Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Fasolka jak tam Bunio? Spi?
od 19 przejął go tata... płakał... trochę udawał, że śpi.. chcemy go wykąpać a ten śpi... nie wiem czy go wybudzić i kąpać czy pokarmić czy kłaść do łóżeczka... sama chętnie bym się położyła...
dziś na obiad zjedliśmy parówki....Fasolka77
-
Wiecie co.. Nie mam pomyslu na karmienie zmieniamy pozycje itp nie idzie nam to za cholere.
Maly placze sie wscieka.. Jadl dzis efektywnie 10min ale widze ze jeszcze glodny ale zasypia podczas.. Jak go wgbudze zaczyna sie nerwowka..
Odciagnelam teraz po karmieniu 60ml i dalam mu z butelki. Zjadl bez zadnego grymasu i kombinowania. Szczesliwe dziecko.
Przy karmieniu też robi kupke zawsze i sprawia mu bol.. Prezy sie wygina i dopiero jak pojda pierdy i kupa łagodnieje.. Ale z karmieniem dalej problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 21:03
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj mały kryzys. Od 16 jadł co 2 godziny. I zabrakło mi mleka. Leciały kropelki tylko i strasznie płakał. Właśnie dałam mu swoje odmrożone (nie śmierdziało
) i wypił 60ml. Poodciągałam jeszcze laktatorem (ściągnęłam 40ml).
Czytałam że w 5 tygodniu jest kryzys laktacyjny. Więc chyba się zaczęło. -
Menka888 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, które nie daje mi spokoju...
Czy lekarz podczas badania USG może stwierdzic czy wody sa zielone?
Chyba raczej nie ma takiej możliwości 🤔Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, które nie daje mi spokoju...
Czy lekarz podczas badania USG może stwierdzic czy wody sa zielone? -
Laski, mi też w przychodni mówią że jest problem z 5w1 z dostępnością. My weźmiemy w końcu chyba 6w1 ale waham się, czy brać rota wirusy za jednym razem z 6w1 i pneumokokami (bierzemy prevenar), czy zrobić tydzień lub dwa odstępu.
GoT obejrzana. Dobry odcinek. Doooobry 😎
Tyle miałam pisać, ale młody zaraz wstanie jeść a ja muszę się wykąpać jeszcze. Padam, bo jest dzisiaj nieodkladalny i do tego to ulewanie i rozwalone pory karmienia przez to... Bo jak porządnie uleje to do godziny znów chce zjeść ale już nie zje pełnej butli no i potem znów szybciej się upomina a w międzyczasie na rączkach... A tu starszak chce uwagi trochę, tu obiad a tu pomyśleć o zakupach, tu koty... Nie ma lekko, kurde.
Lusterko mamy do auta, ale jeszcze nie zamontowalismy, brak czasu heh. Sama jeszcze z Kazikiem nie jeździłam.
Viburcol podawałam starszemu, ale chyba nie pomagał z tego, co pamiętam.
Lece się kąpać, dobrej nocy kochane moje 😘Paula 90, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Menka888 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, które nie daje mi spokoju...
Czy lekarz podczas badania USG może stwierdzic czy wody sa zielone? -
Dziewczyny co do problemów ze spaniem malucha - ja też mam z tym problem. Ale po części ki się udało to rozwiązać . Wiecie co ? W domu mam wiszący hamak w pokoju u małej - ostatnio po karmieniu ja tam wzięłam przytuliłam i zaczęłam się bujać - młoda odlot totalny nawet jak ja przekładaliśmy do łóżka to się nie zorientowała 😊 także szczerze polecam 😊
-
To nie wiem jakim cudem dziś mój lekarz stwierdził, że wody sa zielone po badaniu usg, mówił coś o mętnosci...
Dopiero po powrocie do domu zaczęłam się nad tym głowic i martwić...
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:To nie wiem jakim cudem dziś mój lekarz stwierdził, że wody sa zielone po badaniu usg, mówił coś o mętnosci...
Dopiero po powrocie do domu zaczęłam się nad tym głowic i martwić...Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny