Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam poszewkę od jasia pod główkę dziecka, robi robotę. Zjadłam wykapalam się ba! ogarnelam paznokcie nawet je pomalowałam! Pogadałam z mama. A cały dzień w piżamie chodziłam. Dzięki India dzięki Tobie mogłam umyć sie i zmienić piżamę na nowa 🤣🤣🤣
Kasiulka90, india lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:LennyLamb elastyczna bardzo łatwa w dociaganiu ma 5 m więc jest serio długa. I ma świetna cenę.B_002 wrote:Ja mam elastyczną lenny lamb i ją lubię, łatwo się wiąże i całkiem szybko, wygodnie się nosi. One mają 5 metrów.
-
Karmelllka90 wrote:Daffi ty nie schizuj bo cię kopnę w dupę. Masz super laktację i nie panikuj. Laktator najlepszy masz w synu. I przestań z tym modyfikiem bo ja tylko czytałam i już miałam cię zjebac ale widziałam że pogorsze sprawę.
Karmelllka90, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Polecam poszewkę od jasia pod główkę dziecka, robi robotę. Zjadłam wykapalam się ba! ogarnelam paznokcie nawet je pomalowałam! Pogadałam z mama. A cały dzień w piżamie chodziłam. Dzięki India dzięki Tobie mogłam umyć sie i zmienić piżamę na nowa 🤣🤣🤣
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 mówią że nie ma czegoś takiego jak mniej tłusty pokarm. Ale ja np odciągnąć swoje mleko od samego początku poza siara miałam piękne żółte gęste mleko a tłuszcz osiadal na pojemnikach. Laktator bardzo trudno było domyć z tego tłuszczu. Moja siostra walczyła miesiąc nie dość że max 30 ml odciągalam mleko jak woda w kolorze siwym. Może coś w tym jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 22:03
-
No ale mnie chodzi o zmianę diety. Bo pokarm na pewno mam/miałam bardzo dobry, bo Klemek dużo przybierał. W szpitalu w ciągu jednej doby 70 g. A teraz nagle przez ostatni tydzień mniej. Owszem, ograniczyłam czas karmień, ale nie aż tak, żeby tak spadł na masie. No nie wiem, może bez sensu wałkuję temat. Położna mi powiedziała, że póki co mam się nie przejmować, karmić na żądanie i za tydzień zobaczymy, jakie będą efekty. Ja się stresuję, a to przecież źle wpływa na laktację.
-
Mój Misio przed kapaniem miał atak ze strony brzuszka...rety jak On wrzeszczal...😥😥😥😥😥 w końcu poszła kupa i zasnął i ze zmęczenia płaczem,bólem i robieniem...cały się spocił przy tym....
teraz spi po kąpieli w wózku bo się wybudzal jakoś a tu z nami w salonie jest😉
co planujecie kupić maluszkom na dzień dziecka???
idziemy torta z mężem robic😋😋😋😋 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny skusiłam się w końcu na te czopki hemorektal bo ten jeden wisielec nie bolał co prawda, ale dawał mi złudne uczucie potrzeby na toaletę. Ale od wczoraj mam okropna biegunkę i to jakiś czas po zaaplikowaniu... Sorka za opis ale czy u was też taka reakcja? Nakarmilam mała ona smaczni śpi mąż przytulony z psem ja zamiast korzystać i iść spać muszę robić posiedzenie 😥. Może przeczytam ulotkę lepiej ...
-
Chyba jestem nienormalna... Mała śpi od ponad godziny, a ja umylam jeszcze stół w jadalni, ponownie pomalowalam pazury, wyregulowalam brwi, nasmarowalam stopy olejkiem, nałozylam folie i skarpetki i nadal noe chce mi sie spac!
Wiewióreczka, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Karolka, nie mam guli w gardle, są mi obce Twoje objawy.
Mi doszedł ból nerki, wykończe się, ledwo się ruszam już.
Ma Któraś ten kocyk mgielke z lullove? Dzięki za cynk Karmelka, własnie myślę nad zakupami.
Ja pitole jaka u nas burza -
india wrote:Chyba jestem nienormalna... Mała śpi od ponad godziny, a ja umylam jeszcze stół w jadalni, ponownie pomalowalam pazury, wyregulowalam brwi, nasmarowalam stopy olejkiem, nałozylam folie i skarpetki i nadal noe chce mi sie spac!
Mi sie spac chce a nie mooge.. Burza i malutki dopiero dosypia po karmieniu.. Czuwac mial M ale sie wypial naogladal sie filmow na tel jak spalismu i pewnie sam niedawno sie położył i teraz mu ciezko a ja znow mam goraczke ale lek juz dziala bo zaczynam sie pocic jestem mokra i plywam doslownie -
india wrote:Daffi biedna jestes ostatnio... zdrowka
Karolinka widzisz, z.corcia dogadujecie sie bez słówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 04:51