ale czy to nie za długo? No patrzę na Niego jak słodko śpi wtulony we mnie i szkoda budzić. Z drugiej strony powinien zjeść. -
Kiwona, współczuję bardzo tych zapowietrzań. Osiwieć można jak dziecko długo nie oddycha 😢 My gościliśmy parę z półtorarocznym synkiem i wszystko szło świetnie, do czasu kiedy spadł z krzesła czołem wprost na drewniany stolik. Widziałam ten moment, ale to były milisekundy. Młody się tak zawiesił w płaczu, że mama spanikowała. Jej krzyk mi rozdarł serce. Ponoć często mają takie akcje i 2 razy dzieciak aż się siny zrobił 😰
-
Mama36 wrote:Stresant kochsna jak to gromkowiec to nie wyciskaj bo rozniesiesz.. Ale też przy okazji sprawdzisz.gronkowiec jak atakuje skórę i już wycisnelas coś niechcący to się nie leczy. Będzie tworzyl się strupek ale nie schodził a pod spodem nie ebdxie się leczyć. Jak zedrzesz to będzie strupek się robił większy i większy. Jak tak się dzieje możesz faktycznie podejrzewać i trzeba zrobić badanie i antybiotyk
nie paniki tylko 😘
Tunia no pitolenie na potęgę... Jesteś mega matka! Ale jeżeli źle się czujesz to czmychaj do psychologa. Koniecznie! W ogóle rozmowa z obcym jest najlepsza czasem, a jak to do tego lekarz... To hoho!!
Mój codziennie zasypia wczesniej.. Wczoraj 22..dzis 21:30..spi dalej jeszcze.. Ale dziś nie spał dużo.. Byliśmy też na drugim. Spacerze to się dotlenil fajnie.
Tunia co ty gadasz....zaraz przestan tak myslec nie wolno dziecko to czuje....ja jestem bezsilna jak patrze na kropkowata skore Franka...martwie sie 100 x wiecej niz przy starszakach trzese sie nad nim i co 5min. Sprawdzam czy zeszlo....tez to moze moja wina bo jem te czekolade a moze to alergia... -
Z cyklu - przemyślenia nocne Kasi 😁
Część z Was jest już po połogu i po wizytach lekarskich. U mnie zleciała połowa szybciej niż myślałam. W ogóle przecież przed chwilą jarałam się z pierwszego widoku serduszka na usg ❤
Ciekawa jestem, która pierwsza da nam znać, że jest w kolejnej ciąży 😍😍😍 Pierwsza chętna Karmelka zapewne 😄 A może Espoir? 😁😁Karmelllka90, Fasolka77, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Kasiulek wiesz ze ja tez ostatnio myslalam o ciazy
wystarczylo pare tygodni zebym zapomniala o tym ze o maly wlos bylabym na drugim swiecie....a ten bol i strach...nie pamietam
znow chcialabym czuc kopniaczki to jest jak narkotyk
Sasiadka ma 3 dzieci teraz w ciazy jest i beda blizniakitaka niespodziewajka
Daffi, Kasiulka90, Fasolka77, estrella, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Menka a Ty w ogóle 4700 naturalnie chcesz rodzic??
Ja bym się nie zdecydowala.. Jesli u Ciebie waga tyle wskazuje to masz lepiej u mnie ciagle byla zanizona. I o ile core 4150 urodzilam bez problemow tak z Fifim byla masakra a tylko 350g wiecej wazyl.
U nas karmienie o 1 i 5. Cud dziecko mialam wczoraj w dzien w nocy i dzis w nocy. -
nick nieaktualnyStresant wiesz co mnie tam zdjęcia takich rzeczy nie ruszają ale nawet jak ja ktira zna gronkowca jak własną kieszeń nie powiem ci ze to to na 100% to trzeba do ok ekarza wymaz zrobić. Zasada jest taka że na skórze gronkowiec się nie leczy. Więc jak one robią się wklesle i dalej babraja to jest szansa że to to. Gronkowca ma się w sobie i atakuje hak jest osłabiony organizm więc po porodzie jak najbardziej m mnie np po 2 porodzie zaatakował łupież jakistam. Na całym ciele miałam placki. I sama wtedy lekarka mi powiedziała że po porodzie organizm to łatwy cel. Umów się do lekarza
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Menka a Ty w ogóle 4700 naturalnie chcesz rodzic??
Ja bym się nie zdecydowala.. Jesli u Ciebie waga tyle wskazuje to masz lepiej u mnie ciagle byla zanizona. I o ile core 4150 urodzilam bez problemow tak z Fifim byla masakra a tylko 350g wiecej wazyl.
U nas karmienie o 1 i 5. Cud dziecko mialam wczoraj w dzien w nocy i dzis w nocy.stresant, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
dzieki mama w poniedzialek dzwonie do dermatologa mam nadzieje ze nie trzebs miesisc czekac.
wczoraj bylam u szwagierki kwietniowki chlopaki waza tyle samo chociaz jej 3 tyg. mlodszy....moj bardziej kumaty byl wiecej sie patrzyl..ogolnie wizyta go rozwalila 3godz.tam nie spal...a w do 22 nie potrafil zaslac -
nick nieaktualnystresant wrote:dzieki mama w poniedzialek dzwonie do dermatologa mam nadzieje ze nie trzebs miesisc czekac.
wczoraj bylam u szwagierki kwietniowki chlopaki waza tyle samo chociaz jej 3 tyg. mlodszy....moj bardziej kumaty byl wiecej sie patrzyl..ogolnie wizyta go rozwalila 3godz.tam nie spal...a w do 22 nie potrafil zaslac -
nick nieaktualny