Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:I stało sie.
chce chuste!
laski jaka wziac? sa takie zeby starczylo materialu na grubasa?
Chce chuste albo to nosidlo które wrzucała Paula ale nie mam pojęcia na co się zdecydować. Paula to nosidlo jest od jakiegoś wieku? Ma limit kg? -
B_002 wrote:Nie wiem w jakim tempie je moja córka, ale wygląda jakby ktoś jej miał zaraz zabrać tego cycka i żeby jej tylko nie zabrakło
Po 3 minutach już sobie tak porządnie bekła i je dalej.
To ja się nie dziwię że jej 10 minut wystarczy i żołądek zapełniony
Ja jestem teraz na etapie że karmię dwoma butelkami podczas jednego karmienia. Ba początku daje takie z którego wolniej leci i trzeba się trochę wysilic. A jak się troszkę naje i zmeczy to daje ten łatwiejszy. Inaczej tak zachlannie i szybko pije że krztusi się tym łatwiejszym. Dziecko chyba nie wierzy że zdołam je wykarmic -
india wrote:Chyba jestem nienormalna... Mała śpi od ponad godziny, a ja umylam jeszcze stół w jadalni, ponownie pomalowalam pazury, wyregulowalam brwi, nasmarowalam stopy olejkiem, nałozylam folie i skarpetki i nadal noe chce mi sie spac!
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Ustawiłam sobie przed snem budzik na 2.30 żeby Marcepana wybudzić na jedzenie, bo przed 21 jadł ostatnio .. a Marcepan wybudził się sam, 4 minuty przed budzikiem.
-
Karollinax26 wrote:Ustawiłam sobie przed snem budzik na 2.30 żeby Marcepana wybudzić na jedzenie, bo przed 21 jadł ostatnio .. a Marcepan wybudził się sam, 4 minuty przed budzikiem.
więc jak na nią spała długo
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ja dzisiaj w nocy po karmieniu i usypianiu leżałam w łóżku i sobie myslalam jaka głupia jestem że nie śpię. Ale nie chciało mi się, za chwilę w ogóle bez snu będziemy się obywac
a najgorsze jak wezme tel do ręki to już rozbudzona max i ciężko zasnąć dlatego przestałam być w nocy na forum chyba że ewidentnie zasnąć nie mogę.
-
Kiwona wrote:Dzień dobry
Boli mnie gardło jak coś. Co jeszcze zacznie mnie boleć? Przyjmuje zakłady.
Mąż też...
Zajebiscie🤬🤬🤬
Ja w nocy tylko czytam i raczej nie pisze bo jak wysilam mozg to nie zasypiam potem😂😂😂😂 -
Kiwona pamietam że pisałaś że Twój mały zjada 150 ml, a co ile on je? Bo zaczęłam się zastanawiać czy mój za mało nie je👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka co tam u Was? Jak te kolki? Coś się poprawia?
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Kiwona pamietam że pisałaś że Twój mały zjada 150 ml, a co ile on je? Bo zaczęłam się zastanawiać czy mój za mało nie je
-
Daffi wrote:Kiwona widze ze idziesz w moje slady i sypiesz sie tez po calosci.
-
Karmelka, ja biorę Hemorectal teraz, jeszcze 2 czopki mi zostały. Biorę na noc i się kładę to mnie nie czyści, ale gdybym chodziła to pewnie by mnie pogonilo. Ja czuję, że będzie problem z 2,to aplikuje sobie czopek glicerynowy, żeby nie pogorszyć sprawy hemoroida. Poprawę widzę, ale kulka wciąż czasami wychodzi na zewnątrz. Tyle, że jest mniejsza i nie boli tak kurewsko.
-
Daffi wrote:Kiwona widze ze idziesz w moje slady i sypiesz sie tez po calosci.
spoko spoko ja też do was dołączam... ja po prostu z tym kolanem nawet z kibla nie mogę wstać .... A jeszcze co tu mowic o wstaniu z sofy czy z łóżka z dzieckiem na ręku
Zdrówka Daffi i Kiwona!!
Karola dacie radę! Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 08:21
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Wiewióreczka co tam u Was? Jak te kolki? Coś się poprawia?
U mnie dziś leje, a mąż skończył ojcowski i poszedł do pracy, rodzice pomogą mi w transporcie małego na rehabilitację.
Dziewczyny na dietach bezmlecznych, kupiłam wczoraj zamiast masła jakieś Pro Cardio do chleba, skład OK i w miarę zjadliwe, polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 08:27