Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu Mama ale miałaś akcje.... Nie wiem jak ja bym zareagowała.... współczuję i dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.
Karola jak po wizycie M.?
My w jedną stronę podróż super, właśnie wracamy i zapowiada się dluuuuga podróż... Bunio szaleje....
Noc była super... Bunio spał i był grzeczny...dostał od ciotek dużo prezentów
Ksiądz mnie wkurwił bo tatowi powiedział, że nie ma problemu ze chrzcinami o 14 a mnie dziś chuj drzwi nie otworzył...odebrał telefon potem i mówi, że albo 11 albo 16... Ale obie godziny mi nie pasują bo połowa gości musiałaby wyjechać o 5...żeby zdążyć na 11 na chrzciny albo w przypadku 16..impreza zaczęłaby się o 18...słabo... Na szczęście w sąsiedniej parafii jest msza o 13.30 w drewnianym kościele i tam ksiądz obiecał ochrzcić Bunia...Fasolka77
-
stresant wrote:Mama nam sie zrobil czerwony kropkaty pas na brzuchu wlasnie od bella hapy ale dupka nie byla czerwona
Zwykle pampersy nie uczulajateraz sie modle zeby tak szybko nie rosnal bo jeszcze 2mega paki 2 mam
ciaza mi mozg przycmila po cholere tego tyle nakupowalam
78 szt. Bella 1 kolezance podarowalam bo sie jej wnuczka urodzila....zostalo mi 78 nr.2
Minimalnie 200zl jakbym do kosza wyrzucila za zakup szczotki do wloskow ktora sie sypie i nigdy nie czesalam a to chicco syf jeden.....za mm ktorego podalam 30ml za pieluchy na ktore uczulony i ubranka ktorych ani razu nie mial na sobie
Potwierdzam! Chicco to shit!!! Naszej szczotce tez lecą włosy..
Dziewczyny dzięki za info o spłukiwaniu główki wodą po myciu... Pewnie ciemieniucha jest powodem nie spłukiwania po myciu...Fasolka77
-
nick nieaktualnyPojechaliśmy za miasto pospacerować do parku ojcowskiego mała dzisiaj cały dzień na dworze złapała nas burza :p na szczęście 300 metrów od auta wróciliśmy teraz do krakowa. Zjadła i poszła spać w wózku na ogródku. Szczerze nie wiem jak to będzie jak pogoda nam się zepsuje to dziecko uwielbia spacery i świeże powietrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Na ciemieniuche ten krem co Wam wklejalam u Nas cuda zadziałał. Tam gdzie go dałam ciemieniuchy ani śladu.. Tam gdzie dałam oliwke (bo saszetka reklamowa się skończyła) ciemieniucha jest. Więc ja jutro drałuje i szukam kremu
My po drugim spacerze. Ignas bardzo lubi oglądać drzewa jak idziemy alejka. Opuszczam mi budę i on się śmieje do listków -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Napiszesz jeszcze raz nazwę? Zrobię sobie screena na wszelki wypadek.
My po drugim spacerze. Ignas bardzo lubi oglądać drzewa jak idziemy alejka. Opuszczam mi budę i on się śmieje do listków
To ten krem. My też już wracamy do Wrocka. Aż szkoda dnia, że się kończy taki piękny był,Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Stresant Filip dziś miał na sobie body na krótki rękaw i otulaczem był przykryty żeby go słońce nie złapało, także bez czapki 😆.
Kasiulka ja miałam wykluczyć tylko białko krowie, dlatego się zdziwilam że jajek nie jesz.
A co do listków to my mamy wielkie okno w salonie A za oknem drzewa i Filip gapi się w to okno ciągle.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień