Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Pamiętacie jak pisałam że wychodzę na spacer nawet jak pada w ramach hartowania... Dzisiaj to chyba mogłabym od razu połączyć to z nauką pływania dla Krysta.. Albo zamiast wózka płynąć amfibia... Tragedia U Nas!! Leje i leje
A u nas słoneczko i 22 stopnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 12:59
DorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Też mi się wydaje, że nie dam rady sama urodzić jeśli rzeczywiście waży 4700g ale przynajmniej spróbuję, najwyżej skończy się cc. Ponoć to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki, więc teraz sprawdziłam w karcie ciąży i z ostatniego pomiaru wynosił 36 cm. Nie pamiętam ile miała pierwsza córka..
Dziewczyny, które rodziły sn jak to u Was wyglądało? -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:oj kawał drogi ode mnie pewnie byśmy jechali z 10 godzin jak to logistycznie ogarniacie taką podróż z maluszkiem
damy radę
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
india wrote:No i szlag trafił zmywarke 😭😭😭
Współczuje... ja teraz to już nie wiem jakbyśmy sobie poradzili bez zmywarki... łatwo się człowiek do wygody przyzwyczaja
Kurde dziewczyny ja ciagle w piżamie... młody zasnął może ufa mi się go w końcu odłożyć i się ubrać👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
matko, oszalałabym tyle w piżamie
ja o 8 już jestem po kąpieli, włosy wysuszone, pomalowana i jedząca śniadanie
do 10 mam ogarnięty obiad zazwyczaj i chałupę, inaczej "męczę się psychicznie"
no, ale Męża mam pod ręką, to dlatego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 13:40
india, martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyMy już o 11 poszliśmy na spacer na lody potem odpoczywaliśmy na leżakach w parku
[url=https://naforum.
Wróciliśmy na karmienie ale mała śpi, więc korzystamy i siedzimy na ogródku. Ale pogoda już nam.zaczyna upadać oooo nawet zagrzmiało terazWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 19:12
Lolka30, Misiabella, Fasolka77, Mama36, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:U mnie drugi miał 36 główkę i właśnie nie dało rady i mówili że przez duża główkę.
Mama36 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Bubek wrote:a o czym mowicie?
moja malutka urodzila sie z cytomegalia... nie mozna szczepic? dobrze zrozumialam? -
Miałam dziś ciężka noc A mąż był w pracy, więc jak o 11 Filipa końcu zasnął to my poszliśmy spać też. Czujemy się gorzej niż jakbyśmy nie spali wcale teraz. Zapomniałam już że tak właśnie było po nockach w pracy. A Filip ciągle śpi.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyAż sprawdziłam. Ignas mial główkę 35cm, klatkę piersiową 34. Wygląda na to że to dużo. Dlatego mnie tak mocno nacieli.
Espoir - o 8 to my jeszcze spaliśmy 😁 o 9:15 młody sie przebudził, zanim nakarmilam i przebrałam to była 10. My po domu chodzimy skąpo odziani więc w sumie jestem już w stroju "dziennym" czyli obecnie stanik i majtki ze względu na wkładki u góry i na dole.
A w ogóle dziewczyny - nie kupujcie wkładek Johnson docyckowych. Przecieka to gówno na potęgę. Na razie najlepsze miałam z canpolu i z Lovi.Menka888 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Chodzilo mi o cytomegalie nabyta, ktora trafia sie niespodziwanie i wywoluje infekcję.
-
Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to ja nie polecam akuku, odklejaja się i robią faldy w staniku. Spróbuję tych co polecasz Paula.
Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Ja wkladki uzywam z avent. Ale ostatnio po w nocy wlozylam je odwrotnie klejem do cycka i rano zdziwiona bylam ze mialam jakąś dziwna przezroczysta zaklejona brodawke.. Jak to dotknęłam by zdjac to odcchodzilo jak sylikon haha i potem sie zorientowalam ze ja nie w ta strone zalozylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:39
Lolka30, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ja wkladki uzywam z avent. Ale ostatnio po w nocy wlozylam je odwrotnie klejem do cycka i rano zdziwiona bylam ze mialam jakąś dziwna przezroczysta zaklejona brodawke.. Jak to dotknęłam by zdjac to odcchodzilo jak sylikon haha i potem sie zorientowalam ze ja nie w ta strone zalozylam.
A ja nie potrzebuje wkładekstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
My też po 2 godzinnym spacerze, było bardzo ciepło a teraz pogoda zaczyna się już psuć. Marcelinę nakarmiłam na ławce i się tak posrała, że wyszło bokiem. Już jesteśmy w domu, Marcelina czyściutka, przebrana. Spacer się jej chyba podobał, prawie cały czas spała na rączkach.
Lolka30, Menka888, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to ja nie polecam akuku, odklejaja się i robią faldy w staniku. Spróbuję tych co polecasz Paula.
Wyprobowalam sporo i dla mnie są nie do pobicia Lansinoh. Już ich nie zmienię na żadne inne!Misiabella, Karmelllka90 lubią tę wiadomość