Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie dziewczyny, że w ilości wpisów prześcignęłyśmy już Marcówki
Mamy już więcej stron Nie dziwię się że niektóre z nas nie nadążają.
I w takim tempie to wcale niedużo nam brakuje, żeby dogonić przyszłe Mamy z lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 19:25
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:A przecież ich jest wiecej dużo wiecej. U nas pewnie wiecej dziewczyn jest na L4 stad wiecej czasu. Ja siedzę sama nidze sie to tu zagladam bardzo często
-
Ja to forum też często sprawdzam, prawie tak jak fb i instagrama ale faktycznie jak chodziłam do pracy to zaglądałam tu raz dziennie albo raz na dwa dni👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki.
Ja mam ostatnio starsze bezsenne noce. 2 nocy.. Oczy jak 5 zł.. Na godz czy dwie nawet czasem.ostatnio w nocy płakałam za Jarzynowa a dziś za tostami z serkiem topionym.
Wpadłam Na chwilę życzyć miłej spokojnej nocki -
Mama360 wrote:Hej kobietki.
Ja mam ostatnio starsze bezsenne noce. 2 nocy.. Oczy jak 5 zł.. Na godz czy dwie nawet czasem.ostatnio w nocy płakałam za Jarzynowa a dziś za tostami z serkiem topionym.
Wpadłam Na chwilę życzyć miłej spokojnej nocki
U mnie było już lepiej, a dziś znowu przerwa dwugodzinna:/ a potem dzień zombieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 20:35
-
Moje kochane! Ja już po USG , maluch strasznie fikał, że doktor badał 50 min już myslalam , że nie uda mu się wszystkiego pomierzyć bo tak dzidziolek mu uciekał, ustawiał sie odwrotnie, podskakiwał, zasłaniał się rączkami. Powiedział że dawno się tak nie umordował przy badaniu Wszystko w normie! CRL= 68,7 mm, NT 1,6, FHR 155, wszystkie narządy widoczne o prawidłowej budowie. Termin wg USG to 13.04. a w OM 20.04. No i wstępnie dziewczynka, ale lepiej się jeszcze nie przyzwyczajać! heheheh jestem na maxa szczęśliwa!!!
DorotaAnna, kamylalyt, Wiewióreczka, Natalia-tosia, Iduna, Kiwona, Mama360, Martusiazabka, Sana, siamyrka, Kasiulka90, B_002, Daffi, Franka2104, Paula 90, Sansivieria, Szonka lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
Cześć dziewczyny.
Obudziłam się dziś z takim uczuciem jakby była Wigilia, jakbym miała dostać prezent. Miałam nadzieję, że poznam płeć maleństwa. Jednak dzisiejsza wizyta była bez USG. Lekarz powiedział, że mam bardzo dobre wyniki i mam przyjść za 4 tygodnie. Na pocieszenie zapisałam się na badania połówkowe i mam je już 15 listopadaDorotaAnna, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy któraś z Was używa m/używała kosmetyków z hello body? Chciałabym sobie zamówić kilka rzeczy nigdy ich nie używałam, ale zastanawiam się czy nie maja w składzie czegoś czego nie powinnam stosować w ciąży
Niby na ich stronie znalazłam informacje m, że to są naturalne kosmetyki i można ich używać w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:12
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Właśnie! Ja też się zapisałam na połówkowe na 7 grudnia
kamylalyt lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJa wlanie musze sie zapisać na połówkowe chce w 20 tyg zrobić wiec druga połowa listopada. Bede 16 na konsultacji u fizjoterapeuty to sie zapisze
Mama360 ja sie pytam gdzie te teorie ze kobieta w ciazy wszędzie zasypia. A owszem mogłabym sie zdrzemnąć w dzien ale wtedy cała nic nie przespana wiec zeby spać w nocy cierpię w dzien teraz juz bym mogła spać ale wiem ze sie obudzę o 4 w sumie i tak sie budzę ale z 30 min i śpię i niestety rano mam problem ze wstawaniem a budzik 7:30 to zombie jestem...
Jutro stomatolog aaaaaa żebym nie zwymiotowała jak mi bedzie grzebać w buzi
Dobrej nocy kochane! -
Melpo same dobre wieści, gratulacje!
U mnie córcia już prawie godzinę słodko śpi, ja sobie nadrobię Diagnozę i też lecę spać
Udało mi się dziś dorwać dwupak bodziaków z Lidla, jeju jakie one cudowne i milusie będę jeszcze polowała na te ubranka, a nuż w którymś Lidlu na mnie czekają
Dobrej nocy kochane, do jutra!Melpo lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
valetta94 wrote:Wiewióreczko ten Asmag Forte ma w jednej tabletce 34 Mg jonów magnezu. Zawiera: 500 mg Magnesii hydroaspartas (magnezu wodoroasparaginianu czterowodnego), co odpowiada 34 mg jonów magnezu. Co daje 204 mg czystego magnezu dziennie. Chyba tak mi się wydaje, że to te jony się liczą i to jest czysty magnez, czy się mylę? Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze!
-
Wiewióreczka wrote:Kurcze, sama nie wiem, bo podają na ulotkach to i to. Nie wiem co się liczy. Może faktycznie jony magnezu, bo inaczej byłoby fest przedawkowane