Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Jakby tak bylo powinnaś mieć ciążę rozwiązane natychmiast. Zielone wody to oddana smolka przez dziecko przecież to jest niebezpieczne dla życia dziecka. Może coś źle zrozumiałaś.
Misiabella lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, które nie daje mi spokoju...
Czy lekarz podczas badania USG może stwierdzic czy wody sa zielone?
Menka podczas USG nie ale podczas badania ginekologicznego tak...wkładają coś jak metalowy wziernik i światełkiem świeca...Fasolka77
-
Menka myslałam dzis o Tobie.
Jak samopoczucie?
Wlasnie doczytalam, ze mssz podejrzenie zielonych wod. Z rego co sue orientuje to dosc powazna sprawa i intereencja lekarza powinna byc szybka. Zawsze to większe ryzyko
Syska u mnie chyba podobnie działa fotel bujanytroche sie z mała pokolysze i też odlot 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 01:11
Menka888 lubi tę wiadomość
-
A ja trochę jestem zawiedziona łózeczkiem lionello. Jak sie opusci jeden bok, by zrobic dostawkę, płaszczyzna łozeczka wszerz jest pochylona lekko na jedna strone, na ta do ktorej sie dostawia. A to dlatego, ze jak sie odkreci ten górny pałąk, to ten material utrzymujacy calosc na górze opada w dol, a z wlozonym pałakiem jest na jednym poziomie z reszta i wtedy nie ma tego problemu.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżeli chodzi o GoT to podzielam zdanie Kiwony. Dooobryyy odcinek. Oj bardzo! Wróciłam dobra GOT.. Czyli jest to czego nikt się nie spodziewał i wzbudza kontrowersje. Ciekawe czy moja teoria z Aria się sprawdzi czy to będzie też zbyt oczywiste
Menka jeżeli miałabyś zielone wody powinna być natychmiast cc... Troche nie rozumiem o co u Ciebie chodzi lekarzom.Paula 90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Czekam na odbicie po jedzeniu🙄🙄🙄🤣🤣🤣
-
Misiabella, kurde, to lipa! I co, dziecko ma bokiem leżeć?! Może napisz do producenta i wyjaśnij problem?
Ja przed porodem też się zdziwiłam, że coś jest nie tak, że lekko pochyłe, ale zauważyłam, że po bokach jest dodatkowy materiał, który powinno się włożyć w stelaż. Mąż tego nie zauważył przy rozkładaniu. A to bardzo istotna część, bo stabilizuje całe łóżeczko. My mamy chicco next to me i ten jeden dłuższy bok mamy cały czas otwarty, więc Klemek śpi praktycznie z nami 🙂Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:A ja trochę jestem zawiedziona łózeczkiem lionello. Jak sie opusci jeden bok, by zrobic dostawkę, płaszczyzna łozeczka wszerz jest pochylona lekko na jedna strone, na ta do ktorej sie dostawia. A to dlatego, ze jak sie odkreci ten górny pałąk, to ten material utrzymujacy calosc na górze opada w dol, a z wlozonym pałakiem jest na jednym poziomie z reszta i wtedy nie ma tego problemu.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Jeżeli chodzi o GoT to podzielam zdanie Kiwony. Dooobryyy odcinek. Oj bardzo! Wróciłam dobra GOT.. Czyli jest to czego nikt się nie spodziewał i wzbudza kontrowersje. Ciekawe czy moja teoria z Aria się sprawdzi czy to będzie też zbyt oczywiste
Menka jeżeli miałabyś zielone wody powinna być natychmiast cc... Troche nie rozumiem o co u Ciebie chodzi lekarzom.B_002 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Jeżeli chodzi o GoT to podzielam zdanie Kiwony. Dooobryyy odcinek. Oj bardzo! Wróciłam dobra GOT.. Czyli jest to czego nikt się nie spodziewał i wzbudza kontrowersje. Ciekawe czy moja teoria z Aria się sprawdzi czy to będzie też zbyt oczywiste
Menka jeżeli miałabyś zielone wody powinna być natychmiast cc... Troche nie rozumiem o co u Ciebie chodzi lekarzom.
Jaką masz teorie co do Arii? Ja uważam że ona zabije DaenerysB_002, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Na prawdę się tego nie spodziewalas?chyba tylko ja jestem zbyt wymagająca. Dla mnie aria zabije " królowa"
Mój mąż też cały czas mówił że jej odbije i wszystkich pozabija, ja cały czas w nią wierzyłam xdPaula 90, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Jaką masz teorie co do Arii? Ja uważam że ona zabije Daenerys
Zobaczymy
Wiecie chcialabym żeby było zaskoczenie jak w starej GOT.. Np Aria chcąc zabić królowa zabija niechcący Johna bo ten jest pajacem i chce być słownym bo przysiadl Dence i ja broni. No i królem musi zostać Kowal... No żeby było coś wow! A nie to co myślimy wszystkie.
Tak czy siak smutne że 8 lat mojego życia w jakiś sposób się skończy. Kocham ten serial i od początku jak wariatka oglądałam. I będzie koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 05:36
Kiwona, DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka, tylko to kwestia ze kazde lozeczko lionello raczejj tak ma, taki produkt do konca nieprzemyslany. Przechył jest niewielki, ledwo dostrzegalny, ale widze ze sprawia pewien dyskomfort. Maly woli lezec z glowa tylem do dostawki, a przeciez chodzilo o cos odwrotnego
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ktoras z Was podaje espunisam 100. Chyba Wiewióreczka???
Jak aplikować?
Bo ja 40tke to daje 7kropli 3 razy a o setkę się pyta koleżanka
Przed skończonym miesiącem dawaliśmy 5 kropel do kazdego karmienia.Mama36 lubi tę wiadomość