Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Karmellkaerka czy ty masz jakieś lusterko do obserwacji dziecka bo rozumiem że Leosia jeździ na tylnym siedzeniu ja kupiłam takie lusterko ale jest chujowe bo nie dość że jest małe to jeszcze w zasadzie nic w nim nie widać i ciężko jest do zagłówka przymocować
Fasolka wiem że pytanie nie do mnie ale widzę, że Karmelka wozi dzidzie z przodu. Ja wożę z tylu i mam lusterko takie
https://www.smyk.com/smiki-lusterko-do-obserwacji-dziecka.html
Jestem zadowolona jest spore. Wiadomo ze ten dzieciaczek w odbiciu odbicia jest mały xd ale ja go spokojnie widzę👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny dostałam chyba łupież jakiś głowa mnie swędzi i mam mnóstwo takich białych farfocli... znacie coś dobrego?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Tak to prawda że flaczki to ustabilizowana laktacja jeszcze będą twardnieć na pewno bo zapotrzebowanie małego będzie rosnąc. A ty nawet nie myśl że jesteś wybrakowana. Wybrakowany to ja mam jeden cycek gdzie mam wycięty miąższ cycka i stąd te problemy. Bo lewy cycek ma idealną laktację. Mięciutki bez zastojów. Obecnie wyciszylam laktację o połowę i jestem szczesliwa. Karmię mała modyfikiem na przemian z moim mlekiem ja odciągam co 6 godzin i mam czasu a czasu ...
też mi przechodzi przez myśl żeby zapakować młodemu butle po prostu ze 100 ml mleka modyfikowanego niech po prostu zaśnie do 8:00 rano po mnie tak wykończył dzisiaj że....Fasolka77
-
Daffi wrote:Lolka współczuję!!!
My za urodzenie dostalismy i za moj pobyt w szpitalu.
A dzis przyszla decyzja o becikowe i 500+ ze przyznali.
Tylko macierzynski pewnie jeszcze nawet nie wyslany heh..
Daffi a kiedy składaliście o becikowe? I normalnie skandaliście czy przez internet? Mąż składał 23 kwietnia i nie dostaliśmy jeszcze żadnej decyzji składał przez internet👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Lolka30 wrote:Ale jestem dziś wkurwiona 😡. Mój mąż nie złożył deklaracji na nowe warunki ubezpieczenia grupowego na życie i od sierpnia byliśmy bez ubezpieczenia. 4 tyś za urodzenie dziecka poszło się jebać🤬🤬🤬. Ciekawe czy mój dzisiejszy humor będzie widać na zdjęciach bo mieliśmy dziś sesję w końcu.
Też bym się wkurwila!!!Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Daffi a kiedy składaliście o becikowe? I normalnie skandaliście czy przez internet? Mąż składał 23 kwietnia i nie dostaliśmy jeszcze żadnej decyzji składał przez internet
-
Daffi wrote:Becikowe osobiscie w mopsie a 500+ przez internet. Skladalismy 8 maja a dzis przyszly decyzje.
Pocztą przyszły? Muszę mu powiedzieć żeby tam zadzwonił może coś złe złożył👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Ja się chyba po prostu napiję....Bo inaczej oszaleję mam ochotę wypierdolić w kosmos
Oj też bym się napiła cała ciąże o tym marzyłam xd
Karmelka a tak antropolog wyciszania to ja od wczoraj już w ogóle no ściągam pokarmu, czyli trochę ponad tydzień mi to zajęłoKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Nie kochanie nie mam, Leosia jeździ na przodzie na siedzeniu pasazera. Mam wyłączone poduszki powietrzne, bazę mam przypięta pasami i ja tylko ja wpinam z fotelikiem. Czytałam co Kiwona pisała i się wystraszyłam powiedzialam mężowi ale mój mąż mi to logicznie wyjaśnił. Że jazda małej z przodu z wyłączona poduszka jest bezpieczniejsza niż z tyłu. My w aucie mamy 10 poduszek powietrznych w tym z tyłu w drzwiach w siedzeniach w słupkach a wyłącza się tylko poduszka z przodu. Dzwoniłam też do kolegi policjanta i powiedział że nie jest zabronione fotelik musi być tyłem do kierunku jazdy prawidłowo przypięty, dziecko zapięte i wyłączona poduszka tyle.
no ja nie wiem jakoś tam mam opory żeby z przodu dziecko wozić a sama się boję jeździć z dzieckiem bo nie widzę czy mu się ulewa czy mu się nie ulewa czy śpi czy coFasolka77
-
DorotaAnna wrote:Fasolka wiem że pytanie nie do mnie ale widzę, że Karmelka wozi dzidzie z przodu. Ja wożę z tylu i mam lusterko takie
https://www.smyk.com/smiki-lusterko-do-obserwacji-dziecka.html
Jestem zadowolona jest spore. Wiadomo ze ten dzieciaczek w odbiciu odbicia jest mały xd ale ja go spokojnie widzę
Czy ono jest jakieś powiększające?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Kasiulka ja się pytałam mojej położnej bo dzisiaj była u mnie i powiedziała że to moze coś z kanalika z piersi przy ciągnięciu mogło pójść ....u ciebie mogło w piersi naczynko pęknąć i stąd ta krew
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Czy ono jest jakieś powiększające?
Nie, zwykle takie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
dziewczyny rozmawiam z koleżanką która ma trójkę dzieci i mówi że jej pediatra poleciła takie czopeczki jak dziecko jest nieswoje dzikie nerwowe tak jak mój Bunio dzisiaj jak i również można je stosować po szczepieniach czy któraś z was coś takiego stosowała?
https://www.aptekagemini.pl/heel-viburcolnczop-12-czop.htmlFasolka77
-
Przyszło dziś te Marsupi, na początku średnio jej się spodobało ale dałam jej smoczek, chodziłam i zasnęła. Boję się tylko teraz wyciągnąć, bo te rzepy strasznie głośno się odklejają.
Paula, jak Ty to robisz ?
Mnie się podoba, bo ręce wolne.
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:dziewczyny rozmawiam z koleżanką która ma trójkę dzieci i mówi że jej pediatra poleciła takie czopeczki jak dziecko jest nieswoje dzikie nerwowe tak jak mój Bunio dzisiaj jak i również można je stosować po szczepieniach czy któraś z was coś takiego stosowała?
https://www.aptekagemini.pl/heel-viburcolnczop-12-czop.html
Dawałam Kini, u nas niestety nie pomagały ale spróbować możesz bo każde dziecko inne więc może u Was pomogą. Ale z doświadczenia powiem, że im mniej różnych preparatów tym lepiej. Ciężkie okresy przeplatają się z tymi lepszymi i jedyna rada na te ciężkie to przeczekanie. Ja z moją Kinia, ktora była typowo hnb byłam nawet u neurologa, robiliśmy eeg żeby spr dlaczego nie śpi w nocy i tyle płacze... Nic nie wyszło, wszystko ok... Takie dziecko poprostu. Kiedyś z tego wszystkiego się wyrasta i jest pięknie 🙂Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Przyszło dziś te Marsupi, na początku średnio jej się spodobało ale dałam jej smoczek, chodziłam i zasnęła. Boję się tylko teraz wyciągnąć, bo te rzepy strasznie głośno się odklejają.
Paula, jak Ty to robisz ?
Mnie się podoba, bo ręce wolne.
Już sama nie wiem czy kupic to nosidełko czy takiego bujaczka....Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka biedna jesteś... Wiem co przechodzisz i czujesz... Z Kinia było dokładnie tak samo tylko to trwało i trwało... Ile ja płakałam, szukałam w necie czemu ona ciągle chce być na rękach... Była karmiona mm a jadłaby co chwile... Ojj było mega ciężko. Ale teraz jest pięknie. Pomysł sobie, że już niedługo twój synek przyjdzie obejmie Cię i powie, że Cię kocha 🙂 i te wszystkie wkurwy, nieprzespane noce nie będą mieć żadnego znaczenia... Przytulam i życzę dużo sił i cierpliwości ❤️
Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość